Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odkázaný na pomoc: Vie sa najesť, len keď stojí na zadných!

Ronnie musí stáť vzpriamene keď sa chce najesť Zobraziť galériu (3)
Ronnie musí stáť vzpriamene keď sa chce najesť

LEEDS - Charitatívna organizácia starajúca sa o opustené zvieratá sa snaží nájsť nový domov pre šteniatko, ktoré trpí zriedkavým ochorením. To spôsobuje, že zviera sa dokáže najesť len keď stojí na zadných nohách.

Sedemmesačný kríženec labradora a rotvajlera Ronnie trpí poruchou megaoesophagus, čiže ochorením pažeráka, ktoré má za príčinu, že pes nedokáže prehĺtať jedlo ani tekutiny. To znamená, že zakaždým keď sa chce najesť, sa musí postaviť na zadné nohy a umožniť gravitácii, aby mu pomohla dostať potravu až do žalúdka.

Kŕmenie psíka sa preto stáva zdĺhavou záležitosťou a zaberie až dvadsať minút. Jeho ošetrovatelia musia potravu upravovať do formy želé, ináč by ju Ronnie nedokázal stráviť. Hovorca Dogs Trust uviedol, že "Ronnie je trikrát denne pričom ho kŕmia pomocou lyžice aby sa uistili, že sa do tela dostane všetka potrava". "Ak by jedol z misky na zemi, bolo by mu zle a neskôr by sa mohol vyhladovieť na smrť."

Predstavitelia centra teraz dúfajú, že sa nájde dobrý človek, ktorý šteniatku ponúkne nový domov. Kŕmne zariadenie organizácia samozrejme venuje zadarmo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu