Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Toto tu ešte nebolo: Grigorov vytvoril rekord na topkách!

Robo Grigorov
Robo Grigorov

BRATISLAVA – O spevákovi Robovi Grigorovovi (47) je známe, že s médiami vôbec nekomunikuje. Pre topky.sk však spravil výnimku a prijal naše pozvanie na online rozhovor. Účasť hudobníka vyvolala medzi čitateľmi obrovský záujem - dostal zhruba 400 otázok. Neuveríte, ale zodpovedal na takmer každú z nich. Ako totiž tvrdí, fanúšikov si nesmierne váži. A tak sedel za počítačom zhruba 16 hodín, čím vytvoril rekord v čase strávenom na online rozhovore.

Robo Grigorov si vyžiadal zaslať nezodpovedané otázky zo stredajšieho online rozhovoru na svoj súkromný mail. Po tom, čo odišiel z našej redakcie domov, sedel do šiestej ráno za počítačom, aby zareagoval na skoro každú z nich. Prvú časť online rozhovoru nájdete TU, zvyšok si môžete prečítať nižšie:

18.01.2012 14:55 milos ahoj.aky je tvoj nazor na dnesnu politiku a vseobecne o politicku svetovladu a problemi ktore sa v dnesnej dobe deju
ROBO GRIGOROV: Povedal by som ze nic moc. Absolutne si nevazia ludi. Clovek az nechape preco to robia. Netyka sa to len Sk ale dnes uz skoro celeho sveta. S vynimkou par krajin to stoji za figu.

 

18.01.2012 14:55 lenka..ďakujem za odpoveď, a čítam ďaľšie pre druhých, ktorým odpovedáte. sú naozaj plné nádejí, že to myslíte vážne s tou hudbou a koncertmi. budem sa tešiť a určite ak bdete voo Zvolene Vás navštívim. a ako je to stou priateľkou?ak to nie je tajné... ste sám alebo ako....?
ROBO GRIGOROV: Lenka budem rad ked pridete. Nebojte, myslim to vazne.

 

18.01.2012 14:56 Jaro Ahoj žiješ iba z muziky alebo robiš aj niečo ine?
ROBO GRIGOROV: Zijem iba z hudby. Niekedy su obdobia ked to nemusi byt prechadzka ruzovym sadom ale zvykol som si. Clovek nemoze mat vsetko.

 

18.01.2012 14:56 Michal Zdravim Robo Co by ste odkazal Marcelovi Palonderovi ako liek na tremu aby sa v buducnosti vyhol podobnym trapasom v priamom prenose.
ROBO GRIGOROV: Vidim to trocha inak. Kazdemu sa stane ze obcas nieco nezvladne. Take veci sa stavaju hocikomu. Marcel je vynikajuci spevak a Majakovskeho si vazi. Ja mu zatlieskam aj keby sa pomylil. Ucelom zivota by nemalo byt hladanie chyb na druhych ale jednota vsetkych.

 

18.01.2012 14:56 Mike Čau Robi, prezradíš, kam pôjde ďalej tvoja tvorba v muzike?
ROBO GRIGOROV: To keby som vedel... Necham sa prekvapit. Vacsinou to zistim az ked si vypocujem album.

 

18.01.2012 14:57 Elica Ahoj, co si mal na ranajky ?
ROBO GRIGOROV: ( - :

 

18.01.2012 14:57 Lucia ahojky,este stale mas rad Boba Marley, ako si pamatam..Lucia....
ROBO GRIGOROV: Jasne. Marley, Tosh a Wailers su moje hviezdy.

 

18.01.2012 14:57 Katarína Ahoj, chcela by som spýtať na Vás najsilenjší zážitok v kariére, ale aj v osobnom živote.. Je na svete spevák, s ktorým by si si rýd zahral? Zažil si hluché obdobie v tvorbe? Ďakujem
ROBO GRIGOROV: Rad by som si zahral napr s Yusufom Islamom. Hluche obdobie v umeni musi obcas prist. Bez neho by nemohlo prist tvorive.

 

18.01.2012 14:58 Katarína Pozdravujem Vás. Chcem sa Vám poďakovať za Vaše piesne, sú nádherné a zároveň Vám chcem popriať veľa zdravia, šťastia a samozrejme ešte veľa nových piesní, ktoré mi naďalej budú spríjemňovať nie ľahký život.
ROBO GRIGOROV: Dakujem. Tiez Vam prajem vsetko naj.

 

18.01.2012 14:59 milos ignorujes zopar otazok..stale je to ten spravny rebel ci doba nuti zmenit sa aj vas
ROBO GRIGOROV: Neignorujem nikdy nikoho. Problem je v tom ze otazok su stovky a ja iba jeden.

 

18.01.2012 15:00 Majka Ako som ťa naposledy videla na Miss .... v nemenovanom hoteli,páčilo sa ti? prišiel si mi byť osamelý,priateľka ešte poslúcha?
ROBO GRIGOROV: Ok. Kedy mas cas ?

 

18.01.2012 15:00 Jarka Ahoj Robo, pri myslienke na teba sa mi hned vybavi spomienka na moju prvu lasku, bola som s nim na tvojom koncerte v PKO. Pisal sa rok 1985 bola som mlada a krasna, teraz som len krasna :-DDD Po koncerte ako som utekala na autobus, mi vypadli slnecne okuliare po ktorych som tuzila, dostala ich a ko darcek, mala som ich na sebe prvy krat a ten bus mi ich presiel. Pred frajerom som sa tvarila, ze sa nic nedeje a rozrevala som sa az doma :-). Bol si inspiraciou pre nasu generaciu a ja ti zelam, teda aj sebe, aby si nadalej tvoril a svojimi pesnickami inspiroval dalsie a dalsie generacie.
ROBO GRIGOROV: Slubujem ze ked sa nabuduce stretneme, dam ti nejake okuliare. Urobi mi to radost.

 

18.01.2012 15:01 Marta Takže, čakám a čakám na odpoveď, ktorá neprichádza. Nevadí, aj tak Pocta Majakovskému bude medzi mojimi top pesničkami. Pekný deň!
ROBO GRIGOROV: Odpoved by aj bola, keby som vedel aka bola otazka...

 

18.01.2012 15:02 ivetka Myslíš si, že so svojimi " výkonmi " patríš do relácie Legendy popu? K takým, ako: Ráž, Hammel, Gombitová, Patejdl, Nagy ...?
ROBO GRIGOROV: Neviem. To posud sama. Ja sam, sa nikdy nikam netlacim a pridem iba tam kde ma zavolaju, takze ak ti vadilo ze som tam, obrat sa na stv. Keby som vedel ze to nechces este pred vyrobou, povedal by som to stabu aby mohli moje ucinkovanie prehodnotit. Viac ti zatial neviem pomoct.

 

18.01.2012 15:02 Petra Cau Robo! Zelam vsetko dobre v dalsej kariere, si super spevak! Pekne pozdravujem z Nemecka! :)
ROBO GRIGOROV: Pozdravujem ta do Nemecka.

 

18.01.2012 15:03 lenka Kde ste trávili Vianoce? 
ROBO GRIGOROV: Pracoval som ale pre mna je to relax.

 

18.01.2012 15:04 dalo aky mate nazor na sucasnu tvorbu? aki interpreti sa vam pacia...?
ROBO GRIGOROV: Stale sa mi pacia tie iste veci. Elan, Meky, Marika ( pre mna velka SK spevacka), Varga, Diabli, IMT a kazdy kto sklada pesnicky ktore sa daju stravit. Niektore moderne nemusim, lebo citit ze su iba pre peniaze. Ale nikdy by som ich verejne nemenoval pretoze som si isty ze aj v najhorsej kapele mozu byt skveli ludia.

 

18.01.2012 15:05 andrea Robo srdecne pozdravujeme a zelame, aby take piesne ako modlitba lasky, pocta Majakovskemu a podobne boli vytvarane aj nadalej a nech Vas vidame na obrazovkach aj castejsie, aby sa z Vas nestal "dom, ktory niekto zbural":-)) Bola by to velka skoda. Vela chuti do novej tvorby Andrea
ROBO GRIGOROV: Dakujem Andrejka

 

18.01.2012 15:06 kosta Ahoj Robo v prvom rade ti chcem zapriat vela uspechov v praci a v osobnom zivote.......moja otazka na teba je....smiem vediet ako vznikol text k piesni.....Monika???? 
ROBO GRIGOROV: Napisal mi ho narychlo Lubo Zeman pretoze som bol vtedy do jednej Moniky prudko zamilovany.

 

18.01.2012 15:06 Adriana Ahoj Robo,chcem sa Ti poďakovať za skvelé pesničky pri ktorých zrelaxujem a hlavne dosýtosti vyspievam. Prídeš aj do KE?
ROBO GRIGOROV: Do KE aj o polnoci. Som tam ako doma.

 

18.01.2012 15:08 Diana Chcela by som sa Vám poďakovať za skvelú hudbu. Ja síce som mladá a letím skôr na tú modernejšiu hudbu ako je Beyoncé, Rihanna, LMFAO a ďaľšie ale musím sa priznať že počúvam aj Vašu hudbu. Tak dúfam že sa mám na čo tešiť a prajem všetko dobré :)
ROBO GRIGOROV: To je super, Beyonce sa mi paci. Je aj skvela herecka.

 

18.01.2012 15:09 bohus Dobrí deň Robo prajem vám všetko dobre novom roku 2012 hlavne nech ste slastný spokojný zdravý aj vaša rodina musím povedať že vaše pesničky mi pomáhajú pri práci a za čo ďakujem. a pesnička ona je madona je jedna stých naj 
ROBO GRIGOROV: Dakujem Bohus.

 

18.01.2012 15:09 jarka Dobrý deň, už nepatrím medzi najmladších, som päťdesiatnička, aj tak chcem vyjadriť uznanie Vašim piesňam, sú výborné, podľa mňa nadčasové. Veľmi rada Vás počúvam a nielen počúvam, ale aj vnímam texty a tiež som rada, že Vás hrajú. Nechcem sa vlastne ani nič opýtať, len Vás chcem pozdraviť a zaželať Vám veľa úspechov a nám radosť pri počúvaní Vašich piesní. Pozdravujem, Jarka 
ROBO GRIGOROV: Dakujem Jarka.

 

18.01.2012 15:09 Lucia Dá sa povedať, že som Tvoja rovesníčka a Tvoje piesne sú súčasťou môjho života. Poznám ich všetky, tie smutné, tie veselšie, tie rebelské. Sú to piesne pre ľudí z mäsa a kostí, pre dušu citlivú i neskrotnú. Je v Tvojich piesňach o láske aj Tvoj osobný život alebo sú to len Tvoje sny? 
ROBO GRIGOROV: Preto vzdy hovorim ze zeny su myslenim daleko viac popredu nez muzi. Pomenujete to cez pocit a to je mudrost. Moja odpoved je takato : Aj nase sny su nas zivot. Vsetko comu venujeme cas od narodenia po smrt je nas zivot. Kto vie co je naozaj realita a co sen ?

 

18.01.2012 15:09 Ribiz Ahoj Robo, o com je piesen "Kym ta mam"? Dobre si pamatam, ze je to o mamach?
ROBO GRIGOROV: Myslim ze by to mohlo byt aj o mamach ale aj o niekom inom koho mame radi. Ale ok, kedze mami si to zasluzia najviac, tak je to odteraz pre ne.

 

18.01.2012 15:09 Lea Ahoj Robko, chcem sa len pochvalit, ze mojmu zahranicnemu priatelovi som pustala milion slovenskych pesniciek od roznych interpretov, no len Ty jediny si ho dostal, hlavne s pesnickami Zuvacka za uchom a Kym som sam...Pravidelne domsa si ju pusta na You Tube...Takze ja len tolko, ze ta mame radi aj v zahranii...Si skvely :-)
ROBO GRIGOROV: Dakujem, pozdravujem zahranicneho priatela.

 

18.01.2012 15:10 Malinovsky Cav ROBERT zaujimas sa o budhizmus takze neveris v Boha?? 
ROBO GRIGOROV: Zaujmat sa o Budhizmus neznamena neverit v boha. Mozno skor neverit v externeho boha oddeleneho od ludi. Budha ide svojim poznanim daleko za taketo  dogmaticke veci. Verit v to ze existuje boh v externej forme moze prinasat dualitu. Potom si myslime ze mozme napriklad okradnut suseda pretoze nema s bohom nic spolocne. Podla Budhu je boh vsetko co zbadas a coho sa dotknes, vratane seba. To uz sa druhym tazsie ublizuje. Budha riesi laicky povedane , co mas urobit vo svojom zivote aby boli bytosti okolo teba stastne. Ak sa ti to podari, na boha mozes zabudnut ale on ta prave vtedy zbada.

 

18.01.2012 15:10 lucia veris na znamenie a osud?
ROBO GRIGOROV: Na znamenia urcite a na osud alebo karmu tiez. Suvis medzi nasim konanim, myslenim a tym ako potom zijeme sa da vidiet.

 

18.01.2012 15:10 Jozef Zdravim, iba som chcel povedat ze vasa penicka modlitba lasky je vynikajuce. NECH SA DARI :)
ROBO GRIGOROV: Podobne. Dakujem.

 

18.01.2012 15:10 luba Robo velmi pekny hlas ,krasne spievas,skoda ze ta je malo pocut.Tesim sa na nove pesnicky!!!Spievaj ,spievaj,spievaj mas talent!!!!
ROBO GRIGOROV: Dakujem Lubka, robim co mozem.

 

18.01.2012 15:10 Emília pozdravujem Vás p Grigorov, prajem veľa inšpirácie a kedy bude koncert v Bratislave Emília
ROBO GRIGOROV: Dakujem, urcite sa nieco upecie. Trpezlivost a pozdravujem Vas.

 

18.01.2012 15:10 simka Robo tvoje pesničky sprevádzali celú moju mladosť, dakujem že si!!!!
ROBO GRIGOROV: Ja dakujem za ste vy vsetci.

 

18.01.2012 15:11 Vubo Ahoj Robo, prečo si nevidal na nejakom tvojom albe pesničku Kráľovná troch minút, Pre koho si stvorená, Starý pán na konci jesene atď? Velmi kásne piesne
ROBO GRIGOROV: Vacsinou preto ze niektore moje pesnicky je dost tazke zahrat.  Vraj su trocha tazke na live. Mne sa to tak nezda, pretoze su moje ale nieco na tom mozno bude.

 

18.01.2012 15:11 milo Ahoj, želám veľa zdravia a prajem veľa dobrých pesničiek spomínaš ešťe na koncert v Medzilaborciach za sociku ? bol si super a aj si sa tak zachoval 
ROBO GRIGOROV: Samozrejme ze sa pamatam. Ludia boli hrdinskí, nezlakli sa ani policajtov ani psov.

 

18.01.2012 15:12 Veronika Dobrý deň,ja nemám otázku iba vám chcem zaželať v živote aby sa vám darilo,aby ste boli šťastný,zdravý a aby vás všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa vám splnilo všetko po čom túžite :o)
ROBO GRIGOROV: Dakujem. Mimochodom Veronika je krasne meno.

 

18.01.2012 15:13 Peter Dobrý deň. Mám len jednu všeobecnú otázku. Čo si myslíte prečo sa na Slovensku stal najpredávanejší hudobník ak ho takm môžme nazvať , grc ,ktorý produkuje najväčší humus rytmus. Ja som vyrastal na piesňach , ktoré mali krásne texty. I keď som inklinoval v 80 a 90rokoch k tvrdšej hudbe , Slovenský rock a pop som počúval rád. I v tej dobe tzv. pankové kapely neprodukovali taký humus. ďakujem za odpoveď.
ROBO GRIGOROV: Ak si vsimnete, odohrava sa to vo vsetkych sferach. Co sa tyka Rytmusa, vyborne spieva a ostatne nepoznam. Upadok, najma duchovny a intelektualny vidim na celom svete. Nielen u nas a nielen v hudbe. Je dolezite ustrazit si aby sa to nestalo ludom ktorí su stale dusevne zdraví. (Pozrite si film „Idiocracy“)

 

18.01.2012 15:13 Dubak Mohol by si urobiť nejaký koncert na štýl unplugged s peknou atmosférou, poradím potom lokál ;)
ROBO GRIGOROV: Unplugged koncerty milujem. Je fakt ze sal a priestorov rsp miestnosti kde sa take da, je v SK minimum.

 

18.01.2012 15:13 Marika Pozdravujem Vás pekne. Ja iba, že som tiež vašou fanušičkou, no najviac sa mi páči pieseň Pocta Majakovskému, ktorá mi padla do oka ešte za bývalého režimu a je jednotkou aj dnes. Vaše piesne majú význam a každý si z nich môže niečo vybrať pre seba. Držím palce vo vašej kariére a veľa pekných pesničiek ešte.
ROBO GRIGOROV: Dakujem.

 

18.01.2012 15:14 Sisa Tak ako s tým facebook-om? Používaš ho alebo nie? :-) 
ROBO GRIGOROV: Nie ale nasiel som si zopar stranok ktore su akoze moje. Je to super, pretoze uz nemusim mat facebook ja.

 

18.01.2012 15:15 woody Ahoj... Robo kde sa stratili všetci Rebeli ? Myslim na teba aj seba ... Prečo nam už nam staci len pivo v piatok vecer... Prečo si nechame *rat od papalasov na hlavu ? 
ROBO GRIGOROV: Pretoze sme zbabelci a neuvedomujeme si aku mame silu ked drzime spolu. Keby tomu tak nebolo, zvrhneme vzdy zlo za 5 minut. V demokrracii by mali byt nasi sluhovia a papalasi by sme mali byt my pretoze bez nas su nic.

 

18.01.2012 15:16 andrea Robo, drzime palce nech sa v zivote dari, nech je vela chuti do novej tvorby a nech su Ti Tvoji blizki oporou. Si velky talent a vzdy som bola Tvojou fanusickou. Je zaujimave, ze som odoslala mail uz o 15,08 hod. s potvrdenim odoslany a nenasla som ho v chate. Skoda, ze sa asi maily selektuju. Este raz vsetko dobre. Andrea

ROBO GRIGOROV: Pozdravujem ta andrejka. Bolo to sposobene tym ze som nestihal odpisat vsetkym a maily stale prichadzali.

 

18.01.2012 15:17 michaela Ahoj aké je tvoje naj jedlo, strážiš si postavu? asi hej vyzeráš stále tak isto :-)
ROBO GRIGOROV: Naopak, zjem aj klince  ale musim si ich posolit ( - :

 

18.01.2012 15:18 muzikant Zdravim Robo, taka uletena otazka ale neda mi nenapisat ? Kde by som zohnal midi verziu pesnicky Bol raz jeden ziak ? :) Sme svadbova kapela....a keby som povedal vzdy hostom ze tuto pesnicku mam priamo od Roba to by bola pecka co ? :) Ale vazne rad by som ju hral.... Dufam ze som Ta aspon rozosmial , prajem Vsetko NAJ ! 
ROBO GRIGOROV: Cdur, G dur, a mol F dur G dur. Uplne lahke., Dokonca aj ja to viem zahrat... Pridem si vas vypocut alebo si to potom spolu zahrame.

 

18.01.2012 15:18 Sasa Zdravim, tiez Vas strasne podporujem, lebo Vas hudba je uplne najlepsia. Oslovila vas nejaka politicka strana kvoli kampani? Co by ste povedali? Michal David hra napriklad pre Smer, to je pre mna sklamanie, mozno to berie len ako biznis, ale je to spravne??
ROBO GRIGOROV: Samozrejme ze som uz nejake ponuky dostal ale zatial sa nenasla strana ktorej by som na 100% veril. Zial vzdy nakoniec oklamu ludi. Keby sa to stalo s mojou pomocou, alebo by som zabil ich alebo seba. Preto radsej hovorim nie.

 

18.01.2012 15:18 Biba Dobrý deň, ako si spomínate na natáčanie Fontány pre Zuzanu? Boli to pesničky nášho detstva, stretli ste sa po rokoch s niektorými hercami?
ROBO GRIGOROV: Ano. S Evou Vejmelkovou, Duskom Raposom atd. Su to super ludia. Fontana bol zazitok. Prezivali sme mali kapitalizmus uprostred sedeho socializmu.

 

18.01.2012 15:18 Kaťa ahoj, Robo :) nesmierne sa teším na koncert typu Grigorov-Tásler ako pred pár rokmi, to bola iná pecka! akonáhle bude koncertná šnúra, som tam prvá :) apropo dnes dali na Rádiu Best FM dve tvoje staré piesne a ja som jednu nepoznala... absolútne neviem, ako mi mohla ujsť, keďže som nemala jediny cm2 v izbe bez tvojho plagátu a kompletnu zbierku LP?! Nerozumiem... :D Krásny deň ti prajem a teším sa na nový album samozrejme... :)
ROBO GRIGOROV: Dakujem Katka. Podla mna su este pesnicky ktore nepoznas ale ked nastane spravny cas, pridu ktebe same.

 

18.01.2012 15:18 Zrkadlo Ako je to zo slobodou tvorenia súčasného interpreta v mainstreame čo sa týka slovenskej republiky ? 
ROBO GRIGOROV: Myslim ze to uz je dnes ok. Aspon ja si tvorim v uplnej slobode. Horsie je to uz co s pesnickami dalej, resp. ako a kde ich nahrat atd. Tzv vyrobna sfera je v SK na mizernej urovni.

 

18.01.2012 15:19 jana ahoj robo, velmi rada spominam na predrevolucne koncerty v kosiciach so skupinou midi, krasna doba, neviem ci si pamatas a btw balady su uzasny album
ROBO GRIGOROV: Na Kosice sa neda zabudnut. Take koncerty ako tam, boli najblizsie asi iba v New Yorku.

 

18.01.2012 15:19 Andrea Dobry den.Chcela by som sa spytat mali ste jednu piesen avideoklip s indianom vo vezeni spievali ste ju anglicky a na videoklipe boli titulky nikde ju nemozem najst bola uzastna a zabudla som aj jej nazov co sa s nou stalo?Mozno ju este niekde vidiet?Ďakujem s pozdravom a prianim vela stastia a chuti do dalsej tvorby.
ROBO GRIGOROV: Vola sa I stand by U a ten Indian bol nacelnik kmena Cupa. Vela ma naucil. ( Aj ked sme mali rozdielne nazory napr. na Russela Meansa, ktoreho ja uznavam a on nie)

 

18.01.2012 15:19 monika dakujem za" Moniku"....inak, spominam na koncert v malom mestecku, dakujem, vsetko dobre do zivota 
ROBO GRIGOROV: Dakujem.

 

18.01.2012 15:19 Janka Minulý rok som bola na koncerte Cigánskych diablov, na ktorom ste boli hosťom. Ste fakt dobrý! A teraz otázka: čo Vám vie spraviť veľkú radosť a naopak, čo Vás najviac štve?:) 
ROBO GRIGOROV: Najvacsiu radost mi robi ked vidim ze sa ludia maju radi, neublizuju si a drzia spolu. Co sa tyka Diablov, je to vzdy zazitok aj pre mna. Sarkezi je diabol na2.

 

18.01.2012 15:21 anusha Ahoj Robo čo ty a dobré jedlo? Vieš si aj niečo uvariť. A akú kuchyňu obľubuješ okrem slovenskej?
ROBO GRIGOROV: Viem varit ako das.

 

18.01.2012 15:21 DELFI ROBO TY SI JEDINA OZAJSTNA LEGENDA POPU
ROBO GRIGOROV: Nevadi ( - :

 

18.01.2012 15:21 Jana, Praha Ahoj Robo, kedy bude koncert pre nás čechoslovenky v Prahe? Strašne rada by som prišla! Si skvelý! ; )
ROBO GRIGOROV: Dufam aj ja ze take nieco niekto zorganizuje. Myslite na predmestie Bratislavy tzv byvalu Prahu ? ( - :

 

18.01.2012 15:22 Janeta Ahoj Robo, prajem všetko najlepšie v ďalšej tvorbe
ROBO GRIGOROV: Dakujem.

 

18.01.2012 15:22 dusana chcem vas pozdravit a popriat vsetka dobre v novom roku....vyrastala som na vasich pesnickach....vsetko dobre.....drzim do buducna palce...Dusana 
ROBO GRIGOROV: .

 

18.01.2012 15:22 alica Pozdravujem ťa Robo. Chcem ti len povedať, že ty vyzeráš stále rovnako, ako to len robíš? Čo ty a šport?
ROBO GRIGOROV: Sachy, sachy, sachy a praca v zahrade. (-:

 

18.01.2012 15:23 dedo jozef cau robi,kolko bab si mal v zivote?
ROBO GRIGOROV: Take veci sa nepisu pretoze o pocet nejde.

 

18.01.2012 15:25 gold Robo chodíš lyžovať, alebo radšej v lete more?
ROBO GRIGOROV: Radsej v lete more ak mam byt uprimny.

 

18.01.2012 15:25 Dusana do Noveho roku vsetko dobre...hlavne vela zdravia nech sa vam dari...pracovne aj v osobnom zivote....nahrali ste super pesnicky vyrastala som na nich....pozdravujem...ahoj Dusana....cmuk
ROBO GRIGOROV: Dakujem Dusanka.

 

18.01.2012 15:25 Mario zdravim som profesionalny muzikant a chcem sa opytat ci nepotrebujete do neakej skladby klarinet.. 
ROBO GRIGOROV: Teraz nie ale v buducnosti urcite ano.

 

18.01.2012 15:27 Evinka Pán Grigorov, ste spokojný s prácou svojej manažérky Marcely? Poznám ju a viem, že vie veľa vecí super zariadiť a v práci je vytrvalá. Pozdravujem a teším sa na "možné stretnutie po rokoch" ... 
ROBO GRIGOROV: Marcelka prinasa vela dobreho. Ochotu, snahu, ludsku dobrotu atd. Myslim ze to je to to, na com sa oplati pracovat. Musime sa iba spolu zhrat, pretoze spolupracujeme este iba kratko. Inak je uzasna. ( Ale aj Mirko, dalsi chalan z agentury).

 

18.01.2012 15:28 piťo zdravím! či si nemyslel niekedy vstúpiť do politiky a do ktorej strany a čo si myslíš o gorile.?
ROBO GRIGOROV: Ak by som do takeho niecoho isiel, tak nie s ludmi co tam su teraz a zaviedol by som ine pravidla. Je to ale iba utopia pretoze som hudobník a baví ma to. Okrem toho uznavam iba takych zastupcov naroda, ktorych si  dosadia ludia sami a zatial ma nikto nikam nedosadil. Ak by to predsa len niekto urobil, suhlasil by som iba vtedy, keby sa stal v GB premierom Mike Jagger. Inak by som nemal s kym debatovat.

 

18.01.2012 15:28 Kveta Dobrý deň. Vlastne nemám na vás žiadnu otázku, len vám chcem vyjadriť svoj obdiv, zaželať v živote všetko dobré a poďakovať, že nám vašimi krásnymi piesňami skrášľujete a spríjemňujete život. Vážim si vaše súčasné životné postoje, názory a veľmi rada som vás videla v Legendách na STV1. Právom si to zaslúžite. 
ROBO GRIGOROV: Dakujem Kvetka, tym ze ste stastna, ste ma urobili stastnym. (najkrasi darcek)

 

18.01.2012 15:30 Brano Jenčo Ste skvelý človek....Máte nádherné skladby..........:)
ROBO GRIGOROV: Myslim ze Vy ste skvelý clovek. Preto tak vidite aj druhych.

 

18.01.2012 15:30 bezdomovec Kedy už skončíš? Ozy vyzeráš ako sfetovaný buzík.
ROBO GRIGOROV: Nedovolim si ta poucovat, ale ak by sa ti podarilo preformulovat tu vetu tak aby mala uroven, dosiahol by si viac. Takto mozes zhodit iba seba a to by som nechcel. Myslim ze tvoj problem moze spocivat v tom, ze si nevazis sam seba. Skus najprv najst sam na sebe veci ktore su dobre a vynimocne. Vtedy zbadas ze aj ostatní su hodní ucty.

 

18.01.2012 15:33 Patricia Ahoj Robo, ake si si dal predsavzatie do noveho roku? 
ROBO GRIGOROV: Patka ziadne. Nerobim to aby som si nemusel vysvetlovat preco som ho porusil.

 

18.01.2012 15:33 ivan Keď Vám bolo v rom Belgicku tak dobre ako ste vždy tvrdil, čo ste sa tak rýchlo tlačil nazad?
ROBO GRIGOROV: Netlacil som sa pane. Na to som prilis hrdy. Zavolali ma spat s nasej ambasady. Myslim ze ste nieco nespravne pochopili. To ze je niekomu v zahranici dobre, neznamena ze nemiluje svoju vlast. V Belgicku je dobre vsetkym. Jednoducho je to dobry stat so zakonmi pre ludi. Kiez by sme tu raz taky mali.

 

18.01.2012 15:33 muňos Ahoj Robo,už dávno si mal krásnu bulterierku.Máš aj dnes nejakeho psa.zdraví Ta muňo čilo z Pezinka
ROBO GRIGOROV: Ahoj Cilo. Naco pises na mail? Opytaj sa ma ked sa stretneme v Pezinku na víne.

 

18.01.2012 15:33 jo Pán Grigorov chcel by som sa Vás opýtať či neplánujete v dohľadnej dobe naspievať pieseň ohľadom kauzy GORILA ,alebo niečo aktuálne s tejto doby? Niečo podobné ako je vaša pieseň "Odpusť básnikom"...
ROBO GRIGOROV: Neviem ci treba tzv Gorile uplne verit.

 

18.01.2012 15:33 piťo Nazdar, neplánuješ niekedy vstúpiť do politiky a do ktorej strany,aký je tvoj pohľad na gorilu?
ROBO GRIGOROV: Gorile az tak neverim a rovnako je to aj s politikou. Verím iba v ludi so zdravou hlavou ktorí sa teraz formuju aby to zmenili. Ten cas pride a podla mna to uz nebude dlho trvat. Do politiky sa este neda ist pretoze je tam prilis vela ludi ktorí pouzivaju zlo ako prostriedok dosiahnutia cielov. Ludia by si mali ziadat politikov ktorí nefunguju na baze sebeckosti.

 

18.01.2012 15:33 Marcel Bratu nastval si radia ze ta nikde nehraju? nieco s tym urob nech tie "rychlokvasky" pocuju ako to vyzera ked sa robi HUDBA :)koho si vo svojej best ere bral ako spicku na slovensku? ked tak spominam, tak co sa tykalo modernej hudby, si ty bol asi top. nebyt toho plota okolo tak by o tebe vedeli asi aj vonku. 
ROBO GRIGOROV: Varga a Zbirka napriklad. Tiez Elan, Marika atd. Co sa tyka hrania mimo plota, ani som o to az tak nestal. Neviem zahrat pre ludi ktorí su mi cudzi a ku ktorym nic necitim.  Ja chcem hrat koncerty tu pre mojich ludi.

 

18.01.2012 15:35 Simona Ahoj Robo !Aké sú Vaše plány do budúcnosti ? Neplánujete nejaké turné po Česku a Slovensku ?ROBO GRIGOROV: Milujem hrat turne a rad vyrazim ak vznikne moznost a vhodne podmienky.

 

18.01.2012 15:36 ikarus ahoj Robo...ako sa ma tvoja rodina ??
ROBO GRIGOROV: Moja rodina su vsetci, ktorí prave teraz pisu tieto otazky. Zelam si aby boli stastní, zili 299 rokov boli bohatí a sexovali az do smrti...

 

18.01.2012 15:38 otazka zdravim mozte mi povedat zmenseny septakord zo stupnice cis mol? dakujem.
ROBO GRIGOROV: ( - : Momentalne mam v hlave iba mimodoskalne dominanty, takze neruste moje kruhy so septakordami akokolvek zmensenymi. Okrem toho povazujem cis mol za nesvietivu toninu a preferujem svietivy A dur alebo zamatovo znejuci f mol...

 

18.01.2012 15:38 Michael Ahoj Robo, v jednom tvojom interview si raz spominal, ze rad pocuvas Cata Stevensa. V poslednej dobe som natrafil na nejake jeho pesnicky, su celkom dobre. Este ho pocuvas? Sorry, ak Ti uz niekto dnes polozil podobnu otazku :). Prajem pekny den
ROBO GRIGOROV: Cat Stevens alias Yusuf Islam je moj Boh a bude to tak aj dalej. Najviac milujem jeho tvorbu uz potom co sa stal muslimom. Napriklad „A is for Allah“. Ta pesnicka ma 1000 rozmerov a mudrosti v par minutach. Zo starsich hlavne Sad Lisa. Dal by som hocico za 5 minut v blizkosti Cata Stevensa.

 

18.01.2012 15:39 Martin Len skonštatujem, známy človek a žiadny bulvár ani len ten vymyslený hádam gratulujem bodka
ROBO GRIGOROV: Bulvar sa obcas pritrafi aj mne nemyslite si - ale snazim sa na nich nehnevat. Aj oni potrebuju z niecoho zit. Je tiez fakt, ze slavu tohto druhu nevyhladavam. Rad idem tazsou cestou a presedim mesiace pri pesnicke. To vydrzi dlhsie.

 

18.01.2012 15:42 Majo Ahoj Robo, stretaval som dost často tvojho basgitaristu, myslím že sa volal Ivo Šťastný. čo je s ním, dlho, velmi dlho som ho nevidel. Inak dík za super hudbu
ROBO GRIGOROV: S Ivkom sa obcas stretneme v samoobsluhe a dame rec.

 

18.01.2012 15:43 Adam Ahoj robo, bude nieco spivat Miro Jaros? Je super. Vraj ste spolu nieco spolu skusali po Superstar.
ROBO GRIGOROV: Miro je fajn clovek a slusny spevak. Nic nevylucujem ale zatial este ziadna spolupraca neprebehla.

 

18.01.2012 15:44 marian Ahoj Robo, ktoré z tvojich hudobných období s ostupom času hodnotíš ako NAJ? Ventil RG? Mona Lisa? SVK pred emigráciou? SVK po emigrácii?
ROBO GRIGOROV: Neviem. Kazde obdobie ma svoje caro a vzdy som sa nieco naucil. Mne ide vzdy iba o to aby som sa naucil nove veci.

 

18.01.2012 15:44 Peter zBB Ahoj, nič sa nepýtam, chcem len pozdraviť :-))) 
ROBO GRIGOROV: To je mile.

 

18.01.2012 15:44 Monika Už ste niekedy boli v Bytči ? Neplánujete tu nejaky koncert ? Vaša obdivovateľa Monika
ROBO GRIGOROV: V Bytci si zatial koncert nepamatam ale co nie je dnes, moze zajtra byt.

 

18.01.2012 15:45 Matej Dobrý den, som veľkým fanúšikom mám na vás jednu prosbu kde by som vám mohol napísať žiadosť o autogram? nejaku adresu, mail? Prajem veľa uspechov. Pekný den
ROBO GRIGOROV: Mozme to urobit cez redakciu Topiek. No problem.

 

18.01.2012 15:45 Rory Robo a kde v Kanade by si vystupil?
ROBO GRIGOROV: Hral som vyborny koncert v Toronte a vypomahala mi aj jedna miestna kapela. Sala bola zmiesana, Slovaci aj Kanadania. Podla mna to bolo jedno z mojich najlepsich vystupeni. Mam rodinu vo Vancouveri takze by som ich mozno rad videl. Kanada je nadherna.

 

18.01.2012 15:47 Darr Ahoj,,,,koncert v Snine bol vydareny,,,,nasmial som sa,,,,prisiel si sfetovany a nepamätal si si ani slova vlastnych piesni....takze tam je inspiracia?,,,,,
ROBO GRIGOROV: Si si isty ze chces aby som odpovedal ? Mozem sa downgradenut ak na tom trvas...

 

18.01.2012 15:49 Jakub Cau Robo,zaregistroval som od teba fajnu pesnicku Zacnite zit,ako sa ti podarilo toto skvele dielo?
ROBO GRIGOROV: To je velmi stara pesnicka ale dnes aktualna viac ako vtedy. (Bohuzial)

 

18.01.2012 15:50 Lívia plánujete s niekým nejaký duet? :)
ROBO GRIGOROV: Mam duet napr .so Spyderom Sympsonom alebo s Marikou Gombitovou alebo  Kristinou. Zatial staci ale v buducnosti nevylucujem dalsie.

 

18.01.2012 15:50 Monka Voľná, áno. Veď zašlite mi Váš email, zašlem foto :)
ROBO GRIGOROV: Nedrazdite aligatora !

 

18.01.2012 15:51 eugen nazdar starecmore ako sa dari. tancoval som v tvojom programe v studiu s este som vraj zeleny spominas si. chodili sme na drinkydo polomu
ROBO GRIGOROV: Cau. Na take veci sa nezabuda. Pozdravujem ta a dufam ze si ok more.

 

18.01.2012 15:51 gabi A čo koncert v NZ?
ROBO GRIGOROV: Nove Zamky kedykolvek. Odtial je kopa najlepsich muzikantov v SK.

 

18.01.2012 15:52 Norika Ahoj Robo :-) si môj obľúbený spevák,mám rada všetky tvoje pesničky.Máš u mňa free vstupenku na masáž,ale len na normálnu samozrejme :o)
ROBO GRIGOROV: Ta masaz je lakava ponuka.   ( - :

 

18.01.2012 15:54 Alex Dobry den, chcela by som sa Vas opytat, aky mate nazor na Bratislavu, chybala Vam velmi, ked ste nezili na Slovensku? Je to mesto, o ktorom by ste povedali, ze Vam prirastlo k srdcu?
ROBO GRIGOROV: Chybali mi Slovaci (o Slovenkach ani nehovorim). Mam rad viac miest ale najviac asi Kosice Bratislavu a Zvolen. Slovensko vnimam ako poklad ktory si strazim. Keby ma komunisti nedonutili utiect a nedavali ma stale do CPZky(cela predbežného zadržania) kde mi vzdy brali snurky od topanok, ani by ma nenapadlo odist.

 

18.01.2012 15:57 Joy Chcela by som sa opýtať že prečo ťa napadol taký look že budeš nosiť čierne okuliare? Je pod tým nejaká vec, udalosť?
ROBO GRIGOROV: Okrem obdobia v ktorom mi komunisti branili nosit okuliare, som ich mal na nose celi zivot. Nic za tym nieje, iba mam rad okuliare.

 

18.01.2012 15:59 Karči Ahoj Robo ! Maš ešte nejaky fan klub na Slovensku ? Voľakedy davno som bol šef tvojho fanklubu v Partizanskom.... pamätaš? pozdravuju ťa všetci "baťovkari" 
ROBO GRIGOROV: Ahoj Karci. Neviem ci tu v SK mam funklub. Nejaky je ale v CZ. Myslis ze by som mohol zabudnut na ludi ktorí mi venovali tolko casu zo svojho zivota ? Vsetkych vas pozdravujem mam vas rad a chybate mi.

 

18.01.2012 16:00 Emil Čau Robo,držím palce vo všetkom.Sused zo Zimná 2.
ROBO GRIGOROV: Ahoj Emil. Dufam ze este hras Country. Viem ze si jeden z najlepsich hudobnikov. Niekedy si mozno zahrame. Ps poznas uplne posledneho Casha ?

 

18.01.2012 16:00 Monika Chcem Vám len zaželať, aby bolo veľa GENIALNYCH pesniciek ako doteraz!
ROBO GRIGOROV: Dakujem Monika.

 

18.01.2012 16:02 Vivienn Milujem Tvoje cédečka.. Prajem všetko dobré :)
ROBO GRIGOROV: Naozaj sa volate Vivienn ? To je dalsie krasne meno v tejto serii otazok.

 

18.01.2012 16:04 Vivienn Milujem Tvoje cédečka.. Prajem všetko dobré :)
ROBO GRIGOROV: Dakujem.

 

18.01.2012 16:07 zuzana Tvoje piesne su skvele pocuvam ich dodnes a tesim sa na nieco nove este aj moje deti si pospevuju tvoje skladby a to ma syn 5r.Zelam vela stastia a uspechov aj v sukromnom zivote
ROBO GRIGOROV: Zuzka, pozdravte deti.

 

18.01.2012 16:07 Daniela Zdravim, chcela by som sa spytat ci niekedy v buducnosti este zopakujete koncert s IMT Smile?
ROBO GRIGOROV: S IMT jasne ze ano.

 

18.01.2012 16:09 Emil Robo, považujem Ťa za jedného z najvýznamnejších hudobých skladateľov na Slovensku. Väčšina Tvojich skladieb má hlavu, pätu, štýl. Mnohé Tvoje skladby počúvam každý deň (už roky). Fantasticky mi zlepšujú náladu. Dúfam, že budeš v tvorbe naďalej pokračovať. Veľa zdravia a šťastia! A Ďakujem!
ROBO GRIGOROV: Ak som dosiahol ze som niekomu zlepsil naladu v tomto svete, potom sa splnil moj sen a ja som ten ktory ma dakovat.

 

18.01.2012 16:10 luba vďaka za pieseň "Anjel Cherubín"! Pozdravujem a želám pohodu pri tvorení! 
ROBO GRIGOROV: Ved ta tvorba, to je prave ten Cherubin...

 

18.01.2012 16:14 vierka Dobrý deň, Robo. Milujem Vaše pesničky. Ak sa niektorému z iných spevákov dostane tej cti, aby niektorú z nich zaspieval a nemá na to, alebo zabudne text, cítim to ako osobnú urážku. Ako to cítite Vy, keď napríklad Palonder zabudne text Pocty Majakovskému. Toje predsa niečo nepredstaviteľné.
ROBO GRIGOROV: Ja zasa tak ako vy tu pesnicku, milujem ludi. Je fajn ze moju pesnicku chce spievat aj niekto iny ako ja. Aj ked moze na par sekund zabudnut text, prehliadnem to. Mimochodom, stava sa to aj velikanom ako je Bob Dylan alebo Keith Richards. Rock&roll nie je armada, takze ak sa nieco pokazi moze to byt aj ok. Verte ze Marcel je velky profik a stalo sa mu to iba preto ze mu vypadol odposluch. To sa moze stat kazdemu.

 

18.01.2012 16:17 marian stetz Robo,gavroch,miss padlych...,daruj mi jednu noc,...taketo veci kedy napises???? prosim... dakujem. Maros.
ROBO GRIGOROV: Napisem lepsie. Zatial sa hudbu iba ucim.

 

18.01.2012 16:17 janka Vo Zvolene budeš o mesiac? A kde? Prišla by som kúknuť
ROBO GRIGOROV: Janka, si ocakavana.

 

18.01.2012 16:20 Peter vystupenie v Canade by som privital zijem tam. 
ROBO GRIGOROV: Canada wheneva. Love Toronto like hell. ( Jonge street's the best)

 

18.01.2012 16:22 Viera Rada Vas routo cestou pozdravim, ste moj najoblubenejsi slovensky spevak, Vase piesne pocuvam najcastejsie. Potesilo by ma, keby sa vo Vas prebudilo dalsie tvorive obdobie a zlozil a naspieval by ste nove piesne. Osobne zelam vela zdravia a stastia.
ROBO GRIGOROV: Co sa tyka pesniciek, mam ich urobenych vela. Uz len vydat...

 

18.01.2012 16:23 Fery Dobrý,Robo,aké "ľahké"bolo odísť,myslím za oponu,a aké ťažké"sa bolo vrátiť na pódium,.Všetko dobré,Fero.
ROBO GRIGOROV: Odist bolo tazke ale vratit sa az tak nie. Naucil som vtedy mojich Flamskych kamaratov jest Bryndzove Halusky, Tatranky a Ostiepok. Potom som im ich musel posielat do Belgie. Co sa tyka podia, je to jedine miesto kde nemam problem nikdy. 1-2 koncerty a som v tom zas (Ryba vo vode).

 

18.01.2012 16:23 Franko Ahoj Robo :) velmi rad pocuvam tvoju hudbu :) mi tak napadlo, nemal by si zaujem o nejake texty? :) mozno by sa ti lubili. Vo volnom case sa venujem pisaniu :) zelam ti vela uspechov
ROBO GRIGOROV: Posli ich do topiek. Rad si ich precitam.

 

18.01.2012 16:25 Slávka Dobrý deň, snímam klobúk pred Vašou prácou, Vaše piesne mám veľmi rada, sú zo života. Máme záujem Vás pozvať na jedno podujatie. Moja otázka: Agentúra Image, ktorá Vás zastupuje má sídlo v SR alebo v ČR? sú registrované dve ďakujem za odpoveď a všetko dobré
ROBO GRIGOROV: V SK. Resp. mozno aj v CZ ale ja o tom neviem.

 

18.01.2012 16:26 Miloš Zdravím Vás Robo, chcel by som sa opýtať. Aký je Váš názor na terajšiu tzv.populárnu muziku typu Rytmus atd.Inklinujete jej tiež? Ďakujem
ROBO GRIGOROV: Vseobecne vidim umenie ako vyvoj. Ak chcem vediet ci je nieco dobre, pockam 20 rokov. Ak to prezije, je to dobre. Je unahlene sudit hocico za kratke obdobie par rokov.

 

18.01.2012 16:26 robo ruzinov Zdravim majstra. je mozne ,ze som Vas zahliadol na kuchajde ? :) inac musim vyjadrit vdaku za Vas prinos slovenskej hudbe .Tie hity su podla mna nesmrtelne a jedinecne! Rad by som vedel ktore vsetky kapely ste vytiahli "hore" ..pamatam si este tu relaciu pre mlade kapely na STV pred rokmi ..ako sa to volalo? RGtip ? ci taknejak zdravi Vas Robo
ROBO GRIGOROV: Vtedy sme  z KE vystrelili Polemic, IMT smile a kopu dalsich. Preto mam na tie kapely slabost.

 

18.01.2012 16:26 Kardinal Dobry den, boli by ste ochotny prist zaspievat refren do rapovej skladby?
ROBO GRIGOROV: Jasne ze ano, ak to je naozaj rap so vsetkym co ma rap mat. Ku rapu ma dotiahla Katka Korcek ked ma vzala na film 8mile. Ona tam blizko vyrastala. ( Detroit) Otazka iba je ci by som to zvladol tak aby to bolo dobre. Este som take nieco neskusil.

 

18.01.2012 16:33 Viera Dobrý deň, Vaša pesnička Povedzme že je našou hymnou s manželom,aj v pokročilejšom veku-Viera 52r.Kedy bude najbližšie vystúpenie v Bratislave?Ďakujem
ROBO GRIGOROV: Chcete tym povedat ze aj ja som v pokrocilom veku ? Tak moment !...

 

18.01.2012 16:33 Adam čau robo chcem sa opýtať či niekedy vyjde nejake to dvd s koncertom od teba a čo planuješ na tento rok ?a držim palce lebo si perfektný spevák!
ROBO GRIGOROV: Tento rok si iba zelam aby sa mi podarilo vydat albumy ktore mam pripravene, nech uz tie pesnicky neskladujem doma.

 

8.01.2012 16:34 jana Ahoj Robo mohol by si sa viac ukazovat,a koncertovat kadejaki smejdi koncertuju a teba mame velmi radi ale fkt ,, 
ROBO GRIGOROV: Velmi si vazim toho co hovorite ale ak Vas mozem poprosit, nikoho nenazyvajme smejd. Ludia maju hodnotu aj ked sa im nepodari najlepsi koncert. Nie kazdy mal napriklad take stastie a podmienky ako som mal ja. Nemyslim si o sebe ze som bohviekto ani ze som lepsi ako ostatní. Stale sa musim vela ucit.

 

18.01.2012 16:37 ala Už tu dosť dlho hútam ako to napísať, snáď len, že hudbu riešim dosť intenzívne, no málo slovenskú a ešte menej staršiu. Ty si výnimka a teším sa, že máš nové veci.Otázku nemám, len si určite vystriehnem koncert :)
ROBO GRIGOROV: Ak riesis hudbu intenzivne, doporucujem Davy Spillane napr. album House of dreams. Nechaj sa prekvapit ale sklamany nebudes.

 

18.01.2012 16:38 mark Zdravim Robo. Jedina pesnicka,ktora sa mi nesmierne paci od teba je pesnicka Edo. Vkuse si ju pustam dookola. Tak chcem sa spytat, ze kto bol ten Edo? zrejme nejaky kamarat, usudzujem :)
ROBO GRIGOROV: Ked si ju dobre vypocujes, lahko zistis o kom je.

 

18.01.2012 16:38 jana Ahoj Robo mohol by si sa viac ukazovat,a koncertovat kadejaki smejdi koncertuju a teba mame velmi radi ale fkt ,, dvakrat som poslala mail a neodoslali mi ho dakujem takto je to na nasom slovensku 
ROBO GRIGOROV: Mailov bolo tak vela ze som iba nestihol odpovedat na vsetky kym som bol v Topkach. Musel som si zvysok vziat domov a tu pokracujem. Nikdy by som sa nevykaslal na ludi ani na  ich otazky, pretoze su to moji ludia a mam ich rad.

 

18.01.2012 16:41 oserko Celé je to tu cenzurované. Prečo tu nie sú aj negatívne otázky na "akože" umelca? Sorry, ja ťa nemusím.
ROBO GRIGOROV: Nie je to cenzurovane. Ako vidis, odpovedam ti. Mat rad moju hudbu nie je to vobec povinne. Sam sa za zvlast velkeho umelca nepovazujem, takze vylamujes otvorene dvere. Nikdy som na pychu netrpel a ludi ktorí maju na moju hudbu negativny nazor plne akceptujem. Je mi luto ak ti vadim pretoze by som ludom chcel dat to najlepsie ale nic s tym neurobim. Skratka pocuvaj co ta posuva dalej a na mna zabudni. Skratka si nekup moj album a si za vodou. Ok ?

 

18.01.2012 16:42 DANIELA ste jeden z najtalentovanejsych umelcov na slovenskej scene drzim palce
ROBO GRIGOROV: Ja si o sebe az tak moc nemyslim ale dakujem.

 

18.01.2012 16:44 daniela aka je vasa najoblubenejsia pesnicka z vasej tvorby moja je kym ta mam
ROBO GRIGOROV: Mam rad vsetky rovnako.

 

18.01.2012 16:46 Ludvik Ahoj bratre. Otazka etnografie ktora indianska kultura ta zaujima mna momnetalne uz 25 rokov Lakotovia. 
ROBO GRIGOROV: Lakotovia su kralovsky narod s najvacsou historiou a duchovnou cestou. Ako vsetci povodní americania aj Lakotovia su v prvom rade myslitelia. Poznam ich od 4 rokov svojho zivota. Maju smolu v tom ako ich vykreslili zle filmy. Keby ludia vedeli akí su, uklanali by sa im az po zem. Doporucujem precitat si Ohyiesu. Mitakuye oyasin.

 

18.01.2012 16:47 ozzy ste kokot?
ROBO GRIGOROV: Problem vidim tak ze tak mozete vyzniet prave Vy, davanim podobnej otazky. Ak ma potebujete zhodit aby Vam narastlo sebavedomie, tak to radsej konstatujte a nepytajte sa. Ak Vam to pomoze, nevadi mi to. ps. Pokial to este neviete, tak v otazkach sa vzdy pytame na seba ( aj ked si to nemusime uvedomovat ) Nezhadzujte sa.

 

18.01.2012 16:47 jack prides zahrat 20 januara o 17,oo a spustit narodny protest slovakov???pred parlamentom ???
ROBO GRIGOROV: O com bude ten protest a coho sa ma tykat ? Ak by to bolo pre spravodlivu vec tak urcite ano. Mal by som len obavu, aby jedno zlo nevytlacilo ine, este horsie. Na druhej strane by uz tym namyslenym ludom niekto nieco povedat mal. Ide iba o to, aby boli veci spravne sformulovane inak z vas urobia blbcov, pretoze to je ich sposob.

 

18.01.2012 16:49 Ivan Robo aky mas stach k motorkam ? Mas niejaku moto ? 
ROBO GRIGOROV: Nic moc. Skor 4x4.

 

18.01.2012 16:53 ada Robo,"nahodou" sa vase Balady dostali so mnou na druhy koniec zemegule,kde boli vyse roka mojim takmer jedinym spojenim s domovom. Kraaasne,dakujem :-)
ROBO GRIGOROV: Ja dakujem.

 

18.01.2012 16:53 milan Tatárska alebo kečup?hot dog alebo langoš? ...zaraďujem Vás medzi top čo sa týka slovenskej hudby..prajem veľa úspechov a ešte viac zdravia..držte sa
ROBO GRIGOROV: Tatarska jednoznacne. ( - :

 

18.01.2012 16:54 Dada Ahoj, odznelo tu už toľko otázok, že ja Ti hlavne prajem všetko dobré, veľa skvelých nápadov a inšpirácie a správnych ľudí okolo seba. Budem sa tešiť na nový album a ak sa zadarí aj koncert, lebo si myslím, že si naozaj náš najlepší spevák, vieš skvele intonovať a tie balady v tvojom podaní človeka uplne vtiahnu. A samozrejme ten saxík a gitarové sóla!! Všetko dobré!
ROBO GRIGOROV: Dakujem, vazim si.

 

18.01.2012 16:55 Beata Dobry den (tu uz vecer). Otazku nemam, len chcem srdecne pozdravit zo Saudskej Arabie kde pracujem. Volny cas travim rozne, mimo ineho aj pocuvanim Vasich piesni. Vdaka za ne. Prajem vsetko dobre.
ROBO GRIGOROV: Inch allah. Tak to tam prezite v rovnovahe. Tiez prajem vsetko dobre.

 

18.01.2012 16:57 Ludvik Co ta viedlo k indianskej kulture?Raz si vystupoval v Prievidzi a ak si este spominas chvilu sme sa bavili o tejto kulture a poslali sme ti aj orlie pierka dufam,ze prisli. Aky kmen ta motivuje? My sa doteraz venujeme kmena Lakota. Vsetko dobre... 
ROBO GRIGOROV: Lakota, Hopi a Nermernuh ale myslim ze vsetci maju nieco spolocne. Je to duchovna cesta. Rovnako ale najdete poklad aj ked sa zavrtate do inych indianskych kultur. Samozrejme ze sa pamatam ale bolo to v Bojniciach. Sedeli sme spolu za zamkom po mojom vystupeni. Orlie pera si chranim ako oko v hlave. Waste, hau kola. Mitakuye oyasin.

 

18.01.2012 16:58 marian stetz ahoj Robo:gavroch,chodci svete,daruj mi jednu noc,miss padlych anj. taketo pod. veci kedy das na cd???? dakujem. Maros.
ROBO GRIGOROV: Myslim ze su na cd a tie ktore nie su, dam na dalsi album teraz.

 

18.01.2012 17:00 marcela pekný den,prajem všetko dobré a dakujem za piesen JA VIEM..kto bol inspiraciou ?
ROBO GRIGOROV: Ja viem som mal v hlave od koncertu s Vasom  Patejdlom v Partizanskom v roku 1992. Celý cas som vedel ze to je moje.

 

18.01.2012 17:01 Jose A kto je to Robo Grigorov? V zivote som o nom nepocul!
ROBO GRIGOROV: Som jeden z hudobnikov v SK.

 

18.01.2012 17:03 brano robo si super
ROBO GRIGOROV: ( - :

 

18.01.2012 17:04 janka ahoj robino sice mam uz 39rokov ale som tvoj fanusik uz ked som mala 15rokov tvojimi plagatmi som mala olepenu celu detsku izbu na kazdy koncert ktory si mal v ba som chodila chcem ti popriat vela vela uspechov v praci tvoje pesnicky su moja srdcovka jana
ROBO GRIGOROV: Dakujem Janka. Drzim palce, nech si stastna.

 

18.01.2012 17:04 DianaAhoj Robo! Ja som bola do Teba strasne zalubena, bola a vzdy budem obrovskym fanusikom, chodievala na vsetky koncerty, sledovala ta vsade blaznivo. Mam 3 rocnu dcerku a preto sa chcem spytat ako sa maju Tvoje dcery? Su tiez muzikantsky nadane? Zelam Ti vsetko len to naj. Budes pre mna vzdy naj slovensky spevak:-))
ROBO GRIGOROV: Myslim ze u deti treba pockat kym sa „neusadi“ osobnost. Potom si najdu same co chcu robit. Zatial neviem povedat ale napr Sofia inklinuje k pisaniu. V hlave jej to pali ako malokomu takze sance su velke. Ak nebude leniva, bude sa vzdelavat a pisat kolko to da a nepodlahne pyche, moze vela dosiahnut. Sledujem ju viac ako si mysli, takze to viem. Paci sa mi ze od malicka vie co chce byt. To je zaklad.

 

18.01.2012 17:05 Hihaha Ahoj Robo. Chcem sa spýtať, že čo si myslíš o Michaelovi Jacksonovi a o skupine Queen. Prajem všetko dobré. Hihaha 
ROBO GRIGOROV: Michael Jackson je talent aky sa narodi raz za 1000 rokov a to iste sa tyka Mercuryho. Povedal by som ze je to kombinacia talentu, duchovnej vyspelosti, mentalnej urovne a nesebeckosti co tychto dvoch spaja. Je nesmierna skoda ze zli ludia znicili zivot Michaela Jacksona. Snazim sa na nich nehnevat ale je to tazke.

 

18.01.2012 17:05 Ahoj Robo, prajem ti vela usepchov ci uz v zivote aj v hudobnom svete :) mam 24 rokov a sa ta chcem opytat, ci by si nemal zaujem o nejake texty :) 
ROBO GRIGOROV: Preco nie ? Posli nieco do redakcie.

 

18.01.2012 17:05 Iveta Ahoj Robo. Klobuk dole,si macher! Maloktoreho slovenskeho spevaka uznavam :-) ..snad sa mi podari ta vidiet hrat live nejake stare hitovky ako napr. Edo, Bol raz jeden ziak atd. Co hovoris na Led Zeppelin?
ROBO GRIGOROV: Led Zeppelin je jasna bomba. Naozajstna hudba ako ma byt.

 

18.01.2012 17:06 lukas sevas robo podla mna ste sfukany retardi vsetci aj ty co boli s tebou na plese... :)
ROBO GRIGOROV: Vies Lukas, ak si dobre precitas vlastnu otazku, mozno uvidis, ze prave styl akym ju formulujes nieje prave najskromnejsi. Okrem toho sa mylis.  Mozes si o tom mysliet co chces, ale ja som tam takych nestretol. Nemysli si ze vsetci bohatí ludia musia byt zaroven aj skazení alebo dementní. Napriklad by ta urcite nikto z nich nenazval retardom a rozpravali by sa s tebou uctivejsim sposobom. Nemam ti preco radit ale skus ludi najskor spoznat kym vyslovis sud. Inak ochudobnujes sam seba.

 

18.01.2012 17:07 iveta Inak, Robo, nechces sa ostrihat? Podla mna by si bol vacsi fesak :-). vazne
ROBO GRIGOROV: Uz sa stalo ale rad pridem. Kde to je ? ( -:

 

18.01.2012 17:08 Olga Dobrý deň Robo, ja som poslala pozdrav, ale mi ho sem nezaradili. Chcem Vám povedať, že ja Vás zbožňujem odjakživa. Vašu hudbu aj Váš šarm. Bola som na veľa Vašich koncertoch a ešte by som rada išla. Všetko dobré Vám praje Vaša obdivovateľka. Ste úžasný. 
ROBO GRIGOROV: Nebojte, este sa uvidime velakrat.

 

18.01.2012 17:11 ela Co tak duet s nejakou spevackou?
ROBO GRIGOROV: S Kim Wilde by to bolo super. Len ci by ona chcela...

 

18.01.2012 17:11 Domi Ahoj. Je nieco, co Ti vadi na Slovakoch a ich mentalite? Prosim uprimnost:) Vdaka.
ROBO GRIGOROV: Podla mna su Slovaci najlepsi ludia na celom svete. Problem je v ich reprezentacii ktora casto zabuda ze cest a meno naroda je viac ako ekonomicke ukazovatele. Chyba slovakov je aj v tom ze ohybaju chrbaty az sa plazia po zemi. Pritom by to mohli zmenit za dva dni keby chceli. Blba je aj velka miera nevazenia. Ak tu chceme nieco zmenit, treba si zacat vazit krajinu kde zijeme, prirodu, matku zem, vzduch ktory dychame a hlavne jeden druheho. Vzdy mi je luto ked vidim s akou neuctou sa obcas tlac vyjadruje o ludoch. Kazdy je niekoho syn alebo niekoho otec a vzdy tym niekomu ublizia. Myslim ze na to sa tu nemysli. Naozaj chceme zit v krajine kde uz uctu nepoziva skoro nikto ? Sme ludia z jednej z najbohatsich krajin sveta a nevieme sa z toho tesit. Je to cudne, pretoze Slovaci maju spomedzi vsetkych naokolo najviac inteligencie, krasnu krajinu a prosperitu o akej vacsina sveta ani nemoze snivat. Vela Slovakov je podla mna aj sklamanych ze im vzali slobodu ktoru si v 89 vybojovali. Vedel by som povedat ovela viac ale nie je cas. V kocke by sa dalo povedat ze kto pozna svet, vie rozoznat hodnotu Slovakov. Ludia, ktorí - ani ked ich 20 rokov klamu, nestratili sever. To je velka hodnota.

 

18.01.2012 17:12 Mirecek Lubis kysle uhorky?
ROBO GRIGOROV: Si pis Mirecek.

 

18.01.2012 17:17 Miro Čau Robo, sme približne rovnakého veku tak si dovolím tikanie - sorry. Moje "najlešie" roky som prežil na tvojej muzike (žuvačka.....) + VentilRG + Rišo Muller. Našim deťom som to postupne dávkoval a čuduj sa svete - z ohľadom na mediálny pretlak brakov a pre mňa nepočúvatelných vecí sa im to zapáčilo. Čomu som samozrejme rád, lebo tvoje pesničky majú dušu a niečo ako "výpovednú hodnotu". Ďakujem Ti za to - zo srdca. Drž sa a niečo nové bude? Pekný deň, ahoj.
ROBO GRIGOROV: Pokial existuju ludia ako ty, bude vzdy nieco nove, pretoze sa s nimi budem chciet stretnut.

 

18.01.2012 17:19 ivan už som Ti písal, ale si neodpovedal. Pravda by Ti mala oči vyklať.
ROBO GRIGOROV: Mozno by mi aj vyklala ale zatial som ten tvoj pravdivy mail nenasiel.

 

18.01.2012 17:20 viera Veľmi som rada, že ste si prevzali Legendu popu, právom vám patrí. Vaša hudba sa mi veľmi páči snáď už od vašich začiatkov. Mňa zaujíma trochu vaše súkromie. Viem, že ste milovníkom psov. Máte teraz pri sebe niekoho? Teda psíka?
ROBO GRIGOROV: Milujem vsetky zvierata pretoze sa im na rozdiel od ludi da verit. Zviera Vas nezradi ano nevymeni za nikoho ineho a nezalezi mu na tom ci ste uspesny alebo nie..

 

18.01.2012 17:20 ludmila Pekný večer, práve v nedeľu som počúvala vaše piesne na yuotube, len tak pre radosť. Veľmi sa mi páči pieseň Modlitba. Ďakujem
ROBO GRIGOROV: Dakujem Ludka.

 

18.01.2012 17:21 Gabika Práve sa tlačím v MHD v BA a počúvam mp3 a samozrejme tvoje pesničky. Diky za ne, že mi spríjemňujú cestu z práce domov. :-) 
ROBO GRIGOROV: Dakujem.

 

18.01.2012 17:22 e? Kurna, Robo,moje otazky su kde?!
ROBO GRIGOROV: ??? Neviem, odpovedam na vsetko.

18.01.2012 17:23 Mária Robko, zdravím Vás. Kedy už konečne začnete tie "VAŠE" zrozumiteľné piesne spievať? Nech nemusím počúvať len z internetu - ale na koncertoch, napr.V T r n a v e ? Roky bežia, netlmte to, čo chceme normálne počúvať, to čo nám spríjemní denný život. Nenechajte nás čakať!!! Som veľmi zvedavá, z čoho žijete, keď nepočujeme Vaše piesne a Vás nevidíme na KONCERTOCH. /Keď sme počuli v aute Vašu hudbu, tak nám spestrila deň, že sme sa s manželom celý deň nehádali/. Odpovedzte prosím na moju otázku. Ďakujem. Mária 
ROBO GRIGOROV: Zdravim Vas. Verte ze robim co mozem aby som bol vsade. Nieco sa da stihnut a nieco nie. Ked sa nebudete hadat, slubujem ,ze Vam venujem pesnicku na albume.

 

18.01.2012 17:23 Milly Moj idol! :) Aj ked mam iba 26 vsetky pesnicky si dobre pamatam a hlavne Madona, na to som ako decko tancovala v izbe, ten klip bol super a Mocta Majakovskemu sa hra na kazdej mojej oslave a snazim sa ju spievat a vzdy mi je trosku smutno. Zijem 8 rokov v zahranici a jedine tvoje pesnicky ma vedia dojat, takze velmi pekne dakujem :) Z celeho srdca prajem vsetko naj do zivota a mozno raz sa stretneme a dastanem autogram :)
ROBO GRIGOROV: Milly, je mi luto ze ti je obcas smutno ale to znamena, ze nie si hlupa. Hlupaci su stastní stale, pretoze nic nevidia. Clovek ktory nema srdce, nedokaze byt smutny. Budem na teba mysliet aby ti nebolo tak smutno. Ok ? ( - :

 

18.01.2012 17:24 Kristina Dobry podvecer, chcem sa Vas spytat, mate nejaku oblubenu restauraciu v Bratislave, na ktoru sa mozete vzdy spolahnut, ze dobre navaria? Vdaka
ROBO GRIGOROV:  V poslednej dobe som chodil skor do Madarska. Neskutocne varia a su ku Slovakom slusnejsi ako v Bratislave. Okrem toho mam rad ich ludovu hudbu ktoru tam pustaju. Pohranicie Madarska sa uz berie ako Bratislava takze sme tam ako doma, vratane menu v Slovencine.

18.01.2012 17:25 messi Ahoj, ako vidiš rok 2012? 
ROBO GRIGOROV: Snad bude lepsi ako 2011. Koniec sveta uz bol, takze sa nie je coho obavat. ( - :

 

18.01.2012 17:25 Joe Ahoj Robo, mám doma už obohraté kazety s tvojho "indiánskeho" a reggae obdobia. Nenašiel som ich na nejakom novom nosiči, nechystáš sa prosím o ich znovunahratie, ďakujem
ROBO GRIGOROV: Budu na novej best ofke ak sa podari vydat.

 

18.01.2012 17:28 Alex Je nejaka "celebrita", s ktorou ste si zatial nevysli na kavicku, ale chceli by ste? Citali ste uz Domonika Dana, Gustava Murina alebo Jozefa Banasa?
ROBO GRIGOROV: Jozka Banasa poznam, sme kamarati a vazim si ho. Ludi nerozdelujem na celebrity a necelebrity. Neviem ci priamo „tu zil“ ale je vela tzv celebrit ktore su mi sympaticke. Problem by bol v tom ze ich stale fotia a ja to nemusim. Takze zostanem radsej pri podnikateloch  a zamestnankyniach posty. Mne obycajní ludia stacia. ( - :

 

18.01.2012 17:30 Milly Prisiel by si koncertovat do UK niekedy ? Mohli by sme ta zavolat na afterparty? je mozne mi poslat tvoj email, alebo nejaku stranku cez ktoru mozeme vidiet tvoje koncerty a novinky? :)
ROBO GRIGOROV: Do UK by som prisiel rad. Staci aby ste to chceli a uz som na Piccadilly a kupujem okuliare.

 

18.01.2012 17:30 Ingrid Zdravím, koncert v Camel klube v Karlovej Vsi, kde ste koncertovali spolu s Petrom Nagyom, mi teraz pripomenula jedna pisateľka :-) To sú už roky! :-)) Tiež som tam bola a bol to taký milý koncertík dvoch mojich naj muzikantov. Vďaka! Keby sa to však zopakovalo, prídem...
ROBO GRIGOROV: Peter je vyborny hudobnik. Super sa s nim hra. Odohrali sme spolu vela koncertov.

 

18.01.2012 17:31 Vojto Nechcem sa nič pýtať. Chcem vám len poďakovať za nádherné pesničky , ktoré znamenajú pre mňa /nielen pre mňa/strašne veľa. ´ďakujem vám
ROBO GRIGOROV: Takí ludia ako ste Vy , zasa znamenaju strasne vela pre mna.

 

18.01.2012 17:35 Karin Dobrý večer,nechcem sa nič pýtať, len by som chcela poďakovať za Vašu skvelú hudbu, ktorú veľmi rada počúvam ako jedinú na slovenskej pop-scéne.Podľa mňa ste najlepší.Nech sa Vám darí, želám všetko dobré a dúfam že ešte budeme počuť veľa krásnych piesní.
ROBO GRIGOROV: Dakujem Karin

 

18.01.2012 17:37 Ruch HKS Z coho ma tvoj kamarat Ibrahim 50 iq Maiga peniaze???Zeby z toho,ze predava drogy nasim akoze celebritam?
ROBO GRIGOROV: Hovorit o niekom skarede ked nieje pritomny nie je moja parketa. Ibi je velmi inteligentny, okrem toho je to veriaci muslim. Nemyslim si ze by sa zivil nejako nekalo. Kym niekoho odsudim, snazim sa ho najprv pochopit a byt v jeho roli aspon par dni. Nie vsetko je vzdy tak ako to na povrchu vypada. Mimochodom, Ibi este nikdy nevypil ani kvapku alkoholu, o drogach ani nehovoriac. Islam take veci nedovoluje.

 

18.01.2012 17:45 Norbert Cau spominal si ze mas hotove nejake nove pesnicky.Bude to stary Grigorovky styl alebo nas caka nieco nove? 
ROBO GRIGOROV: Grigorovky to budu vzdy, plus vyvoj a co som sa naucil nove.

 

18.01.2012 17:46 hankiva Čau Robo. Ja sa chcem spýtať, čo si myslíš o holokauste. 
ROBO GRIGOROV: Bolo ich viac takze neviem ktory konkretne myslis. Vseobecne podla mojho nazoru uz zabit hmyz je vytvaranie zlej karmy a nesenie nasledkov. Ak mas na mysli ten klasicky Zidovsky holocaust, tak hroza. Zabijanie  a upalovanie deti atd. Myslim ze ty ludia nemali vsetkych 5 pokope. To sa tyka aj holocaustu moslimov v Zanzibare alebo klanu Tutsi v Rwande alebo Indianskeho holocaustu v ktorom Europania vyvrazdili 60milionov indianov - je to vsetko o tom istom. Niektorí ludia sa skratka namotaju na irealnu nenavist a nemyslia na to ze kazdy omyl raz musi skoncit a potom budu niest zle nasledky. Neviem kde sa rodia takí blbci co to vzdy vymyslia ale evidentne ich na svete mame. Je to hanba, pretoze bez nich by bol svet nadherne miesto.

 

18.01.2012 17:48 Christo Ahoj Robo, som rodený bulhar a obdivujem tvoju hudbu, tvoj hlas a vôbec tvoje skladby. Najviac však mi imponuješ pritom svojou vážnosťou ktorou mi pripomínaš Tota Cotunya.Prajem veľa nových pesničiek a tiež veľa uspechov na hudobnom poli. Čau. 
ROBO GRIGOROV: sicko chubavo, mersi gospodine.

 

18.01.2012 17:49 Richard Ahoj, kto si?
ROBO GRIGOROV: Hudobnik a clovek ako ty.

 

18.01.2012 17:56 Monika Dobrý deň! Čo Vás inšpirovalo k naspievaniu skladby Monika? Prajem Vám všetko dobré, aby ste boli v živote šťastný!
ROBO GRIGOROV: Mal som taku priatelku a donutil som ten text napisat Luba zemana. Chudak, mal na to vtedy iba par dni ale je to vynikajuci basnik takze to zvladol. Bol som vtedy uplne presiaknuty Genesisom. Na nich ma namotal Dusan Hajek z Colegium Musicum, ktory vtedy hral v MIDI.

 

18.01.2012 17:57 Kesidy Ahoj Robko nemám žiadnu otázku len Ti chcem povedať,že super vyzeráš a Tvoje pesníčky zbožňujem.Prajem Ti všetko naj aby sa Ti len darilo.Ďakujem za tvoju tvorbu.
ROBO GRIGOROV: Dakujem a tiez vsetko naj v zivote.

 

18.01.2012 17:58 mongiboy Sewas RObo....chcem sa spytat aky je tvoj postoj ku konope :) ..nech sa darí .soii
ROBO GRIGOROV: ( - :

 

18.01.2012 18:00 Lucia Nagyova Dobrý deň prajem Robo-zbožňujem Váš album Balady-držím Vám palce, obdivujem Vás a teším sa na ďalšie skvelé piesne. Pekný večer, všetko dobré, Lucia...
ROBO GRIGOROV: Dakujem Lucia

 

18.01.2012 18:00 EWWA Ďakujem že ste. Dnes človeka len tak hocičo nepoteší. Vašu hudbu púšťam aj mojim vnúčatám. 
ROBO GRIGOROV: To je super. Pozdravte vnucata.

 

18.01.2012 18:02 Miňo ahoj Robo, ďakujem že si a držím palce prečo u nás v médiách prezentujú veľakrát to čo prezentujú a prečo taký výnimočný hlas aký máš počuť tak málo? /básnická otázka/ ďakujem že si a držím palce
ROBO GRIGOROV: Ja dakujem ze ste vy vsetci. /basnicka odpoved/

 

18.01.2012 18:09 emy ahoj.robo. Najkrajšia tvoja pesnička pre mna ..Ja viem....je to o tom čo v živote sa stáva...dakujem ! za takú krásnu pesničku. ..ta pesnička nikdy nezostarne .. chcela by som vediet , či patri medzi tvoje oblubené??
ROBO GRIGOROV: Ano, patri medzi moje oblubene. ( Hlavne ked ju hrame s Diablami )

 

18.01.2012 18:18 Janka ahoj Robo, želám pevné zdravie, lásku a optimizmus. Zbožňujem ťa,aj keď som za zenitom,cmuk.
ROBO GRIGOROV: Nikto nikdy nie je za zenitom. Iba ludia ktorí lezia na cintorine. Kym zijeme je zenit vzdy pred nami. ( - :

 

Robo ďakuje za všetky otázky. Nesmierne si váži vás aj váš záujem. Odpovedal na všetky otázky, tie ktoré sa opakovali viackrát, vynechal. Má vás všetkých veľmi rád.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu