Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zimányiová zo skupiny Margot: Aktom sa nebráni!

Skupina Margot Zobraziť galériu (8)
Skupina Margot

BRATISLAVA – Ako je možné, že toľko žien pokope dokáže spolupracovať? Prečo si do "babskej" tlupy prizvali aj chlapov? Ako sa za 10 rokov existencie zmenili? Nielen tieto, ale aj iné zvedavé otázky môžete už dnes položiť členom skupiny Margot. Budú online už o 13:30!

Skupina vznikla v hudobnej škole Andante v roku 1998. Vo svojich predstavách mal takúto formáciu už dávno “vysnívanú” dnes renomovaný hlasový pedagóg Jaroslav Žigo st. Kapela Margot sa v začiatkoch zviditeľnila ako atraktívne dievčenské zoskupenie. Celkovo sa v nej od vzniku vystriedalo doteraz 11 dievčat. Margot disponuje vysokou úrovňou svojej hudobnej a speváckej produkcie a žánrovo pestrým repertoárom. Od francúzskeho šansónu, cez pop, funky, blues, ale najmä rock a dokonca aj hard-rock.

Od prvého apríla 1999 sa datuje existencia prvého stabilného zloženia, ktoré tvorili gitaristky Danka Šutková a Katka Sečkárová, basgitaristka Kaja Kollárová, spievajúca bubeníčka Dada Drugdová, spievajúca klávesáčka Neli Strasserová a sólová speváčka Andrea Zimányiová. Danka, Katka a Andrea sú základnými piliermi kapely Margot bez prestania od vzniku až doteraz.

V minulom roku vydala kapela Margot svoje debutové CD Bez obalu, ktoré je „obrazom“ ich doterajšieho hudobného vývinu a hľadania svojej „tváre.“ Pred dvoma rokmi vyšiel v poradí druhý album Mať tak krídla!

Najnovšie ich uvidíme spievať v Eurosongu. Vystúpenie majú naplánované na tento piatok.

Rozhovor

13:38:40 - otázka od: Lucia Nemcová Ahojte moji milí! Nesmierne Vám držím palce na Eurovízii a aj keď sme v kontakte minimálne, sledujem Váš muzikantský život, krásne úspechy a prajem Vám ich z celého srdca. Prajem Vám zdravíčko šťastie lásku a veľa radosti z muziky! Objíma Vás Lucia Ahoj Lucka! Dlho sme sa nevideli! :) aj Tebe vsetko dobre, drz nam palce :)

13:39:11 - otázka od: kaka mas akvarko? chces kupit?

13:40:22 - otázka od: ela viete o tom ze jedna skupina Margot uz je :))) je v Argetine poslem vam ich web ?? A ako dlho existuje? Asi nas kopiruju, lebo mame uz skoro 11rokov :)

13:41:56 - otázka od: Marta Hlas p. Anrey Zimányiovej je skvelý, najmä vo francúzskych šansonoch. Prajem vám úspech v Eurovízii. A prosim Vás ako zberateľka autogramov o podpiskartu s autogramami všetkých členov skupiny.Do mojej zbierky jednoducho patrí. Vopred ďakujem a pozdravujem, Marta Bullová, THK 20, 974 01 Ban.Bystrica Pekny den Marta, samozrejme ze Vam posleme karticku.Adresu uz mame zapisanu.

13:42:36 - otázka od: mester dame dnes pimparapac? jasneee mesteeer!! pozdrav Nadala :))))

13:44:58 - otázka od: Mimi Čím novým, vlastným (čo sa týka vašej hudby) chcete obohatiť slovenskú populárnu hudobnú scénu? Držím palce=) Teraz sa sustredime na tohtorocnu Euroviziu, kde sutazime s novou skladbou.

13:46:56 - otázka od: andy ahojte. chcel by som sa spytat andrejky, ci niekedy uvazovala nad nafotenim nejakych decentnych aktov.... kedze ma celkom bujny dekolt a nehanbi sa ukazovat ho ano prave na tom pracujeme s mojim dvornym fotografom P.F. :))

13:48:43 - otázka od: petra som vasa velka fanusicka. chcela by som vediet, ci planujete na vystupeni v eurovizii nieco specialne. ak ano,co ? Tento rok budem sutazit s mojou kapelou Margot, takze aj to vystupenie bude skor "kapelove".

13:49:54 - otázka od: janko trufate si reprezentovat nasu krajinu na medzinarodnom finale v Osle? Ta ne??!!

13:51:22 - otázka od: Palo Caute baby, drzim velmi palce nech sa podari vyhrat!!! Nech byvalym clenom Andante sirite dobre meno :)) Kto napisal skladbu s ktorou tam idete? Momentalne je tu viac chlapov ako bab :)))) Skladbu "Tak ma hrej" napisal nas basak Dano, text Andrea.

13:52:12 - otázka od: Michal Drenko Ahojte, budete velmi smutni ak nepostupite na Eurovizii?? Ak zvitazi dobra skladba hodna reprezentacie, urcite nebudeme smutni.

13:53:44 - otázka od: Henrieta Drenkova Ahojte, tesite sa na uz na piatok??? Tesimeeee!!! Stretneme tam vela znamych, tak bude zabava :)

13:53:44 - otázka od: Henrieta Vosahlova Maaaate cibulu????? neee, ale ani sol neniiiii!!!!!

13:56:03 - otázka od: Gunsy Čím ste všetci odmalička túžili byť? Podnikat v predaji odzmolkovacov :)))

13:56:55 - otázka od: Rockerka Myslíte si, že je kvalitnej rockovej hudby na Slovensku málo? Nesnívali ste o takej poriadnej rockovej škole, do ktorej by ste chodili alebo v ktorej by ste učili? ;) Mas na mysli ten film? :)

13:58:05 - otázka od: Joe Aký koncert počas vašej dlhej existencie vám najviac utkvel v pamäti? =) Casto spominame na koncert v Bruseli, pocas prijatia Slovenska do EU. Bolo to na namesti s obrovskym podiom :))

13:59:08 - otázka od: Mimi Dobry, ste tam teraz vsetci alebo len cast? A kde mozem zohnat nejake vase CD? Sme tu traja: Andy,Dano, Stano . Jedno CD ma Stano v aute :)) Ale ak mas chut si kupit viac, tak da sa cez internet .

13:59:28 - otázka od: Katka a Andrea Staaaaaaaaaaaanleykaaaa, volako sa tam usadzas:D Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaachhh!!!!!

14:00:39 - otázka od: jano Kto by podla vas zo slovenskych spevakov mal spevacku karieru radsej zavesit naklinec...a preco? dik To by nebolo fer, pretoze tu na Slovensku sa kazdy s kazdym pozna :)

14:03:34 - otázka od: Ing. Občan PhD. Sledovali ste aj minulé ročníky eurovízie? Bohužial Slovensko sa donedávna nazapájalo do tejto súťaže a tak som bol nútený ju sledovať na nemeckých a rakúskych staniciach, ale aj keď sme sa tam dostali minulý rok tak to bolo pre nás faux pa. Čo konkrétne vy spravíte aby sme sa dostali aspoň na 20. miesto? kedze mame v kapele zasadu- hraj s radostou, tak sa budeme snazit to preniest aj na divakov.

14:04:09 - otázka od: monika Andrejka Zimányová spieva veľmi pekne, aj minuloročná pieseň na Eurovízii a mi páčila, tak držím palce nech vám to vyjde tento rok. Dakujem za priazen, a drz nam aj tento rok palce.

14:05:10 - otázka od: Janka Zdravim Andrejka, strasne ste sa mi aj s Robom Opatovskym pacili v Let´s Dance. Ako sa vam s nim pracovalo? Velmi vam to pristalo. Inak drzim palce, ste jednou z naj SK spevacok, len skoda, ze nemate viac vlastnych uspesnych piesni. JAnka S Robom spolupracujeme aj dodnes, je to fajn chalan. Ale sutazit budeme kazdy za seba :))))

14:05:25 - otázka od: Kika Jeden člen vašej kapely sa veľmi podobá na hlavného "speváka" z tohtoročnej vianočnej reklamy? Nie je to náhodou on? :) Nieeeee ;)

14:07:05 - otázka od: karol a kto vy ste? nikdy som o vas nepocul Ahoj Karol .Kukni si v piatok prenos a budes nas pocut.

14:07:45 - otázka od: biba Ahoj Andrea, čo robíš ak nič nerobíš???? prajem ti krásny deň:) Rubem drevo lebo plyn neni :)

14:10:53 - otázka od: Ladislav Vanek Cau Andy, rysuje sa nejaka spolupraca s Bennym Andersonom (SWE)? A ked nie, tak aspoň s Ďurim Burianom? Ahoj Lacko! S Bennym som minule volala, pride na tohtorocnu gulas party :)) S Durim mame duo gitara+spev.

14:12:11 - otázka od: maros Pozdravujem a drzim palce :-)..maros - radio frontinus ZA Aj my pozdravujeme do ZA! 12teho hrame u Vas a dufam, ze nas zoberiete na rozhovor ;)

14:13:22 - otázka od: marek Caute Dano a Stano. Uz konecne prezradte ktora baba z Margot sa vam najviac paci? :)Stano nie si na online chatoch nejeko casto? :) Dano uz si zohnal bednu na basu? Marek cau.Jak ti dupou králíci? :D

14:14:36 - otázka od: JM andrjeka chcem sa opytat ako sa ma mamicka a aj babicka pracovali sme spolu? Dobrý deň.Dobre sa majú .Pozdrav odovzdám :)

14:15:13 - otázka od: Dadinka Pozdravujem Andreu, si super speváčka. Chcem sa spýtať s kým by si si chcela zaspievať duet zo slovenských spevákov? S Danom Bártom :)

14:16:12 - otázka od: wortexx Andy, stretávaš sa aj so Šmajdom, keď chodíš k Žigovi? Spoznali sme sa minulý týždeň

14:18:18 - otázka od: jubi Zdravím p. Zimányiovú - moja otázka je akú obľubuje kuchyňu a či vie niečo dobré uvariť. V poslednej dobe varím často,a celkom to chutí :D

14:18:24 - otázka od: wevusqa Drzim Vam veeeeelmi palceeee drzte sa !!!! wevusqa dik

14:18:43 - otázka od: Matka ahojte , drzim vam palce a dufam ze postupite :D Dakujeme , aj my dúfame

14:19:55 - otázka od: GaboS Súťaž francúzskej piesne v roku 2010 nebude? Súťaž mala vynikajúcu úroveň. Treba pokračovať! Na Eurovíziu držíme palce! ...SFP už neexistuje od roku 2006 ale máme na to príjemné spomienky

14:20:39 - otázka od: marek Nepridete v dohladnej dobe hrat do NZ? Mohli by sme zopakovat vecer francuzskeho filmu :) Marek ak bude príležitosť radi :) ...pam! :)

14:21:13 - otázka od: jana V Košiciach som Mira Šmajdu počula spievať s tvojim ochestrom. Bude s vami spievať? Miro hosťuje

14:22:02 - otázka od: weve ahoj anrejkaaa aj mne by ste poslali podpiskartu ???? prosiiim ta špačince Trnavská ul. č. domu 577/ 11 PSC : 91951 diki Rada ,Komu konkretne?

14:22:30 - otázka od: daniela Dievčatá, držím Vám palce, aby sa v súťaži Vaša pieseň páčila a získala si veľa priaznivcov, aj ja patrím medzi nich. Prajem Vám veľa úspechov a tvorivých nápadov Dakujeme pekne :) posnažíme sa

14:23:08 - otázka od: Paťuška Ahoj,ste radi,že budete účinkovať ako veľmi dobrá skupina v Eurovízii?:D Ináč,držím Vám palce:D:D Dakujeme :)

14:24:54 - otázka od: Pagy Ahoj Andy aj cela kapelka Margot, v prvom rade Vam v piatok drzim palce a som rad ze prinasate kvalitnu hudbu na slovensku popularnu scenu. Komu vdacite hlavne za to, kde teraz ste? Kto Vas objavil? A akym smerom sa bude uberat Vasa tvorba? Krasny den Andy. P.S:na Jamm Session v On Board na Mikulasa si bola skvela :) ahoj Pagy Za to že sme vďačíme najmä tomu že sme dobrí kamaráti,uberať as budeme tým najlepším smerom.

14:25:05 - otázka od: katka ahoj ako sa mas???budem vam na eurovizii drzat palce... :) Dakujeme

14:25:36 - otázka od: Laco V prvom rade pozdravujem a držím palce v Eurosongu.Nechystáte náhodou vystúpenie v Nových Zámkoch? Áno chystáme :)

14:26:12 - otázka od: Milan Ktorý z gitarových multiefektov by ste mi doporučili. Diki ten čo má najviac gombíkov a točítok :)

14:26:24 - otázka od: marek kralici nedupou. kralici serou bobky :) no joooooo :)

14:26:46 - otázka od: Milan Ahoj Andrejka,ako sa mas?co mas nove?,co robis preto,te tak pritazlivo vyzeras?,mas velmi krasne poprsie oooo dakujem

14:27:01 - otázka od: mato aky je tvoj nazor na konkurenciu v piatkovom kole? je niekto, koho sa obavate velmi? My sa nikoho nebojiiime!!! :)

14:28:26 - otázka od: cicus Mate nejakych domacich maznacikov??? Stano ma Sofiku, ktora miluje Dana a stale ho oblizuje.. Aj Katka ma psííka Pitka. A Andy ma Andulku a lisku v skrini :)

14:28:54 - otázka od: pudincek Mate fesneho bubenika, ale ani zvysok nie je na zahodenie:D Myslis, ze je az taky fesny??? Ale ten zvysok je super :)

14:29:15 - otázka od: Violet Ahojte, hráva s vami ešte Barbora Šulíková? Este nie :) Spieva vokaly v orchestri...

14:30:04 - otázka od: Eva Dobrikova ahojte, kedysi davno sme o vas pisali v SuperHviezdach a uz vtedy ste boli skveli, a myslim, ze odvtedy ste urobili peknych par krokov dopredu ;) drzim palce a pozdravte Adku Zigovu :) Anoo, dakujeme a pozdravime...

14:30:40 - otázka od: Pufi aky mate vztah k domacim zvieratam?(konkretne k mackam:-) Mame kapeloveho kocura, ktory furt vrci, ked ma nosit aparaturu :))

14:30:56 - otázka od: Dugo Čaume, uz sa Katarina naucila to barré? Co je barreee?? :)

14:32:16 - otázka od: pagacik makovy co hovorite na podnajmy v Bratislave??? Aaach ani nehovor, ceny su strasneeee!! :)

14:33:55 - otázka od: mato to je super, drzim Vam silno palce nech Vam to vyjde. Andy, co by si poradila mladym ludom, ktori chcu zacat spievat, hrat, teda venovat sa hudbe? Ako si zacinala ty a tvoja kapela? Je dolezite mat kapelu na zaciatku, kde sa spevak moze dobre vyspievat. Treba vela koncertovat pred ludmi a hlavne tesit sa z hudby.. Nech sa darii...

14:34:06 - otázka od: Monika Hronncová Ahojte! Držim Vám palce na Eurovízii Dakujeme krasne Monika....

14:37:36 - otázka od: Andy ako sa mas ? ja sa mam dobre Ja som ja??? Smiem ja??

14:52:53 - otázka od: veronika ahojte ako sa mate?? Ahoj, mame sa super, pozdravujeme vsetkych fanusikov, vidime sa v piatok na Eurovizii, alebo www.margot.sk

14:54:17 - otázka od: sabinka Ahoooj.Drzim vam palceky nech sa vam stale dari.Ake mas zvieratka?Ja mam dvoch prikov a rybicky. Mam andulku.. :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu