Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ivan Weiss z 99% bol online: Som pokrstený a milujem Vianoce

Ivan Weiss Zobraziť galériu (3)
Ivan Weiss

BRATISLAVA - Verejne sa hlási k tomu, že sa spolu s ďalšími ľuďmi podieľa na financovaní informačnej kampane 99%. Hovorí, že zákaz politickej reklamy je protiústavný a že Slovensko sa stalo vďaka skorumpovaným politikom Kocúrkovom.

Kandidát hnutia 99% - občiansky hlas Ivan Weiss odpovie na vaše otázky v stredu od 14.00.

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

15.02.2012 16:20 - otázka od Lubo
pán Weis, je to pravda, že v skutočnosti ste sám skorumpovaný a už to nie je možné zakryť?
a myslite si, ze by som osobne kandidoval do NR SR a osobne sa prihlasil k finacnemu podporovaniu 99 percent ,keby to tak bolo? :) je to klamstvo a demagogia goril, ktore az to platia PR agenturam, aby sa taketo nezmysly pisali..nebudte hlupi a pozerajte sa pozorne co na koho taki ludia ako Dzurinda, Fico a Meciar hadzu spinu, alebo inym sposobom spochybnuju. a potom urcite uvidite, ze ked tito ludia sa snazia za kazdu cenu zabranit vstupu 99 do parlamentu, asi im velmi prekaza. preco?? ak takyto ludia maju vylucne nieco proti 99, asi to bude dobra vec , nie? :)
15.02.2012 16:16 - otázka od štefa
dobrý deň, pán Weiss.všetky doterajšie strany hlásiace sa k ľavici sklamali. SMER s milionárskymi ministrami už niekoľko rokov balamúti občanov. aký je váš názor, že vďaka tejto strane neboli zrušené amorálne amnestie, nepodarilo sa urobiť poriadok s vládnymi limuzínami, nebolo vysvetlené financovanie a vzťahy ministrov vrátane premiera na JaT.ako hodnotíte skutočnosť, že pán Kaliňák dva roky vládnutia na MV otravoval verejne podriadených, že on je v prvom rade podnikateľ...a teraz sa vraj vráti na silové rezorty aby pokračoval....
treba zmenu. zasadnu zmenu. a ani lavica ani pravica ju neprinesie. to je fakt! dufam, ze teraz nadisla chvila obcanov.
15.02.2012 16:14 - otázka od Lopuch
Dobrý deň, nezákonný a nemorálny postup 99% jasne pomenúva M. Mistrík, predseda licenčnej rady: "Sme svedkami toho, že finanční oligarchovia sa pokúšajú vstúpiť do politického života prostriedkami, ktoré nie sú v súlade s legislatívou." Je toto nornmálne?
to hovorite o nominantovi SMERu v licencnej rade p.Mistrikovi? a licencnej rade, ktora je cistym politickym organom? :) vyrok predsedu licnecnej rady nie je ziadne prekvapenie a nemalo by byt ani pre Vas, ked sa zamyslite nad suvislostami a prestanete sa nechat oblbovat gorilami.
15.02.2012 16:12 - otázka od karol
je pravda ze 99% nie je strana, ale podnikateľský zámer miliardárov na získanie vplyvu v politike?
nezmysel, ktory rozsiruju gorily, aby sa im tam nedostal cerstvy vietor a nevynutil zmenu tohoto skorumpovaneho systemu.
15.02.2012 16:11 - otázka od Murko
Dobrý deň, Je to pravda, že ste oklamal svojich voličov? ďakujem
a cim?
15.02.2012 16:10 - otázka od gabriel
Nemyslite si ze dobry zaciatkom pre stranu je mat transparentne a ciste financovanie, ktore moze aj ludom ukazat?preco tajite naklady na vasu kampan?
kedze my sme jedine hnutie, ktore hned na zaciatku jasne povedalo ktori ludia ho financuju a kolko sa do toho dalo v tom momente, sme urcite najtransparentnejsia strana na slovensku. nikto iny to neurobil. dufali sme, ze tym dostaneme priestor hovorit o tom, preco to robime a co chceme zmenit. nedostali sme ho. stale sa media zaujimaju o aktualne cislo. budeme uplne transparentne reportovat financovanie, ale nepovazujeme za fer, aby sme nedostavali priestor na nase ciele a myslienky, ked sme ako jedini velmi trasnparentne sa prihlasili k financovaniu. mediam to len poskytuje potom moznost zaoberat sa tym a nie tym o co nam ide a preco tieto vlastne sukromne zdanene peniaze obetuvame aby sa tu nieco zmenilo.
15.02.2012 16:07 - otázka od kdlss
Pán Weis, naozaj ma šokovalo, že ste mali blízko k bývalej SDĽ. Je to naozaj pravda?
nie nemal som nic s byvalo SDL. pracoval som na kampani novej SDL, ktorej hlavne heslo bolo "chceme krajinu ,ktora funguje pre kazdeho, nielen pre politikov a ich mecenasov." za toto sa viem a chcem aj kedykolvek postavit. toto je moje presvedcenie a kedze toto bolo hlavne posolstvo novej SDL, nemal som problem pomahat s kamapanou.
15.02.2012 16:05 - otázka od bruno
Myslite si ze to u nas zvysuje vasu doveru ked vasa strana nema ani poriadne sidlo?pripomina to garazovu firmu.
ak si pamatate, obcianska iniciativa 99 vystupila na verejnost 17 novembra, politicke hnutie, ktore sa nasledne vytvorilo muselo od vzniku urobit strasne mnozstvo krokov do 6 decembra kedy bolo treba odovzdat kandidatky na to, aby sa mohlo zucastnit volieb. na hladanie sidla naozaj nebolo vela casu a kamarat jedneho z nasich lidrov ponukol svoje priestory. tam je aj sidlo hnutia. my nie sme garazova strana, sme konkretni ludia, ktori su Vam aj mediam k dispozicii kazdy den odvtedy a teda ziadne schovvavanie sa. gorily maju perfektne sidla ,dokonca niekolkokrat rekonstruovane, to je naozaj to najmenej mat sidlo ked mate peniaze. a co pre tuto krajinu urobili? celu ju rozkradli. sidlo teda asi nie je ziadna indikacia toho ako uprimne to v politike myslite. ci?
15.02.2012 15:59 - otázka od Michal
Nemyslite si ze na to ze ste v podstate este cisto nova strana uz ste sucastou viacerych kauz?pavlik penta napr.Ako vam mame potom verit?
su to vykonstruovane hluposti za ktore smer a sdku platia PR firmam, aby ich vyrabali. pavlik pracoval pre dcersku firmu Penty pred 6 rokmi a Penta jasne klame o vyske jeho zarobku. pozrite si detaily. ostatne kauzy, ze ja som mal hladat cestu ako korumpovat poslankynu, z coho ma obvinuje chlap 1,5 roka po tom ,co sa to udajne stalo, nikdy za nou nebo, mna dosiel vydierat zaciatkom januara, ze mi poskodi ak mu nedam 30.000 eur, poslal som ho prec, podal som trestne oznamenie a on s tymto potom vyjde? smiesny pribeh nie? a naco by to akoze malo byt? :) a este to aj chcel spojit s volbou Gen prok, ktora sa stala az o niekolko mesiacov neskor! ale samoyrejme hodena spina chvilu zostane. napr pani dusatkovu pospinili tym, ze podali trestne oznamenie na neznameho pachatela. ked o tom pisali noviny, tak uz to policia odmietla, ale samozrejme noviny napisali !este bude rozhofdovat prokuratura" - no, aj ta uz rozhodla a tiez to odmietla ko nezmysel, ale spina vo Vasej mysli zostala. a noviny uz o tomto nepisali! takto funguje spinava kampan nasich goril. vela penazi riesi aj vela naklonnosti medii za tie roky a vela spiny, ktoru vedia vyprodukovat. myslim, ale ze ludia nie su az taky hlupi aby na toto naleteli. ved musia vidiet predsa, ze sa to zacalo hned ako sme sa priblizili k parlamentu a stale sa to stupnuje cim Viac preferncie stupaju. prosim Vas , sledujte pozorne detaily a urobte si vlastny nazor. dakujem za Vasu namahu ,ktoru do toho vlozite, aby ste sa v marci spravne rozhodli. vdaka.
15.02.2012 15:50 - otázka od marga
Dobry den p. Weiss, ako ma obcan uverit ze prave clenovia tejto strany nebudu skorumpovani? Odkial prisli tito ludia? aky je ich zivotopis? Dakujem za odpoved.
prave preto davame vela penazi na to ,aby ste spoznali myslienky, ludi, hnutie, ale je velmi kratky cas a my sa naozaj snazime. vydavame podla mna velmi podarene noviny, kde sa hovori nielen o nasich lidroch ,ale aj dalsich kandidatoch a podporovateloch a pod. rad Vam osobne poslem vsetky informacie k nasim ludom, aby ste ich mohli co najlepsie spoznat. Ja som ich spoznaval na stretnutiach kandidatov, kedze sme sa davali dokopy cez internet, a v prevaznej vacsine ked som si vypocul ich pribeh preco sa prihlasili a preco idu do toho, tak som bol velmi pohnuty ich pribehmi. boli to naozaj uzasne pribehy normylnych ludi a ich vnimanie trapenia obcanov v ich okoli v ich regione. a ci nebudu skorumpovani? vsetko je nakoniec o konkretnych ludoch a preto je dolezite ,aby ludia co najviac spoznali nasich lidrov, ktori su zarukou toho, ze to vie byt aj inak. ja tomu pevne verim a mozem Vas ubezpecit, ze mna osobne nikto nikdy neskorumpuje.
15.02.2012 15:44 - otázka od lenka
pan weiss iste ste neinvestoval obrovske sumy do politiky len pretoze neviete co s peniazmi. ani nie preto ze vam ide o pravo, spravodlivost atd. skuste vysvetlit co presne si od tychto investicii slubujete.
to nie su investicie, ale obetovane sukromne ,zdanene peniaze, aby sa tu dalo zit. nechcem zit inde a nechcem, aby ked budem mat deti sa odstahovali niekam kde je lepsie. tak naco mi potom budu tie peniaze? aby som chodil na Vianoce za nimi? Ja sa v dochodku stahovat niekam za detmi nechcem. Chcem lepsiu krajinu, chcem to zmenit osobne a preto kandidujem osobne a mam spolu s par ludmi nejake peniaze na to sa o to pokusit. to je vsetko. ak mi neverite, neviem Vas inak presvedcit ako cinmi a vysledkami. Ja si osobne tiez myslim, ze slova nic neriesia, ale zatial sme sancu nieco ukazat nedostali. bohuzial.
15.02.2012 15:41 - otázka od jurko
Dobrý deň.Kde ste boli par roov dozadu, keď ste sa mohli angažovať mimoparlamentne?Teraz by každý chcel do politiky, ale nie každý ma na to peniaze, preto to je a aj bude len tvrdý biznis.
robil som. politike som sa vyhybal. ked to dospelo k tej arogancii moci, kotra tu nastala za SMERU ( a za sdku bola len o nieco mensia), tak som zvazoval odchod, ale som dost bojovny typ tak som si povedal, ze zabojujem a ak sa to nepodari dosiahnut a zmenit nieco zasadne vo vyvoji krajiny, tak aspon si poviem, ze som sa o to pokusil v zivote a nie ako vacsina ludi, a aj mojich kamaratov musim povedat, len nadaval po krcmach pri pive, ze ake je to tu Kocurkovo. myslim ze uz tym co sme v informacnej kampani urobili, sa dosiahla cast ucelu vo forme osvety, takze mne osobne sa aj to rata.
15.02.2012 15:37 - otázka od marián
1/ Súhlasíte, že problém SR je financovanie politických strán? Bez prepracovaného,výkladové jednoznačného zákona o financovaný politických strán sa v SR nikdy nevyrieši politická korupcia! 2/ Súhlasíte so zákonne povinnou participáciou všetkých členov pol.strán na financovaní svojej strany? /V zmysle zníženia nároku financovania politických strán zo štátneho rozpočtu./
1 suhlaim. 2. ano moze byt ale stranam by stat podla mna vobec prispievat nemal. je to z nasich dani a teraz ked vsetci kricia ako sa my financujeme tak je jasne, ze oni sa jedine skryvaju za nase dane. v skutocnosti minaju ovela viac podla mna a ide to z ukradnutych zdrojov zo statnzch zakaziek. a som zvedavy z coho platia tie PR agentury ktore maju za ulohu nas zdiskreditovat? zo statneho prispevku? tj aj z nasich, vasich a mojich dani? alebo to plati sponzor? ktory? zvratene, nie? som aj presvedceny, ye na slovensku by sa mali uzakonit moznost politikcych zdruzeni. ak niektora skupina obyvatelstva chce nieco presadit, napr zivnostnici, homosexuali, katolici,atd..preco by nemohli financovat politicke zdruzenie,ktore za to bude politicky bojovat? napr aj politickou reklamou? alebo inou formou presadzovania nazorov? ved to je ich legitimne pravo, nie? potom by sme tu nemali cast tej politickej korupcie, ked mecenasi platia stranu alebo konkretneho politika ministra a pod... urcite by sa cast problemov vyriesila a posilnilo by to demokraciu
15.02.2012 15:31 - otázka od Nitranová
Dobrý deń, pán Weiss, chcela by som sa spýtať, prečo hnutie 99% vo svojej reklame viac neinformuje ľudí o tomto celosvetovom hnutí - nie všetci majú internet a tak hlavne starší ľudia o ňom vôbec nič nevedia a je to na škodu veci. Ďakujem, želám pekný zvyšok dňa Adriana Nitranová
Dobry den pani Nitranova. Myslienka 99 percent je politika pre 99 percent obcanov a nie politika korupcie v prospech 1 percenta skorumpovanych politikov a mecenasov, ktori si system nastavuju tak aby vyhovoval len tejto uzkej skupine vyvolencov. Tuto myslienku, ktora je vlastne o tom , ze nie ideologia rozhoduje, ale ucast obcanov na state versus uzka skupina vyvolencov, sa snazime sirit co najviac. ona je univerzalna a my si myslime ze jej cas nastal. Uz Victor Hugo povedal, ze najmocnejsia vec na svete je myslienka ,ktorej cas nastal. a my sme o tom presvedceny. Nesnazime sa umelo parazitovat na hnuti v USA, ale sme presvedceni, ze myslienka 99 percent nikomu nepatri a myslienka vo vseobecnosti ani nikomu patrit nemoze. Snazime sa vsak vyhnut tomu, aby nas obvinovali z politickeho oportunizmu a prizivovania. Myslienka je vsak univerzalna a my v nu verime a budeme sa snazit ju sirit tolko kolko len budeme vediet a kym nam dojdu peniaze, pretoze bez toho to nejde. a dakuje za otazku! dolezita otazka.
15.02.2012 15:25 - otázka od DJEFFO
Dobry den pan Weiss. Som vas velky fanusik a obdivovatel.Som invalidny dochodca z Humenneho.CHem sa vas opytat. 2 Otazky.Ta prva je co vasa strana moze ponuknut dochodcom na SK. Ta druha otazka je ze co pan Weiss na vianoce doma z rodinou oslavujete ci Stedry den alebo Chanuku. Dakujem a vela uspechov prajem.
dobry den! dakujem za podporu, to dava vela energie. v 99 sme presvedceni, ze ludia na slovensku cely zivot tvrdo pracuju a mali by mat dochodky, z ktorych sa da slusne zit a nie velakrat tu smiesnu almuznu, preto ked si pozriete nas program je to jedna z nasich top 9 priorit pracovat na tom, aby sa dochodky zvysili tak, ze budu zabezpecovat dostojny zivot, a nie aby bol dochodca cakatelom na smrt. konkretne opatrenia prave riesim, ale ak si uvedomite, tak doteraz bola vzdy odpoved politikov "neda sa, nie su peniaze" a odkial teda zobeiem 12 miliard EUR na euroval?? ja suhlasim, ze chceme byt sucastou europskej unie a eurozony, ale ak to nema pomahat nasim ludom, ale miesto toho to staviame nad vsetko ostatne, tak asi nieco robime zle nie? ved euroval ok, ale ako to, ze na ine veci nie je? na zvysenie minimalnej mzdy, na vyssie prijmy, na dochodky, na platy ucitelov, a dalsich..ako je toto mozne, ked vieme najst 12mld EUR za par mesiacov? Vasa druha otazka: Vianoce :) mama je katolicka, ja som pokrsteny a Vianoce su najlepsii sviatok na svete :)
15.02.2012 15:15 - otázka od mikchal
Dobry den pan Weiss. Prosim Vas o informaciu, ci v pripade ak sa dostane strana 99percent do parlamentu, podporite koalicnu vladu s ucastou Smer-SD. Dakujem.
budeme presadzovat myslienku vlady odbornikov. ak ministri nebudu za konkretnu stranu, je vacsia sanca, ze sa v parlamente budu schvalovat zakony podla toho ci su dobre alebo zle, pretoze ziadna strana si potom nemoze privlastnit kredit za to ze "jeho minister, strana, ministerstvo, prislo s navrhom zakona. je predsa nezmysel, aby pocas volebneho obdobia opozicia nikdy nezahlasovala za kolaicny navrh, alebo opacne. toto musi skoncit. viac konsenzu a hladania dobrych rieseni, nie nasich a vasich. modrych, cervenych, ciernych, bielych, lavych, pravych. nemyslim, ze toto oslovi ktorukolvek goriliu stranu. a okrem toho si myslim, ze ak sa budu teoreticky moct dohodnut medzi sebou, urcite sa dohodnu. a stokrat radsej, ako by mali s nami diskutovat o nasich pohladoch ako zmenit Slovensko.
15.02.2012 15:09 - otázka od Simon
Dobry den! Je pravda ze pripravujete koaliciu so SMERom? Dakujem.
nie. vobec nekomunikujeme so ziadnou parlamentnou stranou.
15.02.2012 15:08 - otázka od Red Eagle
Ahoj Ivan :)) Som najznamejsia osobnost www topky.sk a slovenskeho internetu. Mozno ma poznas :))) Chem sa ta opytat !!! CO vasa strana moze ponuknut slovakom ineho nez tych 150 debilov co sedi v parlamente pobera plat a prezera si pocas rokovania eroticke stranky vybavuju ksefty.
ahoj :) zasadnu zmenu k lepsiemu, nevyhovarat sa stale na lavicu, pravicu a tieto hry, kde na seba kricia ,ale nakoniec spolocne rozkradnu cele Slovensko a kde treba tak sa za ľč hodin na vsetkom dohodnu. vid predcasne volby, euroval a ine. ja si myslim ze dnes to nie je o ideologii, ale o spravnych prioritach, a ako pises titonasi parlamentni politici ich spravne postavene nemaju. preto je to 99 percent, aby sa politici venovali prioritam 99 percent obcanov. ked budu spravne pirority aj vysledky budu. a okrem toho si myslim, ze by slovensku pomhla vlada odbornikov a zmena volebneho zakona aby sme zrusili ten politicky klientelizmus co tu vladne. partokracia. a vcera som pocul kalinaka ako hovori ,ze nechce castejsie referenda, lebo je to drahe, 200mio SKK. takze na referendum a hlas ludi nie su peniaze, ale na provizie malcharkovi a vsetky tie zlodejiny je ,hej? vieme zaplatit nekonecne vela referend z toho co sa nakradlo. uff, a este by som vedel ovela viac povedat o tom , aka krajina by toto podla nasich predstav vedela byt, pretoze slovaci su schopni, tvorivy, slusny a pracovity narod, len mame zlych lidrov a potom je to fakt tazke.
15.02.2012 15:01 - otázka od kiko
aky je vas nazor na sucasne vedenie prokuratury Trnka,Tichy a NS - Harabin?Ked budete nahodou so Smerom , nechate si diktovat podporu tymto panom, aby sa politicke kauzy dalej zametali pod koberec?Netvrdim, ze stare pravicove strany su o moc lepsie, preto vas nazor na sudy a prokuraturu a ich dalsie fungovanie prosim.Ste za verejnu volbu, aby sa nedalo obchodovat s volbou Gen.prokuratora, co by sa pri tajnej volbe urcite dialo?
velmi uvazujeme o priamej volbe Generalneho prokuratora ludmi. je to dolezita funkcia a ludia predsa vedia ci za tu danu dobu sa citili v krajine lepsie, alebo ci sa viac zmafianizovala, pripadne viac rozkradla a pod. podla mna je to jedna z funkcii, ktoru ludia posudit vedia, tak preco nie priama volba napr?
15.02.2012 14:59 - otázka od lacko
Dobrý deň,držím palce vo voľbách môj hlas mate tiež a otázka : myslíte si , že dokážete byť tak dobrým politikom ako hráčom póla ? Mám na mysli ušľachtilosť toho koňa.
robim to z presvedcenia a z nastvanosti, ze kde to tu zijeme, tak som aj presvedceny ze mi to vydrzi. inak, kone su uzasne. milujem kone a preto hram polo, ale s ludmi je to tazsie musim povedat :) ideme dalej, uvidime.. :)
15.02.2012 14:56 - otázka od jakub
Dobry den p. Weiss, ako ste spokojny s poslednym prieskumom podla ktoreho by ste sa dostali do parlamentu< btw. gratulujem Vam, mate aj moju podporu
prieskum je fajn ,ale do volieb je este daleko a dolezite je ,aby ludia isli volit. inak tam znovu budu len tie gorily. naozaj podla mna prisla chvila, ked sa to bud zmeni, alebo potom uz fakt sa nemozeme stazovat na to co pride. skuste prosim hlavne co najviac ludom povedat, ze je dolezite ist volit. dakujem! a dakujem za podporu. teraz ked sa spustili tie pripravene utoky ,tak je to niekedy fristrujuce, ked clovek vidi, ako dobre su tie gorily zorganizovane a kolko maju penazi na antikampan proti nam.
15.02.2012 14:51 - otázka od MIKI
Dobrý deň pán Weiss !! Mám len jeden dotaz : je pravda, že za Vašou stranou 99% stojí firma J+T ???????? Ale pravdu, prosím !!! Ďakujem za odpoveď.
samozrejme ze nie. tych sprisahaneckych teorii sa fakt mnozi kazdy den. precitajte si na facebooku napr niektore komentare marosa sykoru, hovorcu JaT. a vobec, nekomunikujeme so ziadnou financnou skupinou, nehovoriac uz o akejkolvek podpore. viete, som zvedavy co este pride. pred dvoma mesiacmi ma smer a media spajali so sdl, poslednych par dni zase smer hovori o pravicovom zlepenci 6 stran. tak co teda?? jedni nas chcu vidiet v tej zlej pravici, druhi zas v tej zlej lavici, penta nas chce vidiet ako agenta JaT, atd atd.. skusme im nieco prisit, aby sme na nich mohli hadzat spinu. toto je nazov hry ktoru tu hraju. takze este raz PRAVDA: nestoji za nami JaT a ani ziadna ina firma!
15.02.2012 14:46 - otázka od jozef
dobry den, hladam pracu, vedeli by ste ma zamestnat vo vasom zbrojarskom odvetvi???
nepodnikam v zbrojarstve. moj otec ma vlastnicke zaujmy v presovskej fabrike delta defence kde zamestnava stovky ludi. nastavoval som tam dlhodobu strategiu a vyrabaju sa tam nahradne diely, konstrukcie na zeriavy, nadstavby na kolesove auta pre zachranarov do tazkych terenov a pod. zbrane sa tam nevyrabaju. a podla mojho nazoru sa na slovensku ani vyrabat nemozu, preto by ich slovensko nikdz nevedelo predat. trhy sme pustili velkym mocnostiam a dnes nemame na slovensku kde zamestnat vsetkych tych schopnych strojarov a konstrukterov, ktorych krajina 40 rokov vzdelavala a prakticky ucila. teda v skratkie, na slovensku zbrojarina podla mna neexistuje a pri vyrobe mierovych prostriedkov pre armadu, zachranarov, policiu a pod ide vlastne o hrubu strojarinu. spet k vasej otazke, neviem kolko prace dnes ta fabrika ma, kedze politika vlady smerom k domacim podnikatelom je katastrofalna, ale dufam, iny pristup k fiskalnej politike umozni rozsiahle investicie, ktorzch dosledkom bude viac prace. treba vsak ist volit. je mi luto, ze vam v tomto momente neviem konkretnejsie pomoct. velmi rad by som. obetuvavam vsak vela penazi na to ,aby sa to tu vyrazne zmenilo k lepsiemu.
15.02.2012 14:37 - otázka od Marcel Trň
Je pravda, že využivate na presadzovanie svojich záujmov členov asociácie bývalých spravodajských dôstojníkov, ich metódy, postupy a diskreditovanie oponentov cez média? Ďakujem
absurdny nezmysel. hned ako sme sa priblizili k parlamentu tak sa spustili na nas dennodenne utoky. my sa samoyrejme tesime , pretoze to znamena ze robime nieco dobre. a povazujem to za osobnu poctu ked uz aj pan Meciar ma problem, len s nasim hnutim. to uz je super fajn :) okrem toho vcera nam novinar z aktualne.sk bariak povedal, ze niektore strany, smer, sdku a este niekto plati specialne PR agentury aby manazovali v mediach antikampan voci nam, tkz black PR. tak to uz hej :) no ale potom to aj v mediach tak vyzera..nezmysel nad nezmyslom. dufam ,ze ludia nie su tak hlupi a ked vidia Fica, Dzurindu a Meciara nadavat na toho isteho tak im to zapne..
15.02.2012 14:32 - otázka od Michal
Dobrý den p. Weiss. Mám len jednu krátku otázku. To, ze vasa strana ma reklamu a kampan uz davno davno rozbehnutu.Ovela skor, ako bol termin padu vlady.Tym, ze si robite politicku kampan vlastne porusujete volebny zakon, kt. hovori, ze kampan je povolena 21 dni pred volbami.Ako moze obcan potom verit strane, ktora si nevazi zakon, ze bude pristupovat k statu zodpovedne.To si budete vyberat zakony ktore sa budu dodrzovat a ktore nie?To tu vidime teraz.(volebny zakon posliapavaju vsetky strany, ktore vidite na bilboardoch).Dakujem za odpoved
neporusujeme zakon. aj v rozhovoroch s dennikmi a redaktormi po hlbsej analyze prichadzame k tomu, ze nas postup je v sulade so zakonom a otazne zostava "duch zakona". duch slovenskeho volebneho zakona je vsak nastaveny tak aby neumoynoval novzm politickym stranam a myslienkam presadit sa, aby stare zvnutra zahnite strany mali moznost sa zabetonovat pri moci a mohli spolu kradnut dalej. nas volenbny zakon je vrcholne nedemokraticky a podporuje stranicky klientelizmus. duch takehoto zakona ted nemozem respektovat, ale zakon neporusujeme. nechcem ani zacat hovorit o tom, ako sa zakon a jeho duch priamo porusuje kazdy den v mediach v prospech "osvedcenych stran" lebo mi nie je blizka argumentacia "oni to robia tak aj my.." za demokratickejsi zakon o volbach a suvisiace predpisy som sa teraz uz snayil niekolko rokov bezvysledne vsak samozrejme. mimochodom , zakaz politickej reklamy je protiustavny tak ako je upraveny v zakone o vysielani a retransmisii a vsetci to vedia, ale ti, ktori maju moznost to podat na ustavny sud samozrejme na tom nemaju zaujem lebo sedia v parlamente. my sme to mohli podat len na generalnu prokuraturu a tam to lezi...
15.02.2012 14:25 - otázka od eva
pán Weis veru, neposobíte velmi sympaticky. Sorry, za úprimnosť
to je v poriadku. kopa podvodnikov je velmi sympatickych a ziju z toho. v nasej politike je ich vela sympatickych a popularnych a rozkradli celu krajinu. ja len sa snazim, aby napriek tomu, ze Vam nie som sympaticky, ste sa aj vy mali lepsie ked dostaneme sancu zmenit to tu. a na to treba odhodlanie, schopnosti, uprimnu snahu, a samozrejme sympaticky vyzor by asi pomohol, ale co uz :)
15.02.2012 14:20 - otázka od Roman Osika
Prajem pekný deň, mám dve otázky Vaša strane je účelová pre odobratie hlasov Smeru SD ? Viete legitimizovať (legálnosť) finančných prostriedkov vložených do kampane SDĽ a 99% ?
samozrejmje ze ide o legitimne zdroje, preto do toho vkladame osobne prostriedkz a otvorene hovorime, ze toto sme my, konkretni ludia. ziadny dedusko s igelitkou bez mena adresy. a ako konkretny clovek som teda k dispozicii napriklad aj tu ,aby som odpovedal na konkretne otazky. nejde o odoberanie hlasov. vcerajsi prieskum ukazal, ze sa pravdepodobne dostaneme do parlamentu {6.9 percenta| a nase preferencie stale stupaju, takze dufam , ze dostaneme sancu vyrazne v tejto krajine nieco zmenit.
15.02.2012 14:16 - otázka od Peter Kavický
Zaujímalo by ma, koľko stojí Vaša predvolebná kampaň,keď si dovolíte dávať "reklamy" v hlavnom vysielacom čase, čo si žiadna strana nedovolila.
davame do toho nase sukromne zdanene peniaze ktore obetuvame na to aby sa nieco v tomto Kocurkove zmenilo. mohli by sme si tie peniaze uzivat na dovolenkach a pod , ale davame ich do tohoto, pretoye inak by museli ludia stale volit len tych istych politikov ktorych poznaju a ak chcete aby mali moznost volit aj niekoho ineho musite umoznit ludom ich spoznat a to chce peniaze. bohuzial sa v tejto krajine dosiahnut zasadnu zmenu inak, tj bez penazi neda. davame tie peniaze do toho aj preto, ze tu chceme zit a nie sa niekam stahovat len preto ako to tu je. absolutne nefunkcne. naco budu tie peniaze, ked sa budeme musiet stahovat prec my alebo nase deti..nie?
15.02.2012 14:12 - otázka od milan
dobry den, ako ste sa dostali v roku 1998 do veducej pozicii v SPP? mali ste len 25 rokov. "sikovny absolvent" STE DALSIA GORILA
zacinal som ako 26 rocny v pozicii poradcu. generalny riaditel Kinces ma zahrnul do timu krizoveho manazmentu, ktory riesil Duckeho prusery. Kedze som v ramci krizoveho timu uspesne zabranil este niektorzm obchodom pripravenym zo strany Duckeho, napr odpalenie akcii ceskzch zasobnikov na offshore cez cesku burzu cennych papierov a dalsich, vo vydatnej spoluopraci s financonou policiou a pravymi firmami, ponukol mi GR Kinces uchadzat sa o "nepoliticke" funkcie v podniku. Mal som zaujem o strategicke planovanie a zucastnil som sa nasledne konkurzu v ktorom sa predkladali koncepcie strategie SPP. ta moja 10 rocna sa po dopracovani mnou uz ako riaditela vyuzivala este donedavna. Nebol som tam teda ani politicky nominant a urcite nie som Gorila.

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu