Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Potetovaný zombie: Chcel som vyzerať ako mŕtvola

Potetovaný zombie Rick sa dal na kariéru modela
Potetovaný zombie Rick sa dal na kariéru modela

MONTREAL - Kanaďan Rick Genest zrejme stratil súdnosť keď sa dal pred rokmi potetovať ako zombie. Najnovšie mu však jeho posadnutosť "kerkami" začala prinášať prvé ovocie. Dal sa totiž na modeling.

Vyzerať ako mŕtvola - to bol celoživotný sen dvadsaťpäťročného Rickyho, ktorý si splnil pred desiatimi rokmi. Ľudia pri pohľade na neho len prevracajú očami a krútia hlavami. Mladík si však z toho nič nerobí a tvrdí, že "to bolo najlepšie kariérne rozhodnutie, aké kedy urobil". Priviedlo ho totiž na prehliadkové móla a dokonca sa vďaka nemu objavil i vo videklipe kontroverznej Lady Gaga.

Jeho objaviteľkou bola Nicola Formichettiová, ktorá pracuje pre známeho módneho návrha Thierryho Muglera. Pri surfovaní na webe narazila na jeho fotky a povedala si, že ho musí vidieť aj jej šéf, ktorý mu krátko nato ponúkol prácu. "Je to dôkaz sily internetu," uviedol Genest pre portál aolnews.com.

V súčasnosti je Rick doslova zavalený pracovnými ponukami z celého sveta. To nie je zlé vzhľadom na to, že ako tínedžer chcel byť len "obyčajným" zombiem. Niektorí ľudia z brandže však nad Genestovou kariérou vo svete módy pochybujú.

"Povedzme si úprimne, angažovali ho len preto, lebo vyzerá ako netvor," povedal bývalý model Bruce Lemler, ktorý teraz pracuje ako fotograf. "Teraz je slávny, ale za pár rokov bude rád, keď dostane rolu vo filme, kde bude hrať parazita," vyhlásil.

Hoci by sa zdalo, že Genest už s tetovaním skončil, opak je pravdou. "Chcem pokračovať, až kým nebudem mať potetovaných 80 percent tela," povedal.



Potetovaný zombie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu