Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Opitá seriálová hviezdička: Ukázala nahý prsník!

Hviezdička opitá pod obraz Boží ukázala aj to, čo nechcela Zobraziť galériu (2)
Hviezdička opitá pod obraz Boží ukázala aj to, čo nechcela

LOS ANGELES – Nebolo by od veci dať si jedno poldeci! Niečo podobné si asi počas večera pospevovala seriálová herečka a modelka Paz de la Huerta (26). Nielenže sa pred kamerami opitá zvalila na zem, ale dokonca si vôbec nevšimla, že jej zo šiat trčí celý ľavý prsník!

Hanba nad hanbu! Nejedna hviezdička si určite počas slávnostného večera odovzdávania Zlatých glóbusov dala trochu do nosa, na Paz sa však asi nikto nechytá. Tá sa spila totiž tak, že nedokázala sama ani chodiť – a tak niet divu, že ju ochranka odmietla pustiť na párty do hotela Chateau Marmont. Predstaviteľke Lucy Danziger v seriály Boardwalk Empire tak nezostávalo iné, len otočiť sa na päte a zamieriť k autu.

Spadla na zem a ukázala prsník! Brunetke pri ceste do auta nepomohlo ani oporné rameno jej spoločníka – a skončila na chodníku. To však nebolo ani zďaleka všetko. Jej trblietavé šaty sa totiž pri páde posunuli a všetci vôkol mohli vidieť herečkin nahý ľavý prsník!

Všetci v okolí síce mali na perách pobavené úsmevy, Paz si však vôbec nič nevšimla, ba dokonca nemala problém takto odhalená rozdávať autogramy. Nepochopiteľné je však konanie jej sprievodcu, ktorý ju na odhalenú hruď najskôr vôbec neupozornil. Pre Paz sa tak slávnostný večer neskončil najlepšie – smutným odchodom v roztrhnutých šatách. A to ešte nechceme myslieť na bolesti hlavy, ktoré ju celkom isto čakali ďalšie ráno!



Opitá Paz de la Huerta


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu