Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Abrakadabra: Hitparáda nevydarených kúzelníckych trikov!

Kúzelník si svojím
Kúzelník si svojím "trikom" vyslúžil od publika výbuch smiechu

BRATISLAVA - Aj majster sa občas utne. Kúzelníci sú tiež len ľudia a aj oni niekedy pochybia. Ich omyly u divákov vyvolávajú smiech, v horších prípadoch i slzy. Niekedy sa totiž na javisku neplánovane objaví krv či horiace hlavy.

Zahrávať sa s ohňom sa nevypláca, pre zemskú príťažlivosť ale podľa niektorých videí zachytávajúcich tvrdý dopad hypnotizovaných diváčok platí to isté.

Nie každý trik vyjde kúzelníkovi, tak ako si predstavoval. Nevydarené čísla však publikum mnohokrát paradoxne ocení viac ako tie, ktoré vyšli podľa plánu. Ako sa totiž hovorí, "škodoradosť je najlepšia radosť". Niektorí kúzelníci tak majú ešte čo robiť, aby sa čo do schopností a zručností dotiahli na svojho slávneho kolegu Davida Copperfielda.

O tom, ktoré video je najvtipnejšie, môžete rozhodnúť vy sami v ankete pod článkom.

 

Či bol muž na tomto videu skutočne kúzelník, by sme mohli polemizovať. V každom prípade si počas triku nešikovne poranil ruku, čo uviedlo do rozpakov i prítomnú moderátorku.

Druhé predstavenie nám ponúka pohľad na vychádzajúcu hviezdu kúzelníckeho sveta vo Veľkej Británii. Muž predvádza svoje "umenie" v šou Britain's Got Talent. "Talentovaný" kúzelník sa snaží teleportovať kačicu z jednej strany pódia na druhú. Trik sa však nielenže nepodaril, muž navyše odhalil aj tajomstvo svojej techniky. Prítomným divákom bol tak na smiech a porotu jeho počin doslova šokoval.

 

Z nasledujúceho videa ja ťažké určiť, o čo sa kúzelník pokúšal, je však zrejmé, že mu to nevyšlo. Jeho hlava v plameňoch hovorí za všetko.

 

Už samotné technické vybavenie kúzelníka naznačuje, že minimálne o zopár modrín tu nebude núdza. Jedna z prítomných diváčok sa dobrovoľne odhodlala byť súčasťou tohto "majstrovského" vystúpenia. Už o krátku chvíľu sa na vlastnej koži (či skôr zadku) presvedčila, že urobila chybu. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu