Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šarközyová, Partlová a Molnárová: Vieme, kedy si začali s chlapmi!

Dáša Mamba Šarközyová, Mirka Partlová a Lucia Molnárová. Zobraziť galériu (6)
Dáša Mamba Šarközyová, Mirka Partlová a Lucia Molnárová.

BRATISLAVA – V muzikáli Fontána pre Zuzanu riešia postavy Olino a Zuzana svoju prvú lásku. Topky.sk preto zisťovali u hlavných herečiek, kedy začali chodiť s chlapcami.

Jediný problém pri našej otázke nastal, keď si herečky neboli isté, koľko vlastne rokov má tá divadelná Zuzana. Má pätnásť či osemnásť? Začali si Lucia Molnárová (22), Mirka Partlová (23) a Dáša Mamba Šarközyová (20) s mužmi skôr alebo neskôr?

„Ja som prvú lásku prežívala, keď som mala štrnásť rokov. Bola ako prvá – krásna,“ povedala nám Lucia Molnárová. Tá stvárňuje vo Fontáne práve hlavnú postavu Zuzany. V médiách sa najviac zviditeľnila kauzou s Janom Novotným, s ktorým si minulé leto užívala v Slovinsku. Nemecký „milionár“ v tom čase chodil s Mariannou Ďurianovou.

Pomalšia vo vzťahoch je Mirka Partlová. „Ak má Zuzana pätnásť, ja som prežívala prvú lásku o dva roky neskôr, teda v sedemnástich,“ povedala nám Mirka. „Prvá láska je krásna. Bola prvá, krásna, milá,“ dodala. Na verejnosti sa zatiaľ neprepieral žiaden jej vzťah. Zviditeľnila sa však už v pätnástich, keď havarovala na skútri s Ibrahimom Maigom.

Najrýchlejšie si chalanov všimla Dáša Mamba Šarközyová. „Tá úplne prvá láska, akú majú aj Olino a Zuzana, u mňa prišla asi keď som mala trinásť rokov. Vtedy som tak prvýkrát zistila, že „ježíšmária, ten je zlatý, s tým by som sa chodila bicyklovať“. Podľa našich informácií je Dáša aj momentálne zadaná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu