Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

TV JOJ má na sobotu pripravené mimoriadne vstupy i večerné povolebné štúdio

Volebným dňom bude divákom sprevádzať moderátorka politickej šou BOX Veronika Tóthová.
Volebným dňom bude divákom sprevádzať moderátorka politickej šou BOX Veronika Tóthová.

Televízia JOJ na deň parlamentných volieb pripravuje tri mimoriadne vstupy Parlamentné voľby počas dňa (13.25; 16.20; 18.20 h), v ktorých sa diváci dozvedia, čo sa práve deje v centrálach 6 „veľkých“ a troch „malých““ politických strán, dozvedia si niečo o ich programoch, aktuálnych kauzách a uvidia ako ich lídri absolvovali volebný akt a čo na predvolebnú kampaň hovoria manželky lídrov politických strán.

Po uzavretí volebných miestností TV JOJ otvorí o 22.35 h povolebné štúdio „Voľby 2006“, v ktorom politológ, sociológ a predseda Štatistického úradu SR Peter Mach budú komentovať priebeh tohtoročnej kampane a prichádzajúce priebežné výsledky. Volebným dňom bude divákom sprevádzať moderátorka politickej šou BOX Veronika Tóthová.

Počas celého večera, noci i nedeľného predpoludnia bude TV JOJ informovať divákov o prvých odhadoch a priebežných výsledkoch parlamentných volieb kraulovým textom v spodnej časti obrazovky.

Definitívne výsledky sa diváci TV JOJ dozvedia v špeciálnom vydaní Sedmičky s Annou Vargovou v nedeľu 18.6. o 10.30 h, v ktorej budú novozvolený parlament komentovať politológovia, sociológovia i politici. V tomto mimoriadnom sedemdesiatminútovom vysielaní sa v štúdiu vystrieda až dvanásť hostí.

Volebný program TV JOJ:
Sobota 17.6.

13:25Parlamentné voľby 1
16:20Parlamentné voľby 2
18:35Parlamentné voľby 3
22:25VOĽBY 2006
Nedeľa 18.6.
10:30Sedmička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu