Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Lucia Olešová bola online: Čo ukáže v Eurovízii?

Lucia Olešová Zobraziť galériu (9)
Lucia Olešová

BRATISLAVA – Semifinalistka tretej série SuperStar – Lucia Olešová bola online. Ako s odstupom času vníma svoju účasť v súťaži? Čomu sa teraz najviac venuje? Prečo sa prihlásila do Eurovision Song Contest 2010? Čo od svojej účasti očakáva?

Sympatická speváčka sa narodila 1. októbra 1988 v znamení váh. Pochádza z Bratislavy a má dvoch mladších súrodencov.

Aj keď má hudbu rada od útleho detstva, naplno sa jej začala venovať v pätnástich rokoch. Práve vtedy začala komponovať a nahrávať skladby. Zhruba v tom období absolvovala vystúpenia na Slovensku a v susedných krajinách – Poľsku, Českej republike a Nemecku. Z týchto vystúpení vzišlo celkovo 20 skladieb a 2 videoklipy. Svoju najnovšiu tvorbu - pieseň Rok a pol predstaví už tento piatok v Eurovízii.

Lucia Olešová sa dostala do povedomia ľudí najmä ako semifinalistka tretej série Slovensko hľadá SuperStar. No nielen tým. Verejnosť si jej meno spája aj s mníchovským playboyom Honzíkom Novotným. S ním údajne prežila krátky románik. Špekulovalo sa aj o vzťahu so spevákom Robom Grigorovom.

VIDEO: Lucia Olešová bude v Eurosongu súťažiť so skladbou Rok a pol.

Rozhovor

12:06:58 - otázka od: VikyB Prečo nepočujem nikde tvoju hudbu,ked si kedysi povedala ze sa nestratis? Nic o tebe neviem !!! Ahoj, to co som povedala, aj plati ;)! Nikam som sa nestratila a poctivo pracujem na novych pesnickach. Prva uz je na svete :)

12:07:21 - otázka od: Zuzana Plánuješ vydať CD? Planujem, planujem... :)

12:07:43 - otázka od: Otec Stanislav Ahoj Lucinka držím pršteky v karieré aj v živote. Dakujem velmi pekne :)

12:11:27 - otázka od: michal ahoj lucia, planujes robit nejaku prezetanciu v mediach pocas eurovizie??? Prezentacia v mediach ide samo. A to vtedy je kvalitny produkt a zaroven zaujem zo strany medii. A to sa uvidi po 1. stvrtfinale...ktore je vlastne samo o sebe prezentaciou :)

12:12:30 - otázka od: dusky je pravda, ze s tebou hra martin valihora? ano

12:16:43 - otázka od: Dana Čo môžte s odstupom času ponúknuť divákom, keď o Vás od Vášho pokusu zaujať v Superstár takmer nebolo počuť? Ten odstup casu mi velmi pomohol a vela veci sa zmenilo (v ratane mna). Superstar bola pre mna velka skusenost, poucila ma. Musela som na sebe tvrdo pracovat a viem, ze dnes stojim nohami na zemi pevnejsie ako predtym..

12:17:55 - otázka od: Dominika Kačengová Otázku síce na vás nemám, ale chcela by som vám popriať veľa šťastia v Eurovízii 2010, pesničku ktorú budete spievať som počula oveľa skôr ako sa objavila na internete... spievate naozaj krásne, ste sympatická, krásna, tak vám úprimne držím palce nech v Eurovízii obstojíte čo najlepšie :) Veľa štastia :) Dakujem, vazim si to a mam radost, ze sa Vam pesnicka paci :)!

12:21:24 - otázka od: dorota Ahoj! Venujes sa momenatalne len spevu, alebo niečo študuješ? :) Studujem na Bratislavskej vysokej skole prava (fakulta masmedii), je to moj prvy rocnik a zatial ma to velmi bavi. Naozaj :)!

12:23:41 - otázka od: Beáta Ahoj Lucia zdraví Ťa Orava. Dúfam, že keď budeš úspešná zavítaš aj k nám. Tešíme sa a držíme palce. Dakujem a zdravim Oravu :)! Samozrejme, planujem prist hned ako to bude mozne!

12:24:44 - otázka od: Svetlana Máš výborný hlas,bolo by fajn keby sa tu konečne zjavila dobrá rocková speváčka.Neplánuješ vydať sa týmto smerom? Vzdy ma to lakalo, ale.. uvidime :)

12:29:48 - otázka od: Palo Ahoj, myslis si za ma vobec nejaky slovensky interpret sancu uspiet v Eurovizii?alebo nebodaj sa citis na to ty ze ty si ta prava ktora je taka dobra a prerazi? Myslim si, ze je jedno odkial interpret pochadza, pretoze v Eurovizii ide najma o pesnicku, kedze je to autorska sutaz

12:31:05 - otázka od: papas ahoj luci,kde planujes zit v buducnosti? Jedine na Slovensku :)!

12:36:06 - otázka od: Lucia Luci ide z Teba dobra energia.:-) Ake zivotne zasady su pre Teba najdolezitejsie? Drzim palce na VS, studium je dobra skusenost:-) Dakujem :). Teraz ma nenapada, ktore su prave tie najdolezitejsie zasady.. Niekedy sa clovek ocitne v situacii, kedy ani nevie podla akej zasady sa ma vlastne riadit. Ale myslim si ze svedomie je dostatocne silnym regulatorom ;)

12:37:40 - otázka od: Miloš Máš najakú stabilnú kapelu? Plánuješ aj koncerty po Slovensku? :-) Lebo hudba je super. Tesim sa, ze sa paci :). Koncerty este neplanujem.. Najprv pesnicky, potom koncerty ;)

12:39:51 - otázka od: Anik Ahoj Lucia :) Okrem toho,že budeš pekne spievať čo si oblečieš na piatkový večer? Už máš vybraté nejaké oblečenie? Budeš sa ladiť skôr do nejakého moderného štýlu,alebo nejaké spoločenské elegantnejšie šaty? Piatok je za chvilu, nechaj sa prekvapit ;)

12:43:38 - otázka od: Roman Štadler Ako vidíš svoje šance na Eurovízíi? To sa neda nikdy dopredu povedat, kedze rozhoduju divaci. Ale budem sa snazit podat co najlepsi vykon :)

12:45:19 - otázka od: Santiago To dnes akoze odpovedas len na mile a umelo pozitivne otazky, ktore ti posielaju po dohode kamaratky? Myslim si, ze prijat jemnu kritiku nie je ziadna hanba.... Nemam absolutne ziaden problem prijat konstruktivnu kritiku :)

12:49:45 - otázka od: Miro Ahoj. Lucka čo robievaš vo voľnom čase ak nejaký vôbec máš? Ináč si fantastická. Budem ti držať palce. Dakujem :). Vo volnom case som najradsej doma a kedze mam teraz male steniatko, tak sa venujem..

12:53:05 - otázka od: feri cau, vraj mas nieco spolocne s elanom???????? mozno.. :)

12:54:15 - otázka od: M@jo ahoj, ako vidis svoje sance na postup? v skupine mas napr Misa Chrenka a objav roka Horsku Chatu Neviem to odhadnut, su to vsetko vyborne skladby. Uvidime v piatok :)

12:59:28 - otázka od: milagros Ake mas rada knihy, aku hudbu pocuvas a aky mas rada film? Nemam nejak vyhraneny vkus, ale mam rada knihy Paula Coelha, ezoteriku, sem-tam nieco z psychologie... A hudbu pocuvam skoro stale a vsetko. Z filmov sa mi naposledy najviac pacil Avatar :)

13:05:50 - otázka od: Michal Ahoj Lucka. Skladba Rok a pol je Tvoja vlastna produkcia? Prajem ti úspech, len sa bojím ,že tej pesničke chýba šťava. Veľa šťastia :-) S pesnickou ma oslovil Dusan Giertl a odvtedy spolupracujeme aj na dalsich skladbach. A dakujem za prianie, aj ja sama som zvedava, ako to cele dopadne :)

13:07:38 - otázka od: Santiago Ezoteriku? :-) Uz si aj astralne cestovala? Alebo skusala si? :-))) :)) ani to radsej skusat nechcem... to by dopadlo :D!

13:09:37 - otázka od: jankobrok ahoj. kolko spevacok je, co prerazi aj ked nevie spievat. preco uz nie si znama? :-) Uspech v tejto branzi je kombinaciou spravneho nacasovania, kvalitneho produktu, osobnostnych predpokladov interpreta a spravneho timu ludi okolo ;)

13:14:03 - otázka od: Miro A koľko mesačné máš šteniatko? To si s ním asi užiješ dosť zábavy:)). Venuješ sa aj nejakému športu? Ďakujem. Steniatko ma 5 mesiacov, ale mam este jedneho 4-rocneho psika, tak mame teraz celkom rusno :). Co sa tyka sportov tak je to vsetko dnes skor rekreacne: korcule, lyze, volejbal, tenis, basketbal, plavanie, cinky... co pride :)

13:14:56 - otázka od: Vladis Janák No dobrý deň! Chcem Vám zaželať veľa štastia na eurovízii, budem Vás podporovať a všetkých správne navigovať, aby Vás podporili. Preto vyhráte! Veď to robím už 40 rokov. Dakujem velmi pekne, cenim si Vasu podporu :)

13:17:20 - otázka od: kitty18 ahoj luci:)) chcela by som sa ta aspytat co je ti najviac sympaticke na muzoch? asi uprimnost... a ked sa na nic nehra :)

13:19:20 - otázka od: Anicka Ahoj Lucia, kedy sa mozeme tesit na komplet CD a kto vsetko sa na nom bude podielat ? Drzim palce v euroviziji !!!!!!!! Dakujem, chcela by som ho dokoncit niekedy v priebehu tohto roka. Uvidime :). Vsetko vznika postupne a v tomto sa netreba nikam ponahlat

13:22:50 - otázka od: martin Ahoj Lucka. Tá pesnička je celkom dobrá, máš zaujímavý hlas, ale myslím, že s takouto pesničkou na Eurovízii veľkú šancu nemáš. Pesnička na eurovízii musí hneď zaujať a mať chytľavý rytmus - tvoja pesnička je skôr taká pekná pohodová vecička. Aj napriek môjmu názoru Ti držím palce. Dakujem, cenim si tvoj nazor :). Aj ked nemyslim, ze existuje nejaky navod na uspech, co sa tyka Eurovizie. Keby bol, vsetci by robili to iste ;)

13:27:08 - otázka od: mariana ahojky..drzim palceky..si velmi sympaticka :)na superstar si bola moj favorit :) Dakujem, budem sa snazit nesklamat :) Vsetkym vam dakujem za otazky a pozdravy, mrzi ma ak som nestihla odpisat na vsetky. Ale uz na vas velmi tesim v piatok :))! ...vasa Lucia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu