Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cigánsky diabol Šarközi už koncertuje: Chystá sa na hviezdy z Tisíc a jedna noc!

Ernest Šarközi Zobraziť galériu (5)
Ernest Šarközi

NITRA - Koncert Cigánskych diablov a speváka Roba Grigorova si mohli v pondelok večer vychutnať milovníci umenia v Divadle Andreja Bagara v Nitre. Vystúpenie obohatil repertoár z platne Adagio Furioso, ktorú Cigánski diabli vydali nedávno. Za cimbal sa posadil aj Ernest Šarközi, ktorý mal donedávna vážne zdravotné problémy.

„Našim fanúšikom sme pripravili tento špeciálny novoročný darček v podobe exkluzívnych koncertov, na ktorých je naším hosťom práve slovenská legenda Robo Grigorov,“ uviedol umelecký šéf orchestra Ernest Šarközi.
      
„My už sme nitrianske publikum poznali. Hralo sa nám fantasticky, dobre sme sa cítili, bola plná sála a publikum reagovalo. Teší nás, že slovenské hudobné publikum je vzdelané a chápe aj rôzne drobné hudobné nuansy,“
povedala po koncerte Silvia Šarköziová. Cigánski diabli sa s Robom Grigorovom poznajú už dlhšie, ich spolupráca tak bola iba otázkou času. „Povedali sme si, že by bolo dobré niečo spraviť. Pripravili sme sériu koncertov a dohodli sme sa, že skúsime spraviť aj nejaký spoločný hit,“ skonštatoval Šarközi.
      
S koncertom bol spokojný aj spevák Robo Grigorov, ktorý sa podľa jeho slov cíti v Nitre vždy dobre. „Atmosféra bola výborná. Nitra je mesto, kde je kultúrna tradícia naozaj dobrá, určite aj vďaka tomuto divadlu. V rámci Slovenska je tu publikum, ktoré sa dá považovať za nadštandardné,“ doplnil.
      
Cigánskych diablov čaká v najbližšom čase niekoľko koncertov na Slovensku i v zahraničí. „Je to hlavne veľké koncertné turné po Nemecku. Čaká nás aj Turecko, kde budú na náš koncert pozvaní aj hrdinovia z obľúbeného seriálu Tisíc a jedna noc,“ prezradil Šarközi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu