Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Potetovaná príšera? Žena chce vyzerať ako upír!

Maria plánuje ďalšie implantáty
Maria plánuje ďalšie implantáty

LONDÝN/BRATISLAVA - Mexičanka Maria Jose Cristerna (35), tetovacia umelkyňa, vyštudovaná právnička a matka štyroch detí, posunula kult zdobenia tela na úplne novú úroveň. Jej vzhľad naozaj zodpovedá prezývke, ktorú dostala, "Upíria žena".

"Moja rodina bola a je hlboko katolícka. Študovala som na cirkevnej škole, zamilovala sa a vydávala sa v bielom v 17 rokoch. Chcela som, aby sa dali veci do poriadku," hovorí žena o svojom prerode, ktorý ju po neustálom bití a zneužívaní, viedol k potetovaniu takmer 100 percent tela. 

Maria má tiež niekoľko piercingov v tvári a z titánových implantátov pod kožou na spánkoch a čele vytvorené "rohy". Pre dokonalý vzhľad upíra si dala urobiť aj zubné implantáty v podobe "tesákov", ale inak tvrdí, že vedie normálny život. 

"Rohy sú symbolom sily a implantovali ich bez anestetík. Mám aj tesáky, pretože som milovala upírov ako malé dievča a zmenila som si aj farbu svojich očí. Skutočne som chcela byť ako oni," vyznáva sa zo svojej zmeny. Transformácia pritom ešte nie je úplná, Maria plánuje ďalšie dva titánové implantáty do zadnej časti hlavy.

"Tetovanie je môj spôsob, ako byť nesmrteľná, byť upírom, a nezomrieť - zanechanie svojej práce na koži iných ľudí," dodáva extravagantná žena. 



Upíria žena


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu