Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Aj vy túžite po dokonalom opálení?

Betakarotén chráni vašu pokožku zvnútra.
Betakarotén chráni vašu pokožku zvnútra.

Leto je v plnom prúde a väčšina z nás by najradšej miesto práce sedela niekde pri vode a s pôžitkom prijímala slnečné lúče. Krásne opálená čokoládová pokožka je každoročne sa opakujúcim snom každej jednej ženy. Ako ho čo najľahšie dosiahnuť?

Na dosiahnutie pekne a hlavne zdravo opálenej pokožky potrebujete hlavne kvalitný opaľovací krém s dostatočným ochranným faktorom. Vyberte si ho podľa fototypu vašej pokožky. Pomôcť si však možno i inak. Dve možnosti Ak chcete dosiahnuť zlatohnedé sfarbenie kože, siahnite po betakaroténe. Nielenže ochráni vašu pleť pred voľnými radikálmi a zabezpečí spomínané sfarbenie, ale ochráni i pred tvorbou vrások. Jednoducho povedané, zatiaľ čo opaľovací krém chráni vašu pokožku zvonku, betakarotén zasa zvnútra. Na to, aby sa do vášho organizmu dostal, máte dve možnosti. Prvou z nich je príjem ovocia a zeleniny, v ktorých sa nachádza vo zvýšenom množstve. Ide hlavne o rebarboru, špenát, melón a tiež mrkvu. Druhou možnosťou je, že ho budete prijímať v tabletkách, ktoré bežne dostanete v lekárňach.


ČO JE BETAKAROTÉN?
- je to provitamín, ktorý sa v ľudskom tele mení na vitamín A
- keďže je rozpustný vo vode, nehrozí predávkovanie sa, pri zvýšenom príjme sa môže objaviť žlté sfarbenie kože, ktoré sa po čase vytratí
- vhodný na udržanie dobrého zraku, blahodarne pôsobí pri očných ťažkostiach
- zlepšuje odolnosť pokožky proti nepríjemnému spáleniu a pomáha pokožke zhnednúť pri opaľovaní
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu