Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Superstaristka Celeste Buckingham bola online: Som úplne mimo!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (4)
Celeste Buckingham (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Celeste Buckingham (16) sa zviditeľnila vďaka účasti v druhej sérii šou Česko Slovenská SuperStar. Brunetka sa narodila vo švajčiarskom Zűrichu 3. mája 1995. Pochádza z rodiny s medzinárodnými koreňmi. Jej mama je Švajčiarka, otec Američan. Trinásťročná sestra Carmel sa narodila na Aljaške.

Po účasti v šou Česko Slovenská SuperStar pripravuje iba šestnásťročná  speváčka svoj debutový album. V súčasnosti rotuje v rádiách jej druhý singel s názvom Nobody, ktorý je súčasťou jedinečného projektu na podporu Slovákov trpiacich autizmom.

Celeste stihla počas uplynulých mesiacov naspievať tiež duet Heart s kolegom Noahom Ellenwoodom zo SuperStar. Zaujímavosťou je, že Buckingham hovorí plynule anglicky, slovensky, nemecky a farsi - čo je jazyk Iránu, odkiaľ pochádza jej stará mama.

Ak sa chcete dozvedieť o pôvabnej speváčke viac, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Celeste bude odpovedať na vaše zvedavé otázky v utorok o 13:00 na topkách.

Celeste Buckingham - Nobody Knows

Nahlásiť chybu

Online Rozhovor

29.11.2011 14:03 - otázka od martin
Ahoj Celeste, aky darcek by si si priala najst pod stromcekom? vdaka
No zatial nemam sajnu ;) Chcem len to, aby sme vsetci uzivali vianoce, prajem vam vsetkym krasne vianoce, a dakujem ze ste si spravili cas na mna dneska. Prajem vam pekny zvsok dna- a dakujem! :) Ahooojte :)
29.11.2011 13:57 - otázka od pokus
Si tu ešte? :)
Som tu :D
29.11.2011 13:56 - otázka od Andrea
Ahoj Celest... Mám úžasnúú pesničku neviem presne jej názov ale hráva na FUN rádiu...fakt úžasna... :) JEdnoznačne najlepšia akú speváci kt. vyšli zo Superstar vyprodukovali... :) A jednu otázku mám stíhaš školu aj spev ? :) Díík za opdoveď želám pekný deň... :)
Cauu :) Dakujem-pesnicka ktora sa teraz rotuje sa vola Nobody Knows, moj druhy singel, ak by si chcela vypocut, najdes oficialne video na youtube :) No prave som maturovala, cize strednu mam za sebou-viem co myslis, inak by som to nestihala, ale vdaka mojim rodicom za to ze ma tlacili ukoncit skolu ;)
29.11.2011 13:54 - otázka od Matej
Ahoj Celeste , mal som moznost nedavno ta pocut nazivo a po pravde povedane aj prvy krat.Bol som milo prekvapeny, paci sa mi farba tvojeho hlasu a vlastne celkovo si velmi zaujimava osoba.Len tak dalej Celeste , drzim ti palce do buducna :)
Dakujem velmi pekne a budem sa snazit tym dalej. :)
29.11.2011 13:53 - otázka od Slovencinaaar
ehm...ten tvoj pravopis je naoooozaj rozkosny. NIc v zlom...ja len zavidim, ze si taka odvsadial. A krasna baba. Pekne spievas. Ostanes na SVK, nech z teba nieco pekne mame?? Pekne nam tu spievaj, nech je nam tu lepsie....
Haha, je to az take chybne? :D Ale dakujem, aspon sa to ludom zda rozkosnee :D Vdaka :) Ano, velmi rada by som tu zostala, a to mam aspon ja v plane ;) Rozhodnute, pekne vam tu budem spievat-aspon sa budem snazit :D Dakujem :)
29.11.2011 13:52 - otázka od Luc
... tvoja mamina rozprava ze to studio je vase vlastne, musis byt aj strasne bohata, HEH, coooool cooool, mam ta strasne rada, xx
Neviem kde sa to objavilo, ale mi nie sme vobec bohaty. Zijeme ako normalny slovaci na slovensku, no okrem toho ze sme multikulturna rodina :D Studio nie je nase, patri to mojim producentam-pesnicky su spravene v studiu LittleBeat. :) A dakujem. :)
29.11.2011 13:49 - otázka od alex
Ahoj . neplanujes naspievat singel aj nie v anglictine ?
Ano. Bude aj slovenska pesnicka zo znamym slovenskym interpretom/interpretkou. Este k tomu ze prave nahravame pesnicku v perzstine z perskym producentom, ktory robi aj v cechach :) Velmi sa tesim, hlavne na tu slovensku :) Neviem si predstavit, ake to bude ;)
29.11.2011 13:47 - otázka od EsoEgoEdo
ahoj Celeste úžasná pesnička tá zo Spiritom! ;) :D
Dakujem :) Velmi som rada, ako nam to vyslo. Ked to pocujem niekde, spievam si aj z Majkom! ;) :D
29.11.2011 13:46 - otázka od markus
Ahoj Celeste! Máš krásne a zároveň neobvyklé meno. Ako sa ti s ním žije? Kde ťa môžme ešte tento rok zastihnúť? (podujatia, koncerty atd.) Vyššie som čítal, že si ešte ani neraňajkovala to nie je veľmi zdravý životný štýl, preto sa chcem opýtať ako jedlá máš rada a ako vyzerá tvoj obyčajný deň? ďakujem prajem hlavne pevné zdravie, pretože to je základ. s pozdravom Markus :)
Cau Markus :) Dakujem moc :) Dobre celkom, stastie mam to, ze sa mi moje neobvykle meno pacii :D Nemam presne datumy,ale vsetko sa da najst na facebooku na stranku Celeste Rizvana Buckingham a tam su vsetky informacie. Haha normalne ranajkujem, len dneska som mala toho vela rano, a preto som nestihala :) No, milujem persku kuchynu :) este k tomu mam rada pizzu od malicka,a z nasho naroda strasne som si oblubila bryndzove halusky. :) Dakujem velmi pekne :D
29.11.2011 13:40 - otázka od miro.kmit
Budes klasicka namyslena alebo nie? ako sa ti dari? a aky mas nick na pokeci? isto tam choddis ale sa stavim,ze neodpises a ak ano diplomaticky ak oddpises priamo klobuk dole Miro
Dufam ze sa ti tak nezdam O_o Nemam pokec, musim si vytvorit, zatial chodim na facebook najviac ;) A snazim sa ovat kazdemu co najviac :) Ked si vytvorim nick na pokecii, hned ti dam vediet :D
29.11.2011 13:39 - otázka od Miia
Ahoj, ahoj...kto ti robi vsetky pesnicky?
No robim s mojimi producentami so studia LittleBeat. Ale pesnicky si vela krat pisem sama. Potom nesiem melodie a text do studia, a zlepsujeme pesnicky spolu s porducentmi. Dokonca mi moje mladsia sestra pise texy a melodie, pise aj pre inych interpretov a spevakov aj tu i v Amerike :)
29.11.2011 13:37 - otázka od majus
ahoj cel co si obedovala ?
Zatial nic. ;) Nestihala som dneska ani ranajkovat :D
29.11.2011 13:37 - otázka od Adam Orihel
Ahoj Celeste :-) Mám ťa veľmi rád , ty si moja najobľúbenejšia speváčka . Páčia sa mi všetky tvoje pesničky . Som rád , že som ti mohol takto napísať :-) Ako Superstár zmenila tvôj život ? Je ťažké byť speváčkou a to čo robíš ? Ďakujem . Nech sa ti vo všetkom darí a držím ti palce :-) Som tvojim veľkým fanúšikom . Ďakujem za všetko . :-) Chcel by som sa s tebou niekedy osobne stretnúť . :-)
Cau :) Dakujem :) A ja som velmi rada, ze si si spravil cas na mna dneska :) Superstar mi zmenil cely zivot, hlavne v tom, ze mozem robit to co milujem a vsetko si to uzivam. Je to narocna praca, ale ked to cloveka bavi, nie je co riesit. Aj tak to berem ja :) Nie, ja dakujem. :) Urcite, na koncertoch a na akciach, velmi by som bola rada :)
29.11.2011 13:34 - otázka od Alí
Ahooj Cel. :) jak se máš dneska? Máš teď nějaké koncerty? a jestli jo tak kde je můžu zjistit? zpíváš úžasně! tvoje nové písničky jsou úžasné♥ na to že jsem ti zas tak moc v SS nefandila jsme si tě teď strašně oblíbila doufám že se dostanu někdy na tvůj koncert...:);)
Dakujem velmi :) Dobre sa mam, a som rada ze mozem s vami takto rozpravat! Velmi som sa tesila na dneska :) V tejto sekunde nie ;) Ale planuju sa stale. Ak by si sa chcela dozvediet o casoch, najdes vsetky informacie na facebooku na Celeste Rizvana Buckingham, alebo mi mozes napisat na officialny mail cel.buckingham@gmail.com. :) Dakujem a za to som velmi rada a vdacna :)
29.11.2011 13:32 - otázka od Ajka
Ahoj Celeste... Ako by som mohla dostať Tvoju kartičku s podpisom??? A chcem sa spýtať s kým si v kontakte zo Superstar
Servus ;) Napis mi na facebooku na Celeste Rizvana Buckingham, a posnazim sa to nejako vybavit :) No zo superstar, hlavne s Simonou Feckovou, Martina Haricha, Noah Ellenwooda, a s Klaudiou Pappovou :)
29.11.2011 13:30 - otázka od Natt
Ahoj Celeste si kamarátka už s dákymi osobnosťami ? Lebo by som si od teba priala tvoj podpis ale ak by si stretla aj dakoho sláveho tak aj od neho.Kde ti mam napisat.AHOJ :D
Cauu :) No poznam nejake, neviem ci ich mozem tu vsetkych listovat, ale ak by si si nejake prosila, napis mi na facebook na Celeste Rizvana Buckingham. Snazim sa kazdemu ozvat. :)
29.11.2011 13:29 - otázka od Veronika
Ahoj Celeste,ja nemám otázku iba ti chcem zaželať v živote aby sa ti darilo,aby si bola šťastná,zdravá a aby ťa všetko zlé obchádzalo a samozrejme aby sa ti splnilo všetko po čom túžiš :o) Pozdravujem ťa a ešte pekný zvyšok dňa ti prajem :o)
Dakujem krasne. Vy mi vsetci zelate take krasne veci :) velmi ste ma vsetci potesili s vasimi otazkami :) Dakujem este raz ;)
29.11.2011 13:28 - otázka od Janko
Ahoj Celeste, kedy ti vyjde nový album a kedy budeš mať nejaké vystupenie v Košiciach?
Cau :) No, album sa robi, ale neviem kedy presne to vyjde O_o V Kosiciach urcite budu, ale zatial datumy nie su. Ak potom hladas kde by sa tie koncerty oznamili, najdi si ma na facebooku pod menom Celeste Rizvana Buckingham :)
29.11.2011 13:26 - otázka od kiki..:) :)..
H&M??...no aj ja tam sem tam nakupujem..:) ..jeden obchod z normálnymi vecami...nemám rada gýčové tričká.a veci .s rôznymi nápismi..:)
Ja som tiez taka, zaujimaju ma zenske veci, rada nakupujem elegantne veci, napriklad nejake sako. :) A v H&M sa nieco take vzdy najde. :)
29.11.2011 13:25 - otázka od Kristián
Ahoj..:) držím prsty v budúcnosti..si dobrá..:)
Dakujem :) Dufam ze aj palce tiez :)
29.11.2011 13:25 - otázka od T
Ako sa ti darí?
Dobre sa mi dari, dakujem, Vela sa deje, a za to som velmi vdacna :)
29.11.2011 13:24 - otázka od OGGY
mas rada masaze?
Rada? Neviem povedat :) Bola som asi raz-je to prijemne relaxne, ale na take veci niet dost casu. :) Aspon pre mna.
29.11.2011 13:23 - otázka od zuzana
Cel, si veľmi milé dievča, veľmi inteligentné, vidno, že ti prúdi v žilách modrá krv. Veľmi ti závidím, mám veľmi rada históriu a žiť na zámku musí byť nádhera. Teda neviem kde ty žiješ, ale každopádne som ti držala palce , pretože si bola jedno milé, skromné dievčatko a pekne si spievala.Držím palce v ďaľšom živote.
Dakujem velice krasne :) Byvan prave teraz v Bratislave, a dufam ze tu este chvilku dospeleho zivota zostanem. :) Krasne ti dakujem, a velmi som potesena :)
29.11.2011 13:22 - otázka od Ema
Ako to že máš rodinku z toľkých krajín ako sa navzájom spoznali ved to ani nieje možné či ??
Bola to velka nahoda :) A kedze existujem ja, myslim ze sa da povedat ze je to mozne ;) :D Rodicia sa stretli v Amerike, hlavne v Chicagu, odtial pochadza moj otec, na vylet. Potom, ked sa vydali, povedali ze sa posunu zase do europi za maminou do Svajciarska :) Viem, a ja som s toho niekedy uplne mimo ked my to vysvetluju rodicia :)
29.11.2011 13:20 - otázka od Veronika
Ahoj :) Ako sa máš?? :)
Velmi dobre ;)
29.11.2011 13:19 - otázka od Kika
Ahoj Celeste :)) Ako sa mas po supertar ?? Mas nadherne pesnicky :)) Nieco nove v tvojom zivote nie je ? Prajem vela uspechov :)
Dakujem. Mam sa velmi dobre pocas superstar-aj ked mi to strasne chyba :) Urcite je-nove pesnicky, koncerty, vylety, ludia-vela sa deje! ;) Hlavne teraz co mam v plane je videoklip na novy singel Nobody Knows :) Na to sa velmi tesim, a bude to velky zazitok :) Vdaka :)
29.11.2011 13:17 - otázka od kiki..:) :) ..
Ahoj..:) ..kde chodíš nakupovať tie úžasné šaty ktoré ukrývaš vo svojom šatníku??..:) prezradíš niečo ..čo si si kúpila na túto zimu?..:) ďakujem..
Jedine bundu. :) Ja vela nenakupujem, a tie saty (neviem ktore myslis teraz :D) si najdem len tak. Vela nakupujem tu v Bratislave, ale nemam presne obchody. Moja jedina laska ale je H&M :) Tam si kupujem UPLNE VSETKO ;) A dakujem, nikdy som si nemyslela ze mam taky styl, ktory by sa ludom pacilo :)
29.11.2011 13:15 - otázka od Hanča
Ahoj,strašne ti fandim a moc sa mi páči tvoja nová pesnička,chcela by som sa spýtať kedy vydáš CD
Dakujem ze mi fandis-velmi som rada. Na CDku sa robi, ale presny datum vychadzania este nemame ;) Ale uz vysli dva moje pesnicky s toho albumu: Blue Guitar a Nobody Knows. Ale ked budem mat presne casy, dam vam vsetkym vediet ;) :)
29.11.2011 13:14 - otázka od Erika
Ahoj Celeste , si super speváčka , máš super pesničky.. Plánuješ nejakú naspievať aj s Martinom Harichom ... ďakujem za odpoveď ... :)
Dakujem velmi pekne. :) Zatial nie, nemame nic s Martinom v plane, obaja si seba nestihame bohuzial, ale vybavuju sa ine duety-hlavne ze s uz nahrali dve: Heart s Noah Ellenwoodom, and pesnicka Ja A Ty s reperom Majk Spirit :) Dalsie uz neprezradim ;) A ja dakujem za otazku :)
29.11.2011 13:12 - otázka od Vééééééér
Bylo pro tebe těžké se naučit slovensky? Uznávám že mluvíš na američanko-švajcarko-iranko-aljašanku (:D) vcelku dobře! Já bych to nezvládala :)
Bolo a nebolo ;) Vysvetlim :) Zijem tu na slovensku uz od malicka-chodila som do slovenskej skolky a tam som sa naucila hovorit. Viem sa dorozumiet, a ak si smiem povedat, myslim ze som rozumitelna. Ale ohladom pravopisu a gramatiky som uplne mimo. :) Snazim sa zlepsovat cym dalej, ale ide mi to pomaly. Dakujem velmi pekne. :) Ale no, podla mna hej ;) :)
29.11.2011 13:09 - otázka od Pipo
Mas radsej ponozky a tenisky alebo plazove zapky a bose nohy.
Neznasam ponozky :D :D Uz od malicka to mam tak, ze som bosa, stale. :) Dokonca v zime ked snezi, mam so sestrou taku divnu tradiciu, ze chodime bozy do zahradky, vychutnat si zimu na bosych nohach :D
29.11.2011 13:08 - otázka od Zwerina99
Chodis na pedikuru?
Zatial som nikdy nebola. :) Musim to niekedy vyskusat ;)
29.11.2011 13:08 - otázka od marianju
wow skvely song.chcem sa opytat ci planujes ostat na sk?vazne krasny song.prajem vela uspechou a btw v Zurichu si nesla do talent show?paci sa ty Bratislava ?ur cute.du bist supr
Vdaka. :) Velmi by som rada tu zostala. Pracve som maturovala, a chcem ist na studium vo Viedni, aby som zostala blizko Bratislavy. :) Bratislava sa mi velmi paci :) Nie, nikdy som nebola v Zurichu na takej udalosti-thank you und danke :D
29.11.2011 13:06 - otázka od vilma.bakova
Ahoj Celeste, si velmi zlata, drzim Ti palce. Zaujimalo by ma, ako je mozne, ze hovoris tak dobre slovensky a druha otazka, kde momentalne zijes. Tak ahoj a drz sa Vilma
Ahoj :) dakujem velmi pekne. No dakujem za to, ze si myslis ze hovorim dobre po slovensky :D Je to mozne asi preto, lebo uz tu na slovensku uz zijem od malicka, a vsetky moji kamaraty a kamaratky su Slovaci. :) Druha odpoved na druhu otakzu znie tak isto-zijem v Bratislave, na Slovensku, a som velmi hrda Slovenka. Dufam ze sa to tak aj zda. :)
29.11.2011 13:04 - otázka od barča
Ako si sa v superstar citila vo viradovani?
Bola som trochu prekvapena, ale zase som to brala tak, ze to nie je konec. Superstar mi dalo sancu byt inym clovekom, a sa zvyditelnit pred ludmi, a aby som ukazala, ze mi superstaristi sa nehrame na hviedz, ale ze chceme z nasymi talentami nejake dobro robit. :) Tak som sa citila ked som bola na podiu. ;)
29.11.2011 13:01 - otázka od Alica
Ahoj...plánuješ natočit videoklip? nebo vydat CD? :P mimochodem jaké jsou tvé pravé stránky na Facebooku? děkuju za odpověď :) hihi :*...Cel? vadí ti když tě fanoušci otravují smskami?...jsi skvělá♥ jen tak dále ;)
Ano, planuje sa Videoklip na novy singel, Nobody Knows. Presne datumy nemam, ale malo by to vyst niekedy cez vianoce. Velmi sa tesim :) Prava stranka na faceboku je Celeste Rizvana Buckingham. Vobec mi to nevadii, len dufam ze si moje cislo vazite, a ze nedostanem neznamu smsku o pol noci ;) :)
29.11.2011 12:59 - otázka od xxx
Ahoj Celeste.. Tvoje pesničky sú fakt pekne :) Inak nemáš niečo s Martinom H. ? Minule som vás videla nakupovať v BA .. Ďakujem za odpoveď
Cauu :) Dakujem velice krasne :) Martin Harich je neskutocne mily clovek, jediny vztah korty mam s nym je priatelsky. Je to moj najlepsii kamarat. :) Ja zatial nemam cas si najst nejakeho chalana, moc ma to nezaujima lebo k tomu by som sa nevedela venovat. :)
29.11.2011 12:58 - otázka od jaa..
ahoj... takto si nejak predstavujem perzsku princeznu uplna krasa ... pozyvam na kavu pojdes?
Nie som ziadna princezna, ale dakujem velmi pekne. Snazim si udrzat tu moje persku kulturu, a ked si to vies takto predstavit, velmi som rada. :)
29.11.2011 12:56 - otázka od matus
ahoj nemas facebook ze by sme pisali tam? chcel by som sa s tebou kamaratit
Nemam sukromny facebook, bohuzial, ale ak mi chces odpisat, najdi si stranku celeste Rizvana Buckingham na facebooku, like-ni stranku ;) a pokusim sa ti ozvat co naskor :)
29.11.2011 12:55 - otázka od vlasta
AHOJ CEL.MOC JSEM TI FANDILA.
DAKUJEM :)
29.11.2011 12:55 - otázka od Matko
Cus napis nieco plynule po anglicky, slovensky, nemecky a farsi :-)
Thank you for the awesome question, Dakujem za uzasnu otazku, Danke fur die tolle Frage, Cheyli mamnun az soale jalebet :D :D :D

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu