Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hašková a The Pastels z Talentu boli online: Vo finále budeme nahí!

Sako a Dano z The Pastels a Dominka Hašková. Zobraziť galériu (3)
Sako a Dano z The Pastels a Dominka Hašková.

BRATISLAVA - Ďalší postupujúci! Aj zo včerajšieho tretieho semifinále Česko Slovensko má talent sa mohli do finále posunúť len dve vystúpenia. Najviac diváckych hlasov získali The Pastels, porota dala svoj hlas Dominike Haškovej (15). Tanečníci Dano a Sako spolu so speváčkou vám budú odpovedať dnes od 10.00.

Tanečná skupina The Pastels si "požičala" názov od farebných ceruziek, lebo každý z nich preferuje iný štýl. Ich vystúpenia sú preto dosť rozmanité. Vo Veľkom tresku ich porota posunula ďalej vďaka choreografii, ktorú nacvičili na zadanú hudbu za tri hodiny. Svoju kvalitu ukázali aj v semifinálovom vystúpení, za ktoré dostali od divákov najviac esemes hlasov včerajšieho večera.

Dominka Hašková to mala vo Veľkom tresku podobné. Za tri hodiny sa musela naučiť zadanú pieseň. Vo včerajšom semifinále sa nakoniec ocitla v Rozhodnutí vedľa travesty skupiny Screamers, porota však jednoznačne zahlasovala za dcéru slávneho brankára. Chcete vedieť viac? Pošlite otázku Dominke alebo The Pastels.

Rozhovor

10:04:49 - otázka od: matia ahoj dominika, počula som, že v obchodoch v Čechách si zvykneš objednávať po anglicky...Akou rečou sa rozprávate doma? Držím ti palce v súťaži, veľmi sa mi páči tvoja interpretácia piesní. Maťa Je to pravda, ze vacsinou anglicky, lebo som s ludmi zo skoly, ktori su Anglicania. Doma cesky, to by bolo neprirodzene s mamkou hovorit anglicky :)

10:06:31 - otázka od: Ivana Dobrý deň Dominika. Nie je Vám trápne, že ste postúpila a sprievala tak otrasne, falošne? To je vec nazoru.

10:08:03 - otázka od: katka ahojte chalani..vcera ste boli uzasny podla mojho nazoru ste jedna z najlepsich tanecnych skupin na Slovensku..klobuk dole pred Vasim umenim..a k tomu ste hrozne zlaty..chcela by som sa spytat ci mate vsetci priatelky a ake typy dievcat sa Vam pacia:))))s obrovskou uctou k Vam Vasa verna fanusicka:))) Traja su zadani, styria single :) Kazdopadne dakujeme velmi pekne za kompliment. Nemame nijaky vyhraneny typ, co sa zien tyka :)

10:09:53 - otázka od: Jano Myslím, že potenciál na spievanie máš dobrý. Ešte to treba vycibriť viac a bude dobre. To bola naozaj ťažká pesnička a myslím si, že málokto by sa či i len priblížil to odspievať dobre.Je jedno ako dopadneš v súťaži, ale speváčka z Teba môže byť celkom dobrá do budúcnosti ak sa tomu budeš venovať.Držím palce. Dakujem. Urcite sa budem spevu dalej venovat a robit to aj v buducnosti.

10:10:44 - otázka od: biba Ahojte chalani z Pastels boli ste úžasní. Čo robievate ak netancujete? Dano: ja rad varim :) Sako: ja sa rad hram hry na pocitaci, som hravy typ :)

10:11:35 - otázka od: Eva Ahoj Pastels odkiaľ chlapci pochádzate? Prajem veľa úspechov Senica, Trnava, Bratislava, Zlate Moravce...

10:13:02 - otázka od: Bašulka Gratulujem The Pastels k postupu a sl. Haškovej samozrejme tiež. Spievali ste veľmi krásne, ale mohli ste si vybrať o čosi ľahšiu pesničku, viac by ste sa v nej "vyspievali". Veľa úspechov prajem Dakujeme vsetci. Dominika: tu piesen som si vybrala zo srdca, podla mojho citenia, je to jedna z mojich oblubenych. Piesen, ktoru clovek citi, spieva najlepsie. Mozno nabuduce sa vam moj vyber bude pacit viac.

10:13:36 - otázka od: Zuzana Chalani...boli ste super....od zaciatku moji FAVORITI")...Gratulujem...Drzim palce...co mate pre nas prichystane do buducna???? Dakujeme. Nechajte sa prekvapit, este je prilis skoro na prezradzanie. Pracujeme na tom...

10:14:55 - otázka od: Karol Blesák Ahoj Dominika, veľmi Ti fandím, nielen kvôli Dominikovi, ktorého veľmi obdivujem, ale hlavne preto, že pekne spievaš. Zaujímalo by ma, či sa venuješ okrem spevu aj nejakému športu? Dakujem. Hram volejbal uz pat rokov. Inak sa ucim hrat na piano, venujem sa spevu a rada chodim von s kamoskami :)

10:15:21 - otázka od: Lubica Domika , mysliš si že máš talent? Nech posudia divaci.

10:15:36 - otázka od: sunny Zdravím Pastelky, ste najlepší :) držím palce :) paa Dakujeme. Zdravime tiez.

10:16:29 - otázka od: Naďa Ahojte chlapci aj Dominika. V prvom rade gratulujem k postupu. The Pastels vas som tipovala na celkovych vitazov, ste mojimi favoritmi. Moj SMS hlas patri vam:) A Dominika ty si vcera zaspievala piesen od Whitney velmi pekne. Som rada, ze si postupila. Drzim vam vsetkym palce vo finale. Ahojte:) Spolocne velke dakujeme. Dufame, ze sa vam budeme pacit aj nabuduce.

10:17:09 - otázka od: Maťa The Pastels ste fakt super strasne vam držím palce :)....len tak dakej dotiahnete to urcite daleko ;)..a k tomu ste aj sexi 8-) :D V buducom kole budeme nahi Terminatori :)

10:19:06 - otázka od: Ani ahojte The Pastels! v prvom rade Vam musim zagratulovat, ste super tanecnici, akych vela nevidiet! :))) nechceli by ste si zalozit web stranku? :) vcera som Vas hladala kade-tade po nete.. dakujem! :)) drzim palce vo finale! A poslem aj tu sms.. drzte sa! Puszi! Este nemame oficialnu web stranku, ale mame stranku na facebooku, tam nam mozete napisat :) Bude ale urcite aj web stranka, ale zrejme az po skonceni talentu.

10:19:41 - otázka od: ben Otázka pre Haškovú:Myslíte si že ste bola lepšia ako Screamers a prečo ? Kazde vystupenie bolo o niecom inom, neda sa to takto posudit.

10:20:55 - otázka od: Dr-Vyliz Hi Dominika beautiful :)) fools ignore those who write badly ,heartily greet you ..... a very nice, you have a beautiful voice I'm your big fan!! Thank you for your compliment. I hope you will enjoy my performance next time

10:22:14 - otázka od: ben Pre Pastels : koľko denne trénujete a kto Vás k tomuto umeniu priviedol? To je individualne, ako sme sa k tancu dostali. Trenujeme vzdy, ked sa da, aj patkrat do tyzdna. Tancujeme kazdy den.

10:23:05 - otázka od: Petra Ja by som sa chcela spýtať Ondreja Antálka ako sa mu hrá z Dianou Mórovou v Paneláku? neberie to ako velky herec,a le skor ako prilezitost, ktoru vyuziva.

10:23:45 - otázka od: martinka chalani, podla mna ste boli uplne uzasni, ale velmi sa mi pacili aj out of bounds v minulom kole. Sledovali ste ich vtedy? co si myslite o kvalite ich vystupenia? Pozname sa, sme kamarati, respektujeme sa. Nam sa ich vystupenie pacilo.

10:25:10 - otázka od: Marta V prvom rade Vas chcem pozdravit a zazelam vsetko dobre.The Pastels ste ozaj velmi dobry a drzim Vam palce,pozerame Vas az z Tenerife,kde zijeme.Pre Dominiku,drzim tiez palce aj ked vcerajsi vykon nebol najlepsi. Dnes mozem tancovat uz len s ortezou, mal som dve operacie kolena asi pred rokom. Musel som poriadne posilovat tu nohu, aby som mohol tancovat.

10:27:12 - otázka od: richard Hašková, prečo si sa stále chytala za hlavu?? pripadáš mi taká preafektovaná herečka. The Pastels gratulujem! Verili ste, že postúpite? :) Dominika: to bola iba prirodzena reakcia na emocie, nepremyslala som o tom. The Pastels: dufali sme v to, ale verit je silne slovo

10:28:29 - otázka od: anna Dominika držím ti palce, určite talent si, ale na tvoj vek si vyberáš príliš neadekvátne ťažké piesne na ktoré si ešte nedorástla. skutočne tá huston bola včera ušitrhajúca Tu piesen mam rada. Citila som, ze by som to chcela zaspievat. Je to naozaj tazka piesen a musela som na nej velmi pracovat. Dala som do toho vsetko, co som mohla.

10:29:03 - otázka od: Zuzana Ahojte chalani, ake su Vase pocity po vcerajsku")....unaveni,stastni...")...Drzim Vam velmi palce Presne tak! :) unava a extaza stastia zaroven

10:29:41 - otázka od: Kaktus The Pastels.......najlepsie vystupenie....drzim palce aby ste to vo finale vyhrali. Senicaaaaa do tehooo Dakujeme. Pozdravujeme Senicu

10:30:15 - otázka od: andy Čaute čaute, Pastels, blahoželám vám, boli ste skvelí a myslím, že máte na to celé to vyhrať :) A Dominička, ty si to tak skvele zaspievala, že som tomu až nemohol uveriť, úplná fantázia a nepočúvaj nikoho, kto hovorí niečo iné :) Len tak ďalej aj Pastels aj Dominika, ste moji favoriti, držím vám moc moc palce, vyhráte to :) Dakujeme velmi pekne :)

10:32:16 - otázka od: Petra The pastels: Ja by som sa chcela spýtať ako ste to dokázali tak pekne tancovať a kedy ste začali?? Od velkeho tresku sme pracovali na tejto choreografii. Dano: tancujem od 7 rokov. Som z tanecno-hudobnej rodiny. Sako: ja sa venujem 6 rokov bboyingu.

10:33:14 - otázka od: Jana Ahooj Dominika!! Chcela som ti len napísať že si úžasná speváčka a v živote to dotiahneš určite daleko. Držím ti palce a aj moja rodina a dúfame že vyhráš . Zaslúžiš si to :) Dakujem velmi pekne. Som rada za kazdu podporu, co dostanem. Povzbudzuje ma to. Teste sa na dalsie kolo :)

10:34:20 - otázka od: Jana Chcem pogratulovať "obom" finalistom, skvelý výkon. Dominika-Počítala si s postupom? TP-Kto Vám vyberá hudbu ku choreografiám? Držím palce vo finále.Jana Dominika: konkurencia bola tazka, vobec som si nebola ista postupom, necakala som to. TP: sami si vyberame, spolocnymi silami a dava to mixovat nasmu kamaratovi DJ Kappovi.

10:35:00 - otázka od: Lucia The Pastels, podla mna ste boli upolne uzasni. Ake sance na postup ste si davali po generalke, ked ste videli vsetky vystupenia? Strasne sme dufali, ze sa dostaneme do prvej trojky a ze potom nejako prelezieme do toho finale :)

10:35:52 - otázka od: Petra ja by som sa chela spýtať či je Ondrej Antálek zadaný? :-) Ondrej tu nie je :)

10:36:33 - otázka od: kamila Dominika to co ti napisala Ivana nie je pravda bola si skvela, Ivana ty musis byt hlucha. Drzim palce Dakujem :) Ocenujem vas nazor, som rada za kompliment

10:37:47 - otázka od: Dominika Dominika, ake je to byt dcerou tak slavneho hokejistu? Mas vobec hokej rada? Hokej mam velmi rada, stale som sa chodila pozerat :) niekedy je to tazke kvoli priatelstvam, ludia sa niekedy pretvaruju a tiez ma ludia posudzuju casto len podla priezviska...takze je to niekedy horsie, ako mat neznameho otca

10:39:08 - otázka od: Peter pekný deň prajem. chcel by som len pastelkám pogratulovať k postupu a dúfam že vo finále predvedú ešte lepšie vystúpenie ako predviedli doteraz :) u mňa patríte medzi troch hlavných favoritov na víťazstvo v celej súťaži :) aj keby ste nevyhrali verím že máte pred sebou rovnakú kariéru ako old school brothers :) Budeme sa snazit dat este lepsie vystupenie, este lepsiu show. Dakujeme velmi pekne

10:39:36 - otázka od: KUBO caute chalani, gratulujem k postupu do finale, dufam ze to vo finale rozbijete este viacej ako tu. Uz ste premyslali co vymyslite do finale? Premyslali,a le neprezradime :)

10:41:16 - otázka od: Lucas Pastelky inšpirujete sa aj iných tanečných formácií či už na Slovensku alebo v zahraničí?pretože si myslím že vymysieť dnes choreografiu,v ktorej budú použité úplne nové prvky je dosť ťažké nie?Mimochodom...sledovali ste OSB keď vyhrali SMT? Jednoznacne sledujeme, bez toho by nebol ziadny progres, treba sledovat nove trendy. Vsetko je uz vymyslene, drina je dat to do kopy tak,a by to vyzeralo dobre. Bez sledovania zahranicinych veci by sme sa neposuvali dalej.

10:42:24 - otázka od: pethka čaute chalani, včera ste boli super až som mala zimomriavky. Rozmýšľali ste už aj nad tým, že by ste vyhrali? Čo by bolo ďalej?Podľa mňa máte veľkú šancu zvíťaziť. Minuli by sme vsetky peniaze na poker :D

10:44:29 - otázka od: dominika caute Pastelky, pocujte, vy ked nevyhrate, tak si ma neprajte :-) Rozkaz! Vykoname! :)

10:45:33 - otázka od: tina ahojte chalani čo tak si dať špenát? máte radi toto jedlo? My spapame vsetko :) my sme taki vsezravci

10:46:12 - otázka od: Pepa ČAute chcela by som sa spýtať či je Ondrej Antálek zadaný alebo nie? :-) A Gratulujem Vám chalani on tu teraz nie je, ale mozete sa ho syptat na nasej fanpage na facebooku :)

10:47:57 - otázka od: silvia ahoj Dominika pesnička je veľmi ťažká, veľa ľudí to nevie oceniť , spievala si to úžasne. Dakujem. Vzdy mi to zdvihne naladu, taketo pekne slova

10:49:01 - otázka od: lia Zdravím super tanečníkov The Pastels. Kde ste všade reprezentovali naše krásne Slovensko? Rozne po Slovensku a v Cechach vystupujeme.

10:50:08 - otázka od: Nelka No veru dalsie kolo by mohlo ist nejaké to oblecenie dole chalani :) myslim ze by ste tym vsetky baby dostali :D vratane mna ;) Ked si to chalani precitali, zacali sa vyzliekat :)

10:51:29 - otázka od: mojko Ahoj Dominika. Na uvod.Naozaj sa mi páčil tvoj spev ale aj to ako si vystupovala a ako krásne si vyzerala.Planuješ aj mať nejaké vystúpenie napr. na slovensku..?rad by som mal tvoj autogram aj fotkou..poprípade či budeš mať niekde svoju autogramiadu.Ďakujem za odpoved a držím palce. Ked budem mat prilezitost, urcite by som tu chcela vystupovat. Skoda, ze ste neprisli rano do jojkafe, budem tu este asi 10 minut :) Mozete mi napisat na moju fanpage na facebooku :)

10:52:32 - otázka od: Monika DANOVA Ja sa chcem opytat skupiny Pastels,kde bolo Vase prve vystupenie inak ste superrr take prve vacsie vystupovanie bolo prave v talente, tu sme spropagovali nas nazov. Predtym sme spolu tancovali,a le nie pod tymto nazvom, ale v roznych projektoch

10:53:36 - otázka od: jaja Ahoj Dominika, ake jedlo mas najradsej v Cechach a ake v Amerike :) Svieckova :) v Amerike apple bees

10:55:15 - otázka od: mio Ahoj Domča nič si nerob z medií si fakt talent máš obrovsky hlas!!ale ak sa mam priznať viac ti to seklo na castingu!!buď sama sebou!papa wapnoo Dakujem. Bola som v divadle viac prirodzena, to je pravda. Budem sa snazit,a by sa mi to nabuduce este viac podarilo a mala som vasu podporu.

10:56:18 - otázka od: 5tv Ja by som sa chcel spytat pasteliek co ranajkuju :) Sako: ja vacsinou zaspim ranajky a potom len obedujem :) Dano: ja tak isto

10:57:47 - otázka od: Dadinka Ahoj chlapci včera ste zabodovali tancom a aj super oblečením myslím tým, tie farebné vetrovky, kde ste k nim prišli? Veľa úspechov. Kupili sme si ich :) Uz bolo na case byt farebni, lebo v prvom kole si nikto nevsimol, ze aj ked sme boli cierno-bieli, trenky sme mali farebne :D

11:00:31 - otázka od: Ivana ahojte ste dobry aj tenecnici aj spevacka Domca drzim Ti palce si slniecko a vidiet ze chces na sebe ozaj pracovat a ocino moze byt na Teba pravom hrdy hoci mas zvucne meno vidiet ze pracujes nasebe Ty a nie ocino aj mamka sa moze tesit zo svojej dcery bud nadalej sama sebou a zavist a nezistnost inych ludi hod za hlavu viem o com vravim takisto mam deti a ked sa im nieco podari tak my rodicia sa rozplyvame stastim bez seba drzim Ti Domca palce Dakujem. Som rada, ze to tiez niekto takto citi. Vacsina ludi si mysli opak. Respektujem vas za to, co ste napisali, urobili ste mi velku radost. Dakujeme vsetkym za otazky. Cenime si to. Sme strasne unaveni, ideme hned teraz spat :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu