Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Andrea Sulovská bola online: V Eurovízii si neverí!

Andrea Sulovská Zobraziť galériu (8)
Andrea Sulovská

BRATISLAVA – Aké je to spievať v Eurovízii? A prečo tento krát spieva sama a nie so svojim priateľom Petrom Bažíkom? Nie len na to, ale aj na všetky ostatné otázky vám dá odpoveď Andrea Sulovská už v pondelok o 13:30. Sledujte online rozhovor na topkách!

Sympatická speváčka sa narodila 29. mája 1987 v Žiline. Modrookú slečnu mnohí poznajú aj ako priateľku Petra Bažíka. Práve tento párik v minulom ročník zabojoval so spoločnou piesňou.

Andrea má v hudbe záľubu a čo sa týka hudobného štýlu vyhovuje jej najmä pop, folk a jazz. Aj keď zatiaľ nevydala žiadny album, jej hudobným snom je vyprodukovať niečo, čo si ľudia kúpia a budú radi počúvať.

Aj keď tmavovláska priznáva, že je tvrdohlavá, je na druhej strane úprimná. Andrea sa okrem spevu venuje aj tancovaniu, komponovaniu, hre na gitaru a klavír. Popri „hudobných“ aktivitách sa venuje aj športovaniu.

Vypočujte si Andreinu súťažnú skladbu. Kliknite SEM!

Rozhovor

13:38:14 - otázka od: THE ROCK Si šteklivá na chodidlách? ano, velmi

13:38:14 - otázka od: OGGY Máš rada masáže? ano, ale len od svojho priatela

13:38:14 - otázka od: Tajný Ctiteľ Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? to druhe znie lepsie ...

13:38:14 - otázka od: Peter Čo očakávaš od Eurovízie? Ahoj Peter, hmm..co ocakavam? skor sa tesim z toho, ze sa mozem zucastnit so svojou prvotinou

13:38:14 - otázka od: Paloma Pripravovali ste sa s Peťom spoločne na súťaž? ano, cvicime spolu piesne

13:38:14 - otázka od: Zuzana Akú máš rada hudbu Ahoj Zuzka, mam rada hudbu, ktora nieco dava, ktora ma hlbku..mam rada jazz..napriklad Norah Jones alebo Katie Melua a potom Jamie Cullum, Richard Bona

13:38:14 - otázka od: Roman aký máš rada šport? rada behaam a plavam

13:38:14 - otázka od: Tomáš Kde ťa môžeme vidieť koncertovať? prevazne v Bratislave a cez leto budu aj festivaly..napriklad Dobry festival myslim v Presove bude..

13:38:14 - otázka od: Karci22211 Stretávate sa v ZA aj s Tomášom Bezdedom? S Tomasom sa vidame ale skor viac v Bratislave ako v Ziline

13:38:14 - otázka od: Milan Ahoj Andrea! Chcel by som Ťa poprosiť o zaslanie tvojho autogramu s venovaním. Ďakujem. Milan Kuna-ml, Kostolného 16, 031 01 Liptovský Mikuláš ahoj Milan, prosim posli mi tuto adresu na moju fun facebook stranku

13:38:14 - otázka od: Lucia Pitelova Ahoj Ada, nepozname sa osobne. Chodila som tiez na OAVOZA. Mam mozno trochu osobnu otazku, ale zaujima ma tvoj nazor: Myslis si, ze s piesnou ZIVOT, je sanca na uspech? Nepocuvas vela kritiky? Nie som odbornicka, ale zda sa mi, ze je to amaterske dielo...spievane priblizne v jednej tonine. Svadbu s Petkom neplanujete? Ty si vzdy bola take 'ciste' dievca, casto v kostole na Solinkach... Predmanzelsky vztah/byvanie spolu vyhovuje? Sex az po svadbe, ci to uz je davno za Vami :-)) ? Ahoj Lucka. Ejha..Ano, Zivot JE amatarske dielo. Tu piesen som zlozila v 15tich rokoch. A preco som ju tam poslala? Pretoze na koncertoch ked chceli ludia pridavok, vzdy chceli tuto skladbu a mne tak trochu prirastla k srdcu..a okrem toho bola jedina po ruke, ked uz bolo treba zaslat nahravky..Keby nikoho neoslovovala myslis, ze by postupila do 60tky?

13:38:14 - otázka od: matica ahoj, si šteklivá? velmiiiii

13:38:14 - otázka od: Marek Ahoj rodacka,v ktorej casti v ZA byvas? na Solinkach a ty?

13:38:14 - otázka od: Marek 7km od ZA obec Lalinok tak tam som este nebola..

13:38:14 - otázka od: Michal Ahoj... myslis si ze sa moze v Norksu presadit kapela zo slovenskym textom ?? Alebo vam ide len o to ... do toho Norska sa dostat... Kazdemu ide o nieco ine..ja som stastna, ze sa mozem zucastnit a hlavne som bola prekvapena, ze som vobec postupila...Co sa tyka toho slovenskeho textu..ved samozrejme ze slovensky text je podmienka..ide o europsku sutaz kde sa musi reprezentovat stat so svojim jazykom a nie anglickym..Teraz spravili vynimku, ze refren moze ale nemusi byt anglicky.

13:38:14 - otázka od: jozo ahoj andrea. preco tento rok sutazite s petrom kazdy zvlast? ano, tentokrat sme sa rozhodli ist kazdy so svojou tvorbou..

13:38:29 - otázka od: nika ahoj. chcela by som sa spytat, ze ako ste sa dali dokopy s petrom bazikom. kto koho zbalil? ahoj, s petkom sa pozname uz niekolko rokov ale az po dvoch rokoch ked sme sa poznali sme sa dali dokopy..ale bola to v podstate laska na prvy pohlad..len obaja sme si mysleli ze ten druhy je zadany ..dala by som tu aj smajla, ale nejde mi tu zatvorka..

13:39:39 - otázka od: Roman Ahoj s petom uz chodis nejaky cas, chces sa za neho vydat? to sa dozvies mozno casom...

13:42:18 - otázka od: anicka Ahoj Aďka,teeda koho to tu nevidim :) mam z teba radost a drzim palce. A.O.(asi vies kto :) jeeeej...moja zlata :) jeeej..nasla som zatvorku, tak uz mozem pisat smajlov :) ako sa mi mas?

13:49:56 - otázka od: andy chcem sa spytat, ao by si zobrala to, keby si ty dalej nepostupila, zatial co peter uz ma semifinale iste. ja sa tesim, ze Petko postupil..a to by mi uplne stačilo..po pravde pochybujem ze postupim do semifinale

13:50:34 - otázka od: ivi Ako ste sa s Bazikom dali dokopy? Pacil sa ti v superstar? Ja som tu jeho seriu superstar velmi nesledovala..ale potom sme sa stretli na jednom koncerte..a tak to potom prislo... :)

13:50:51 - otázka od: jana aky nasa skupina sa ti paci, alebo ktory spevak/ka? Janka Kirschner..a spevak ..peter Bazik :)

13:51:15 - otázka od: igor ty mi na tejto fotke pripominas tu mariu... neviem priezvisko,ale spievala gospel. Si veriaca? Spievas tiez gospely? mam aj gospely..ale velmi sa neprezentujem na gospelovych festivaloch

13:51:39 - otázka od: Eurofan number one prečo tentoraz nespievate na Eurovízii spolu s Peťom Bažíkom? Ste pohádaní? nie sme pohadani..chceli sme kazdi ukazat svoju tvorbu

13:52:03 - otázka od: Bea Ahoj.. aka je tvoja oblubena pesnicka? Falling slowly z filmu Once a potom vsetky Petkove :)

13:52:46 - otázka od: kaca ahoj Andrea...ja som sa chcela spytat ci ste s Petom este stale spolu a ze preco nemate v tomto rocniku eurovizie spolocnu skladbu ako minuly rok??? xD na tuto otazku som predchvilou odpovedala..

13:53:13 - otázka od: dana Aky mas pocit z toho, ze tentoraz Peter skoncil ako treti? Ako ste to oslavili? Petko nemal cas oslavovat..spal 1hodinu a musel utekat za pracou..konkretne za vychovnymi koncertami ktore robi

13:53:48 - otázka od: ferdo Aké vlastnosti musí mať chalan, aby si Ťa získal? Ktoré z nich má Peter? (držím palce :) musi ma zaujat svojim spravanim a tiez vyzarovanim a samozrejme uprimnostou a prirodzenostou..

13:57:16 - otázka od: Peter nechcem, aby ste si to vysvetlili v zlom, nepoznám Vás osobne...ale po vypočutí pesničky som mal trpký pocit...zdá sa mi až príliš jednoduchá, aby mohla uspieť a naozaj to nemyslím zle, veľmi slabučká. Jediné, čo je fajn, že svojej hudbe veríte, no počul som aj pár piesní, ktoré sa do televízie neprebojovali a sú predsalen lepšie. Čo si myslíte, že rozhodlo vo Váš prospech ??? rešpektujem tvoj nazor. Nevidim do zakulisia..takze neviem vdaka čomu postupila moja piesen..tiez som z toho prekvapena :0)

13:57:50 - otázka od: BassPlayer Ahoj co si myslis ktora eurovizia sa ti viacej pacila?..Tento rocnik alebo minuly? oba ročníky sa mi páčia..minulý preto, že bol prvý a tento preto, že je to už iné a som sama za seba

13:58:57 - otázka od: katarina ahoj ja som sa chcela spytat ze preco sutazite tento rok s petrom kazdy zvlast a ze ci to nebude mrziet napriklad peta ked sa ty dostanes do osla???... :) lebo sa chceme obaja prezentovat vlastnou tvorbou :) a ze by som ja isla do osla?? to sa pravdepodobne nepodari :) ale keby aj ..tak petko by sa tesil..a opacne takisto

13:59:23 - otázka od: Mishel Ahoj kvietoček:-)))Či uhádneš kto ti píše a podporuje ťa najviac na svete???:-) Mitinka moja :) jasne ze viem..a hrozne sa na vas tesim v piatok.. :)

13:59:33 - otázka od: Bea Ahoj.. aka je tvoja oblubena pesnicka? Falling slowly z filmy Once

14:00:10 - otázka od: janci Nechcela by si nafotit akty? celkom dobre vyzeras? určite nie

14:00:33 - otázka od: Peter Čo si myslíš, že rozhodlo v tvoj prospech pri výbere pesničky do súťaže ??? to netuším..nepoznam ludi, ktori vyberali nahravky

14:00:59 - otázka od: Martin Ahoj Andrea. Podla mna ste bolo strasne super min rok v erurovizii, behali mi zimomriavky chrbtom.. si velmi talentovana.. s petom vam to slusi. Vas duet bol krasny, myslel som ye aj tento rok pridete s niecim podobnym, ale nevadi. Budem drzat palce.. nemozeme byt predsa stale rovnaki :) ale dakujeme :)

14:01:30 - otázka od: :-) Ahoj Aďka akosi sa ti to tu zastavilo...pozerám, že aké zaujimavé otázočky dostávaš :-) mala by som aj ja niečo také origoš vymyslieť, ale nejdem ťa tu trápiť, tak ti iba prajem, aby si si ten piatok užila, nech to už dopadne akokoľvek :-) dakujeeeeeem :)

14:02:22 - otázka od: anicka dobre Adka, dakujem. A ty ako? Som rada, ze si nasla ) a mozes sa usmievat, lebo to ti najviac pristane :) Musime sa niekedy stretnut aj s ostatnymi babami. Drzkaj sa! to by som bola velmi rada..byvas este v bratislave niekedy?

14:02:43 - otázka od: emkey kde ťa najčastejšie napadajú melódie na pesničky? alebo texty? :) rozne..zrazu kopne muza a je jedno kde som..pride to vzdy nečakane

14:02:56 - otázka od: Kaťa Tiez si mala sote? Soté ma našťastie obišlo :)

14:03:14 - otázka od: Peter Goga Aký štýl hudby Ti najviac sedí? tak metal určite nie..ale taky pop folk jazz..

14:04:11 - otázka od: Mishel Aj my sa tešíme moja ....veľmi...budeme v Blave asi už doobeda...ale ty budeš asi maximálne vyťažená v ten deň...ale určite ti zavolám:-) no ja budem musiet byt v STV uz od 10tej rana..ale potom ma počkajte..alebo ked dojdete skor aj pred siedmou..tak si najdem čas :)

14:05:38 - otázka od: BassPlayer Ahoj vdaka za odpoved.to som bol ja Peto co sme spolu pisali na facebooku len som sa podpisal inak pretoze tych Petov je tu uz vela :) ahaa :) no a kolko uz hras na gitare?

14:09:06 - otázka od: dodo iiiha, aka si pekna na tejto fotke. Tusim ten Frolo vie aj nromalne fotit :) Nerozmyslala si, ze ako spevacka sa das nafotit nejako umelecky? Nemyslim akty, ale pekne fotky s peknou babou :) :)fíha :) dakujem :) určite o tom do buducna rozmýšlam a už sa na tom aj pracuje :)

14:09:53 - otázka od: Jakub S kym by si si predstavovala spolupracu (so spevakov)? Chcela by s si zahrat aj v muzikaloch? zalezalo by od toho, aky muzikal by to bol a ci by som sa v tej role cítila dobre..ale určite ano, prečo nie :)

14:10:06 - otázka od: tina ahoj adi, ake je tvoje oblubene jedlo? palacinky a šošovicova polievka :)

14:10:14 - otázka od: Matuska cauko...si fakt super moc ta obdivujem..krasne spievas takze drzkáám palce..papa :)

14:12:54 - otázka od: bobo Je ti zima, dievcatko? :) ano, šije šije :) :)

14:13:02 - otázka od: Sima Ahoj...chcem sa spytať ty važne chodiš z Bažikom???? :DD ano :)

14:13:29 - otázka od: peter kto sa ti paci z tohtorocnych ucastnikov eurovizie? velmi šikovná je Mista a samozrejme Peťko :)

14:19:56 - otázka od: Peter Dobrý deň. Držím vám palce. Zvedavý som na vašu odpoveď na moju otázku. Akú úlohu vo vašom živote zohráva principiálnosť a zodpovednosť? Dobry den. Dakujem. Velmi dolezitu, som velmi citliva na tieto veci..

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu