Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

60-centimetrovými pazúrmi sa chce votrieť k celebritám!

Jazz Sinkfieldová si nechala rásť nechty 22 rokov Zobraziť galériu (5)
Jazz Sinkfieldová si nechala rásť nechty 22 rokov

ATLANTA/BRATISLAVA - Túžba po sláve doženie ľudí často k bizarným veciam. Matka a babička Jazz Ison Sinkfieldová z americkej Atlanty si necháva rásť svoje nechty už 22 rokov v nádeji, že sa stretne s Oprah a inými celebritami. V súčasnosti sa môže pochváliť 61-centimetrovými "pazúrmi".

Hoci sa zatiaľ Jazz dostala iba do regionálnych správ, očakáva, že sa vďaka jej príbehu stane slávnou a bude môcť zdieľať s ostatnými to, čo nazýva boží dar. Okrem toho svoje dlhé nechty považuje aj za istý druh talentu, pretože ako hovorí, "je to niečo, čo nemôže robiť každý".

Do svojho "poslania" investuje nielen čas, ale aj peniaze. Mesačne zaplatí za úpravu nechtov v salóne 250 dolárov. Ľudia občas robia na jej adresu nechutné poznámky a ženy ohŕňajú nosom, ale podľa Jazz trpia žiarlivosťou a závisťou.

Pri pohľade na jej "pazúry" vyzerajú byť bežné denné úkony ako nočná mora. Jazz si to však nemyslí. "Nie je nič, čo nemôžem robiť. Jediné, čo nemôžem urobiť, je, uviazať topánky," povedala.

Nakoniec dodala, že nemôže ani písať na počítači či zahrať si bowling a nikdy si nedáva dole šperky, ktorými ma posiate zápästia, pretože by si nepraktickú okrasu mohla zlomiť.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu