Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Celeste Buckingham má nové fotky: Prekvapila extrémnou štíhlosťou!

Celeste Buckingham od čias SuperStar výrazne pochudla. Zobraziť galériu (12)
Celeste Buckingham od čias SuperStar výrazne pochudla.

PRAHA – Speváčka Celeste Buckingham (17) najnovšie pózovala pri príležitosti tvorby módnych fotografií. Brunetka na záberoch síce pôsobí zvodne, no možno až príliš vychudnuto. Čiernobiele prevedenie totiž upriamuje pozornosť na jej extrémne štíhle nohy v obtiahnutých legínach. Tmavá farba a vysoké topánky jej spodnú časť tela ešte viac predlžujú a zužujú.

Vychudnutá! Celeste Buckingham z druhej série Česko Slovenskej Superstar nedávno nafotila čierno-biele promo zábery. Tie však upriamili pozornosť na jej telo, ktoré pôsobí až príliš štíhlo. Jej extrémnu chudosť vidno na rukách i na nohách.

Tenké dolné končatiny speváčky vynikli predovšetkým vďaka obtiahnutým legínam. Kontrastom sú robustné topánky s poriadne vysokou platformou. Pri pohľade na zábery je jasné, že interpretke hitov Nobody Knows a Run Run Run by zrejme prospelo poriadne sa najesť.

Brunetka s americko-švajčiarskymi koreňmi je teraz v jednom kole a možno pri tom zabúda na stravu. Dôkazom, že má plné ruky práce, môže byť aj to, že Celeste bola ako jediná žena nominovaná v kategórii Best Czech/Slovak Act na cenu MTV Europe Music Awards 2012. „Som z toho nadšená, znamená to pre mňa veľmi veľa. Posledných pár mesiacov je pre mňa ako sen, ktorý sa stal skutočnosťou. Za to vďačím svojím fanúšikom, im patrí veľká vďaka,“ vyjadrila sa pre topky natešená Buckingham. 

Viac o Celeste Buckingham

Celeste Buckingham vyzerá extrémne štíhlo.
Zobraziť galériu (12)
Celeste Buckingham vyzerá extrémne štíhlo.  (Zdroj: Foto: Lukáš Dvořák)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu