Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Speváčka Layla bola online!

Layla Zobraziť galériu (2)
Layla

BRATISLAVA - Nová veľká nádej slovenskej hudby, speváčka Layla, v týchto dňoch prichádza s novým singlom „Áno či nie“. Ku skladbe vznikol aj videoklip, ktorý už v týchto dňoch beží v rotácii hudobných televízií.

Klip vznikol v spolupráci s momentálnou špičkou v oblasti výroby videoklipov, s režisérmi Ferom Deákom a Majom Martausom. Točilo sa v prestížnom prezidentskom apartmáne hotela Kempinski, a pre zaujímavosť, ktorého cena je cca 10000EUR/noc. Video už zaradili do svojich rotácií aj slovenská Musiq1 a české Óčko. Do rádií prichádza „Áno či nie“ v priebehu týchto dní.

Layla, vlastným menom Kristína Tranová, sa narodila v roku 1985 v Bratislave. Od detstva sa profesionálne venuje tancu, a v roku 2001 sa stala dokonca majsterkou sveta v akrobatickom rock’n’rolle. Sedem rokov pôsobila v tanečnej skupine Romana Paulecha. Skúsenosti má aj z oblasti modelingu, objavila sa vo finálovej desiatke modelingovej súťaže Cat Girl. Má vzťah k soulovej hudbe a r&b, a pod svoje manažérske krídla ju ukryl známy Tony Moisés.

Rozhovor

14:34:31 - otázka od: Maros Mas romski povod .MAROS Nie, mám slovensko - vietnamsky pôvod

14:34:31 - otázka od: Martina Ahoj...si super speváčka si aj veľmi peknáá rada by som vedela že koľko máš nahratých CD ??Ten klip Layla áno, či nie je veľmi peknýý thak ja ti prajem veľa úspechov a prajem ti pekný dník cmuq:) Ahoj, ďakujem, som rada že sa páči. CD ešte nemám žiadne ale na prvom už pracujem :) Pekný deň aj tebe.

14:34:31 - otázka od: Sasa oblubeny parfem ? Lanvin, Jil Sander, Cacharel amor amor

14:34:31 - otázka od: mairec ahoj, chcem len popriať vela šťastia v našej slovenskej ,,hudobnej,, kultúre, chcelo by to niečo nové, svieže, ako ty :) tak držím peste v natáčaniu dalších klipov. Inak že si tá sexica zo Suverenho klipu? :P Ahoj, ďakujem za komplimentos, áno ta boxerka tam som ja :)

14:34:31 - otázka od: peter ahoj dáme rande? :-) Ahoj, keby mal deň 48hodín :)

14:34:31 - otázka od: dada ahoj Layla, pravdupovediac nikdy som o tebe nepocula... odkial si sa zjavila? Ahoj, zatiaľ sa nezjavujem, som ešte medzi živými :)

14:34:31 - otázka od: Adam Layla,chodíš s Dilemom ? Už nie.

14:34:31 - otázka od: patrik ahoj, okrem spevu a tancu ta co este bavi robit? pozrel som si tvoj klip a velmi sa mi pacil, je na co pozerat :) pekny den prajem Thaibox, rock and roll, fotografovanie, varenie, spánok :) a díky

14:34:31 - otázka od: bohus cauko, dlho si rozmyslala nad svojim spevackym menom? Ani nie.

14:34:31 - otázka od: bambulka Ahoj Kristina, aku skolu studujes? A mam este jednu otazockku, ktora pesnicka je tvou srdcovkou? Dakujem a krasny den este Študujem svoj život, srdcoviek je viac, zum beispiel Mutya Buena Fast car, Brandy - Another day in paradise :) pekný aj tebe

14:34:31 - otázka od: maros si riadne sexi zena, co robis pre to, ze mas taku dobru postavu? Veľa papám :)

14:34:31 - otázka od: drahos ahoj layla, pekna baba, mas priatela? o napadnikov urcite nemas nudzu, ze? :) Mám priateľa :)

14:34:31 - otázka od: Hoa Ak sa pohneš, tak je po tebe!!! :D Kikuš držím Vám palce a som na Teba hrdá. Len tak ďalej. :) Milujem ťa

14:34:31 - otázka od: Haho Kikuska ahoj, len ta chcem pekne pozravit...uz davno som tvoja verna fanynka....pekny den. Hana :) havanka :) Aj ja ťa pekne zdravím :)

14:34:31 - otázka od: milos preco parve layla?ma to nejaky vyznam?? na boxe ma volali layla po boxerke Laile Ali, dcére Muhammada Aliho :) Kristína mi ukradli :)

14:34:31 - otázka od: Janko Ahoj, chcem sa opytat, preco si urobila taky lacny pop singel? Urcite sama mas dobry vkus na r&b hudbu, tak prosim skus urobit nieco kvalitnejsie a pocuvatelnejsie. Inak ti velmi fandim, velmi ti to svedci. Pa Ďakujem, skúsim ďalší spraviť drahší :)

14:34:31 - otázka od: Tom@sko ahoj Layla, ja na teba nemam ani ziadnu otazku, ja som ti len chcel odkazat ze sa mi velmi paci tvoja hudba a tak ti drzim prsty v tvojej dalsej kariere, nech sa dari:) P.S. si velmi ocarujuca zena:) pekny den:) Ďakujem, nech tvoja aura žiari :)

14:34:31 - otázka od: marek ahoj,robis ja modeling?ked ano,ake mas skusenosti,uz si aj fotila nieco?si sympaticka:) Robila, bola som na cat girl, máš pre mňa nejaký JOB? :) aj ty si sympatický :)

14:34:31 - otázka od: Vojto Ahoj. Máš súrodencov? A ako s nimi vychádzaš? Mám najlepšiu sestru na svete. :)

14:34:31 - otázka od: Kačenka Ahoj Layla. Chcela si byť od detstva speváčkou? Ak by ti nevyšla kariéra speváčky, čo by si robila? Prečo práve mneo Layla? :) Ahoj :) chcela som byť tancujúco spievajúca herečka :)

14:34:31 - otázka od: AlenaMoles Ahoj Lajla, si taka pekna sikulka, a good luck v tom co robis :-) Muchas gracias :)

14:34:31 - otázka od: BaSTard A skym si boxovala ? s detmi? rofl s Kličkom a Tysonovi som odkusla palec na nohe :)

14:34:31 - otázka od: vlado pekny den Kika, planujes v blizkej dobe nejaky koncert alebo kde by ta bolo mozne vidiet? najbližšie ma môžete vidieť v štúdiu s Marekom Šurínom nahrávať 2 nové single

14:34:31 - otázka od: pato no vidis aka si pekna nenamalovana Nech vidia aj oni :)

14:34:31 - otázka od: izdo-fantomas ste tam dobri a nerobite problemy?? :-) Iba sme im tu všetko zjedli a vypili :) džjeeaaah

14:34:31 - otázka od: Barbora Ahoj Layla,tvoja pesnicka ma naozaj krasny text,je velmi prijemna na pocuvanie.Mas vyborny klip,krasny styling a si kocka:) prajem pekny den Som do teba :)

14:34:31 - otázka od: dando Mutya Buena Fast car, ano dobry vyber:) mas dobry vkus kika:) :)

14:34:31 - otázka od: banderas ahoj, aka je tvoja oblubena dovolenkova destinacia? Vietnam, Grécko, východ Slovenska

14:34:31 - otázka od: Alena Kto si? Vraj spevacka, prvykrat vidim tvoje meno a nikdy som nepocula nejaku tvoju pesnicku. Tak aka spevacka? Nová

14:36:43 - otázka od: pravda toto je talent a hlas kde je ? ma kozy to hej ale toť vsjo :P No a ešte aj tie kozy sa mi rozutekali :)

14:42:35 - otázka od: marek tebe sa paci vychod slovenska? :) a co tam? ale je to mile, ja som z vychodu zo Sniny, tak sa niekedy zastav :) Mám tam rodinu... Východ je super :)

14:50:22 - otázka od: sixi ake je tvoje oblubene jedlo? mas rada sladke? fajcis? pijes alkohol? :) polievka Tom yum... sladké musím, cigarety môžem, alkohol sem-tam :)

14:54:44 - otázka od: Turbo Cau SLEhA, drzim palce... :) Turbo Juhele.... ďakujem :)

14:59:32 - otázka od: Dajuška... :) Ahoj.. :) Chcela som sa spýtať že koľko máš rokov a či máš chalana?? :)Asi toľko....Pekný zvyšok dňa... :) 25 a mám chalana :) aj tebe pekný

14:59:32 - otázka od: sonuli caaaaaaaaaaaaaaaaau :D :))) sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) :)

15:07:36 - otázka od: Jana Co ta na speve najviac baví? Laka ta slovensky soubiznis? S kym by si si chcela zaspievat duet? Baví ma spoznávať môj hlas... som závislá na hudbe... ja lákam slovenský soubiznis :D :D :D ... Duet by som chcela nahrať s Mišom Bielym... JE TO NAJVACSI UMELEC TU NA SVK PRE MNA :) Zdravím všetkých, ktorí uzreli svetlo tejto super stránky a odchádzam v mieri :) Šírte iba lásku a bude nám všetkým super... Ahojte ... Layla

15:07:36 - otázka od: Alena Si zadana? Aky muzi sa ti pacia....? Som zadaná a páči sa mi môj muž :)

15:10:32 - otázka od: Lucy Čau Bejbe sme s drahým do tebaaa naaajvaaacej :)len tak dalej afurka naša :)) cmukeeees dekuju mockrát ... ľúbim vás :)

15:10:32 - otázka od: martin Ahoj si super baba sexi nechces somnou chodiťť hehe nie srandujem ako sa mas???a do kedy tu budes a co robkas,??lubim papa pekny dnik cmuq:)) už idem... pekný deň pa :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu