Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Anna Belousovová bola ONLINE!

Anna Belousovová
Anna Belousovová

BRATISLAVA - Prvú ženu národniarov Annu Belousovovú v stredu vyhodili po dvadsiatich rokoch z SNS. Strana chce ešte bývalú podpredsedníčku zbaviť poslaneckého mandátu. Šéf národniarov Ján Slota sa svojej rivalky začal zbavovať potom, čo kritizovala SNS za výsledok vo voľbách. Otvorene od leta kritizovala Slotu za obrovské škandály a kauzy z čias bývalej vlády. V poslednom období sa najviac zviditeľnila fackou poslancovi Igorovi Matovičovi za to, že ju nazval Ančou.

Poslankyňa je v politike od roku 1990, kedy ako zakladajúca členka SNS pomohla naštartovať stranu. O osem rokov neskôr sa dostala prvý raz do parlamentu. Jej kariéra napredovala a v roku 1999 už bola predsedníčka strany, už vtedy sa však začal konflikt so Slotom. Ten vyvrcholil o dva roky na to, keď si založil Pravú SNS.

Z toho času je známy Belousovovej výrok o tom, že Slota je zbohatlíkom a národným buditeľom chorvátskeho pobrežia, kde má zakotvenú svoju jachtu a buduje honosnú vilu. Slota ju na oplátku nazval „kysuckou nánou, ktorej proste šibe“. Politici k sebe našli cestu až v máji 2003, keď strany spojili. Spoločne vydržali až do tohto týždňa.

Ak sa chcete Anny Belousovovej čokoľvek opýtať, politička odpovie na vaše otázky v piatok o 13:00.

Rozhovor

13:02:16 - otázka od: 100%4% Dobrý deň. Pani Anna, nikdy sa mi nepáčili hanlivé a ironické výroky vás a vášho straníckeho kolegu Jána na adresu nás homosexuálov... Pripadá mi to tak, že nás považujete za menejcenných a nesúcich dýchať ten istý vzduch, čo dýchate vy... Mýlim sa snáď? Myslím si, že je to váš osobný pocit. Slovensko má dnes podstatne iné problémy, ako riešiť problémy vyplývajúce zo sexuálnej orientácie. Napríklad zásadné existenčné problémy majú rodičia detí, tj. normálne fungujúce rodiny.

13:02:44 - otázka od: valaliky Je fajn ze ste v parlamente strelili facku tomu neotesancovi Matovicovi. Nevypalili by prosim vas jednu za mna aj tomu neznesitelnemu Sulikovi? Vopred dakujem. Nepovzbudzujte a prídite si to vyriešiť sám :)

13:03:36 - otázka od: verutak Vazena pani Belousovová som sokovani ako sa zachovali vasi "kolegovia" ved v tej SNS ste rozum mali len vy na rozdiel od toho ozrana velmi vam drzim palce myslim na vas !!! verim ze mate na viac pravy národniar je s vami !!!! nech zije Anna Belousovová !!!! s uctou Alojz Verutak Ďakujem za podporu, takýchto správ dostávam v ostatnom čase veľmi veľa a myslím si, že to dokazuje, že národná politika - slušná, vlastenecká - má na Slovensku budúcnosť.

13:04:04 - otázka od: Ľudovít Rideg kto je krajší chlap Matovič alebo Sulík ? s pozdravom Neurazím snáď nikoho z kolegov, ale ja by som si v parlamente ťažko vybrala.

13:04:51 - otázka od: Richard Pani Belousovova,myslim si, že ste boli politička ako má byt. Boli ste jediná v strane SNS, ktorú som uznával,no v strane ste mali vela nespravnych ludi, preto som vas nikdy nepodporil vo volbach. Hlavne kôli Slotovi, ktorého vystupovanie nie je na úrovni politika parlamentu a predsedu SNS. Nechcete založiť nejakú novu stranu? Držím vám palce Ďakujem za podporu, uvidíme, čo prinesie budúcnosť. Verím, že mi podporu zachováte.

13:06:34 - otázka od: Erik Dobrý deň, pani Belousovová. Nemali ste niekedy chuť vybaviť si to s pánom Slotom ručne-stručne podobne ako s pánom Matovičom? Ďakujem za odpoveď. Trošku ma mrzí, že ma považujete len za nejakú bitkárku, ktorá na počkanie mláti mužov. Uisťujem vás, že ja mám mužov celkom rada a postupom času zisťujem, že silnejšia zbraň ako ruka je ostrý jazyk a silné argumenty.

13:07:21 - otázka od: Bela Bugar Anka to som ja Bela, tak co ako si sa rozhodla , vstupis do nasej strany Most ? Oceňujem váš zmysel pre humor a udeľujem vám rád nie zlatej varešky, ale smajlíka tretieho stupňa :) :) :)

13:08:51 - otázka od: Lubomir Zavodsky nie som volicom sns ani byvalej vladnej koalicie ale sympatizoval by som s vami keby ste na vsetky tie kauzy upozornovali ked ste vladli preco vam to vadi az teraz V čase, keď SNS bola vo vláde, sa o mnohých kauzách ešte nevedelo. Napríklad teplárne a Gemerský mlyn a tie známe som kritizovala na vnútrostraníckej pôde. Tento postup považujem za korektný. Po voľbách, pred snemom, pri hodnotení aj výsledkov volieb, som kritizovala aj verejne, keďže vnútrostranícka kritika sa ukázala neúčinná.

13:09:45 - otázka od: Michal Dobrý deň, prosím Vás kde Vás zafúka vietor po tomto vyhadzove ? Ak mám byť úprimný tak je Vás škoda , ale svet beží ďalej Slota potrebuje iba sebe rovných ako je jeho poskok Rafko Rafaj. Podľa mňa ste mali trpieť do konca inak o pár dni budete zabudnutá !Ja by som Vám odporučil smer so smerom . Čo Vy nato ? Nemajú tam takú nebojácnu ženu. Skúste, veď nebudete prvá a ani posledná . Slota si v najbližších voľbach počka pred dverami parlamentu aj s poskokom RR. Ak píšete, že som nebojácna žena, tak to neznamená, že si neporadím sama a že čakám, či ma niekto pritúli (politicky).

13:10:04 - otázka od: Zlatica To ani nie je otázka, ale želanie: prosím vás, nedajte sa a neodíďte z politiky, bolo by Vás škoda! Ďakujem za podporu. Neodídem.

13:10:58 - otázka od: mima Dobrý deň p. Belousovová, veľmi sa mi na vás páči, ako na sebe pracujete čo sa týka vizáže. Sama si navrhujete veci, alebo si dávate poradiť Držte sa takto ste úplne super. Ďakujem, snažím sa. Dám si aj poradiť, ale vyberiem si vždy sama. Myslím si, že aj v politike si treba dožičiť ženské radosti.

13:12:27 - otázka od: Monika Ahoj, chcem sa spýtať kde ste si objednala tie pekné okuliare, ktoré vám veľmi pristanú. Ďakujem a prajem pekný deň. Okuliare som kúpila v Bratislave a určite ich nájdete bežne v optike. Pýtajte sa, keďže nemôžem robiť reklamu značke, na elastické bočnice.

13:14:36 - otázka od: Rado p. Belousovova, naozaj si myslite ze ludia ako vy maju v politike co robit? Ste spolu s Janom Slotom, Rafaelaom Rafajom a Vincom Lukacom ukazkovy priklad kde az moze klesnut ludska dostojnost. Urazky, vulgarity, primitivizmus, alkohol, kupte si radsej nejaku krcmu stvrtej cenovej skupiny a podnikajte. Nerobte prosim hanbu Slovensku! Bola by som veľmi nerada, keby ste ma zaraďovali k týmto ľuďom, pretože sa snažím vystupovať slušne, ale čo sa týka vzťahov k alkoholu - ja alkoholu neholdujem. Určite poznáte takú reklamu, v ktorej sa hovorí - "nemám tvár ako dôkaz" - takže ja nemám tvár ako dôkaz toho, že by som holdovala k alkoholu. Pozrite si portréty politikov a zistíte, kto ako trávi voľný čas.

13:15:40 - otázka od: Stanislav Olejar Dobry den,chcel by som sa vas spitat či vbuducnosti sa strane SNS pomstite za to že vas vyhodili,alebo sa planujete pomstit iba Janovi Slotovi,alebo to nechate tak a pojdete dalej akokeby sa nič nestalo? čo planujete robit v buducnosti? ak by ste zaloťili novu stranu,ktorej šefkou-lidrom by ste boli vy,mohol by som sa k vam pridat?Dakujem za odpoved vopred Ja sa nikdy v živote nikomu nepomstím. Pre mňa je Slota minulosťou. Myslím si, že o chvíľu bude minulosťou aj pre Slovensko. Tiež ďakujem za podporu a uvidíme, čo nám prinesie budúcnosť.

13:17:14 - otázka od: Kramplová Ľubica Dobrý deň pani poslankyňa, držím Vám palce, a želám si aby ste pokračovali ďalej, nevzdávala sa, o odchode z NRSR by som na Vašom mieste vôbec neuvažovala, verím že sa ešte do veľkej politiky vrátite, a to so štítom / potom by ste mohli viac urobiť pre nás, Vašich kolegov - pedagóv. Určite sa mandátu nevzdám a považujem za scestné, aby ma vyzývali vrátiť mandát ľudia, ktorých som aj ja so svojimi 60 tisícami hlasov dostala do parlamentu. Chcem vás uistiť, že budem robiť politiku, ktorá bude národná aj v tom zmysle, že sa bude snažiť riešiť každodenné problémy ľudí - t.j. národa.

13:17:42 - otázka od: Ladislav Červeňan Založíte si svoju vlastnú stranu? Teraz som vo fáze, keď hodnotím a analyzujem si mnohé veci. Uvidíme, čo prinesie budúcnosť.

13:19:34 - otázka od: Tiež LEN ŽENA... Pani Anna, chcem Vás pochváliť za tú úžasnú zmenu vizáže(k lepšiemu) a do budúcnosti Vám prajem len dobré zdravie a veľa šťastia :-) Máte tú nevýhodu, že ste LEN ŽENA, že sa neopíjate, nekradnete ani nesmilníte a veci nazývate pravým menom...toto naši páni/muži politici veľmi nectia. Myslím si, že byť ženou v politike nie je vždy ľahké, ale ani ženy mimo politiky to nemajú ľahké. A tiež si myslím, že nastal čas, aby sa ženy razantnejšie domáhali svojho na všetkých úrovniach. Nemali by sme ustupovať len preto, že muži sú chápaní ako tí, ktorí majú akési prednostné právo v politike, v práci, vo funkciách.

13:20:29 - otázka od: Alexa Dobry den, davali ste si niekedy robit IQ test? Aky bol vysledok? Robili mi psychologické testy, ale neboli zamerané na hodnoty IQ. Bol to taký širší prieskum ešte v 90. rokoch, keď sme kandidovali na poslancov a dopadla som veľmi dobre. Som nadpriemer.

13:21:06 - otázka od: Spaniel Aj ja chcem zarabať 5000€ a hovoriť celý rok len o MAĎAROV. Potom ste na zlej adrese, lebo pre mňa to nie je pracovná náplň, takže vám neporadím.

13:21:23 - otázka od: jubi Ahoj Anička, ste veľmi sympatická žena a teraz čo sa týka obliekania aj úpravy účes, a vôbec ste super len tak ďalej bravo. Ďakujem, budem sa snažiť aj ďalej.

13:21:41 - otázka od: Anca Vy velka narodniarka co vravi, ze chce urobit nieco pre Slovensko a teraz idete do SMERu Ja nikam nejdem.

13:23:46 - otázka od: Saša Myslím si, že je celkom na mieste otázka založenia strany, ktorá by bránila národné záujmy. Ak sa zaoberáte touto myšlienkou, tak sú tu ľudia vrátane mňa, ktorí by vás mohli podporiť vo voľbách, pretože už bolo dosť Slotovho hulváctva. Len sa, prosím vás, nespolčujte s pravicou. Je to hnus, čo predvádza táto vláda. Myslím si, že súčasné Slovensko, t.j. slovenský volič nemá reálnu ponuku národnej politiky. V tomto smere sa bude musieť niečo zásadné udiať. Myslím si tiež, že nielen vo svete, ale aj na Slovensku ľudia začínajú byť unavení z politikov bez ohľadu na to, či sú z koalície alebo opozície, ktorí sa tvária, ako keby boli nenahraditeľní a národ sa pre nich rovná voličský elektorát, t.j. národ na jedno použitie raz za štyri roky.

13:24:37 - otázka od: Walker Mám skoro na všetko politické iný názor ako vy,ale vážim si Vašu charakternosť...bola Vás, nesporne krásnej a inteligentnej ženy v tej chrapúnskej spoločnosti škoda..pre úspech v budúcnosti Vám doporučujem nazerať na spústu vecí s troškou nadhľadu..prajem Vám všetko dobré ! Ďakujem za radu, aj za podporu. Viete, rokmi sa človek vyvíja a zisťuje, že mnohé veci ani nestoja za to, aby vás rozčúlili.

13:25:09 - otázka od: Ľubo Je mi vás ľudsky ľúto, ale skutočne. Neľutujte ma, nezaslúžim si to. Ja som dosť silná, ja sa prebijem, lebo sa prebiť chcem (Štefánik).

13:25:28 - otázka od: oggy Mas rada masaze? Áno.

13:25:56 - otázka od: th Mas radsej ponozky a tenisky alebo plazove zapky a bose nohy? Prvá možnosť je správna.

13:27:06 - otázka od: Rastislav Kociov ...pracovali ste niekolko rokov po boku pana Jana Slotu. Zaujimalo by ma, ze ci je fakt taky zbohatlik ako sa o nom pise, ze ma jachtu, vilu atd. Alebo je to vsetko len vymysel? Urcite aj v jeho srdci musi byt stipka dobra nie? Ved bojuje za nas a nase Slovensko a vzdy povie pravdu do oci aj ked po svojom. Ved si dajme ruku na srdce... nikto z nas nie je svaty. Vopred dakujem za odpoved. Nebudem hodnotiť Slotov majetok a vôbec, ako som už povedala, Slota je pre mňa minulosť a pre Slovensko tiež. A pre mňa nie je ani priateľom, ani nepriateľom. Ja ho jednoducho neriešim.

13:27:28 - otázka od: Vlado Poznate aspon jedneho slusneho politika. Ja nie !!! Dúfam, že vás presvedčím.

13:28:09 - otázka od: Kika Zdravím vás pani Belousovová. Aké budú vaše ďalšie politické kroky po tom, čo vás slotovci vylúčili z SNS? Neplánujete založiť vlastnú politickú stranu, alebo snáď budete fungovať ako nezávislá poslankyňa? (ak vás pravda nezbavia poslaneckého mandátu) Teraz budem v parlamente nezávislá poslankyňa a o ďalšej svojej budúcnosti, nielen politickej, intenzívne rozmýšľam.

13:28:56 - otázka od: JAN Predom VAs srdečne zdravím.To ako okradol štát MIKLOS s DZURINDOM nemá obdobu SULIK s pozemkom FIGEL s byty a všetci ostatní v koalícii.MINISTERKA SPRAVODLIVOSTI ZITNANSKA a RADICOVA na nich nedopustia len ich zastávaju.Nemohli ste si zobrat z nich ponaučenie kto chce s VLKMI žit musí s nimi vyt. Váš názor je, nehnevajte sa, amorálny a určite sa nikdy s ním nestotožním.

13:30:59 - otázka od: Viktor Bölcs nemyslíte si, že politici ako ste vy, Slota či Mečiar, takisto ako aj staroštrukturálne strany typu SNS či HZDS sú už prežitkom a že časy šovinistických povykov, dušovania sa a búšenia sa do pŕs sú už chvalabohu za nami? Nielen na Slovensku, ale aj v Európe stúpa potreba národných strán. V mnohých štátoch EÚ národné strany majú silné pozície v národných parlamentoch. Myslím si, že tam smeruje aj vývoj na Slovensku. Budúcnosť má ale národná politika vlastenecká, nie šovinistická. V tom máte pravdu.

13:31:54 - otázka od: andie Pozdravujem Vás, chcem sa spýtať, ako sa máte? Dúfam, že sa Vám darí dobre aj napriek týmto nie veľmi priaznivých dňoch. Ako prežívate tieto dni skôr konzumáciou sladkostí, alebo prípadne veľkým množstvom jedla alebo naopak? Ja mám výhodu, že mám vždy chuť do jedla, ale snažím sa stravovať tak ľahšie, pretože sladkosti mám strašne rada, ale sa z nich hrozne priberá. A viete, kilá sa ľahko nahanobia, ale potom je to veľká námaha ich stratiť.

13:32:14 - otázka od: Kollar Chceli ste vajicka,co ste mali v kosicku skutocne hodit Slotovi do hlavy?Nebanujete teraz,ze ste to neurobili alebo mu nedali facku ako Matovicovi?... To je minulosť. Rozprávajme sa radšej o súčasnosti a budúcnosti.

13:33:17 - otázka od: e co anicka oplatilo sa vam byt taka hasteriva a drzat so slotom Ja si nemyslím, že som hašterivá. Dúfam, že si opravíte mienku o mne. Takú mienku máte možno preto, že ma často vidíte v diskusných politických reláciách, kde to niekedy vyzerá ostro, ale politika je už taká. Som normálny človek.

13:34:50 - otázka od: wewe Dobrý deň, nebudem sa Vás pýtať ohľadom SNS, ale chcem sa spýtať z ktorej časti nášho krásneho Slovenska pochádzate? Aká ste kuchárka a aké jedlo obľubujete? Pochádzam z Kysúc a napriek mnohým, ktorí mi to v Bratislave otĺkajú o hlavu, som na to pyšná a vždy budem. Možno budete prekvapený, ale veľmi rada a veľmi dobre varím a ešte radšej jem, a dokonca si sama svoje jedlo chválim. Veľmi rada mám ryby a zeleninu na všetky možné spôsoby.

13:36:20 - otázka od: MILAN Ctená madam... chcem vzdat uctu a hold za to co ste spravili a robite pre ludi...Vy ako jediná neslubujete ale konate a to je cestne. Dakujem aj za verejnu diskusiu k teme nasilie na zenach.... co Vas k tomu viedlo.myslite ze sa o tom malo hovori??Je to tema denneho zivota a vdaka Vam sa ot tom hovori bez ostychu.dakujem Milan Malo by sa o tom hovoriť, pretože je hrozné, že v treťom tisícročí v demokratickej Európe a ešte demokratickejšom Slovensku dennodenne mnohé ženy trpia fyzické násilie. Myslím si, že treba skoncovať s pokrytectvom. Treba o tejto téme hovoriť a hľadať cesty, ako aj prostredníctvom zákonných zmien pomôcť.

13:37:21 - otázka od: Miroslav z BA Dobrý deň pani Belousovová, prosím Vás, už nikdy neurobte takú chybu ako minule, keď ste sa s p. S. spojili. Slovensko veľmi potrebuje národnú stranu, čo urobíte, aby ste do novej strany prilákali väčšie percento intelektuálov a slušných ľudí, aby Vaša budúca strana bez problémov dosiahla 10 percentnú hranicu? Želám mnoho úspechov. Budem sa snažiť presvedčiť ľudí, že politika pre mňa nie je výrobný prostriedok, ale nástroj, ako zmeniť smerovanie spoločnosti tak, aby ľudí neobťažovali kauzy, či už koalície alebo opozície, ale aby sa politici zaoberali reálnymi problémami reálnych ľudí.

13:38:13 - otázka od: templarlanda Dobrý deň pani Belousovová. Napíšte podľa vás jednu dobrú vlastnosť (alebo čo si na ňom vážite)Jána Slotu a jednu jeho zlú vlastnosť ... vďaka Ja toho pána už neriešim.

13:38:23 - otázka od: vašek "Anna Belousovová bude online v piatok o 13:00!" a kho toto už zaujíma??? Asi aj vás, keď ste sa ozvali.

13:38:48 - otázka od: Beata Na Prírodovedeckej fakulte UK ste študovali učiteľstvo so zameraním na zemepia a matematiku a štúdium ste skončili s červeným diplomom, takže si dovolím malú kontrolnú otázku (ale bez použitia googlu, prosím): Ako sa volá hlavné mesto štátu Botswana? Ja som učiteľka. Otázky a známky dávam ja.

13:39:05 - otázka od: Peter Toďor Dobrý deň p.Belousovová držím vám palce a ukážte slovensku ,že vás to nepoloží a postavíte sa na nohy bez Slotu a budete mať svoju stranu ,ktorá bude chrániť nás slovakov pred takými stranami ako sú Most -Hid a Čakovci ďakujem Ďakujem za podporu.

13:39:46 - otázka od: Stano Pani Belovsová zachovajte chladnú mysel. Neprajníci SNS čakajú senzacie , Vás využiť na ohovaranie ... , aby zakryli svoje ďaleko večšie nehoraznosti. Bola ste v SNS schopná , vedela argumentovať a aj tvrdo obhajovať SNS . Žial nemalo sa to stať , ale nenechajte sa vyprovokovať. Riešte , konajte , ale nie cez media. Nebude to dobre. Úplne s vami súhlasím. Ja nebudem riešiť minulosť. Myslím si, že je potrebné sa zamerať na prítomnosť a budúcnosť.

13:40:49 - otázka od: Zuzana Pani Anička, vyzerate vynikajuco, ste vzor pre nas ostatne zeny..ako to robite? Ďakujem za podporu. Myslím si, že ženy by mali byť viac v politike a mali by sme byť viac solidárne, t.j. pomáhať si navzájom, pretože vás uisťujem, že muži politici problémy žien riešiť nebudú.

13:40:55 - otázka od: Michal Co si myslite o Slotovi? Podla Vas este stale chlastá? Neriešim.

13:41:04 - otázka od: Rado Ako vidite buducnost SNS? Bude im dobre v mimoparlamentnej opozicii? Neriešim.

13:41:45 - otázka od: Laco Neuvazovali ste nad funkciou ministerky? Podla mna by ste sa hodili na funkciu ministerky zahranic. veci..podla mna by ste dobre reprezentuvali nasu krajinu? Ďakujem. Minister musí byť v koalícii.

13:42:13 - otázka od: Stano Je podla Vas narodne obrat Slovensko o peniaze kauzami ako su emisie, nastenkovy? Je to podla Vas cesta k lepsiemu Slovensku ako ste hlasali? Nie je. Je to nielen protislovenské, je to aj amorálne, a práve to som kritizovala.

13:42:43 - otázka od: Marta Ste židovka? Kto z politikov je žid? Ja nie som židovka a neskúmam, kto z kolegov je alebo nie je.

13:43:27 - otázka od: vojtech zdravím vás... v politike pôsobíte už vyše 20 rokov a na vrcholnej úrovni zhruba od roku 1994, takže ste ako aktívna politička prežila takmer všetky vládne garnitúry, ktoré zruinovali tento štát, dokonca sa dá povedať, že ako poslankyňa ste sa na tejto devastácii nášho hospodárstva aj podieľali... navyše za všetky tie roky bolo vaše meno vždy spájané skôr v súvislosti s rôznymi aférkami, škriepkami či vnútrostraníckymi rozpormi než s nejakými pozitívami, myslíte si teda, že máte ešte občanovi-voličovi po tak dlhej dobe čo ponúknuť? Myslím si, že vaše hodnotenie je do značnej miery povrchné a budúcnosť ukáže.

13:44:49 - otázka od: Viteazul Dobrý deň, Myslíte si aj po tomto fiasku, že politika porevolučnej SNS bola pre národ prospešná? Myslíte si, že "ochrana národných záujmov," ktorú presadzovala, naozaj vyvážila to, že predstavitelia strany obrali Slovensko o miliardy? Mihai Viteazul Myslím si, že určitú úlohu zohrala SNS pri vzniku Slovenskej republiky a tie negatíva sú spájané s konkrétnymi ľuďmi, ktorí by za to mali niesť zodpovednosť. Verte mi, že v SNS je veľa slušných ľudí, ktorí to myslia veľmi úprimne.

13:45:14 - otázka od: casaubone Pani B., chcel by som sa vás spýtať niekoľko otázok: - Čo sa stalo s mediálne známymi tvárami ako Oberhauser, Anděl, či Prokeš? Sú s vedením tiež rozhádaní, resp. sú ešte v SNS? Založíte s p. Pučíkom v parlamente novú frakciu? Plánujete založenie novej strany? Čo si myslíte o vašom nástupcovi p. Dankovi a o jeho útokoch na Vás? Ja sa o nich nestarám, defacto o nich nič neviem.

13:45:46 - otázka od: Katarina Dobry den, je pravda, ze ste dostali ponuky vstupit do inych stran? Apropo, ako to robite, ze tak dobre vyzerate? Drzime palce. Ďakujeme za podporu, aj za lichôtku. Snažím sa zdravo žiť a nerozčuľovať sa.

13:46:26 - otázka od: peter podla mna by ste mali teraz stranu vy znicit vnutorne, to co vam urobili urcite nieje fer. vy ste nic zle neurobili okolo vas nikdy neboli ziadne kauzyako o slotovy do buducnosti drzim palce .( aj na Slotu dojde):) Ďakujem za podporu, ale ja sa mstiť nebudem. Myslím si, že sa treba zamerať na tvorbu pozitívneho a nie vracať sa do minulosti.

13:46:58 - otázka od: Tabánčan Keď sa pozerám na predstaviteľov SNS v našom okrese,,a na Slotu, tak sa ani nedivím, že ako stojí SNS s preferenciami.Blíži sa bohužiaľ funus.Keď sa SNS nedostane do parlamentu, tak nech sa premenuje SNAS-spolok náruživých alkoholikov Slovenska. Ináč Vám držím palce ostňte taká aká ste. Ďakujem, v mnohom s vami súhlasím.

13:48:40 - otázka od: Jozef Pani Belousovová, ste sympatická a príťažlivá žena, neuvažujete do budúcna s vydajom? Ďakujem za pozitívny názor, pretože tie úvodné otázky boli o tom, ako keby som mužov len bila a hádzala im na hlavu všetko možné a vadila sa s nimi. Takže som skutočne rada, že vyzerám aj normálne.

13:49:25 - otázka od: George z CA Zdravím , ja len že či plánujete založiť nejaku novú politickú stranu.A či ste nechceli kandidovať na primatorku Cadce.ďakujem Kandidovať na primátorku Čadce som nechcela. Čo sa týka politickej budúcnosti, uvidíme.

13:50:40 - otázka od: Ľubica Svetikova p.Belusovová,vidím,že ste rozumná politička,ale nebojíte sa že sa to zlo čo aj na našom Slovensku prežíva už 20 rokov sa nespojí a vás nakoniec neublíži? Aj ked dobre poznáte ako to v slov.politike chodí,ja sa bojím pri tejto vládnucej garnitúre aj v NR a aj v SNS o vás aj o smerákov. že sa to zlo spojí.Prajem vám len dobré vo vašom živote.Ak by ste prišli do BB rada by som vám povedala viac,politiku pozorujem od mlada.moj mail máte vyššie. Myslím si, že na Slovensku tiež zreje doba, že ľudia sú čím ďalej, tým viac unavenejší z politikov bez ohľadu na to, či sú z koalície alebo opozície, ktorí si myslia, že sú nenahraditeľní a namiesto riešenia reálnych problémov reálnych ľudí riešia veci, ktoré ľudí nezaujímajú.

13:51:07 - otázka od: veronika pozdravujem Vás, veľmi sa mi páči Váš štýl obliekania a chcem sa spýtať či vyhadzujete alebo niekomu darujete vyradené veci z Vášho šatníka veľmi rada by som sa stala obdarovanou. Fandím Vám a prajem pekný deň Dajte kontakt. Možno sa podelím.

13:51:38 - otázka od: Monika p. Belousosová dočítala som sa, že by Smer Vás do klubu nezobral čo si o tom myslíte. A vôbec máte ešte chuť zostať aj naďalej v politike? Prajem Vám veľa úspechov ste mi sympatická. Ja som sa ani nikde nepchala. Ďakujem za sympatie.

13:51:59 - otázka od: Dr.Robert Turek Neustále (mozno dost okrajovo) sledujem odtialto z Nemecka, ze co sa deje tam doma a drzím Vám z celej sily palce aby sa Vám podarilo sa odtrhnùt a prípadne zalozením vlasnej strany dosiahnút toho co sledujete. Chcem Vám do tohoto kroku zazelat vela psychickej odhodlanosti a úspechov. Tiež ďakujem za podporu.

13:53:44 - otázka od: Milan Som rád, že je Malíková konečne vyriešená, dúfam, že SNS dorieši aj jej vyčíňanie na Kysuciach. To, čo robila starostom, ako vydierala ľudí a nechávala prepúšťať z práce bezdôvodne a zamestnávala svoju rodinu. Konkrétne veci som poslal do SNS. Ospravedlní sa Malíková za to či nie???? Budem rada, ak ste tou Malíkovou mysleli mňa. Ak mi tie obvinenia pošlete konkrétne, pretože o ničom takom neviem. Len dúfam, že naberiete odvahu "chlapa" a nezabudnete sa pod tieto konkrétne obvinenia podpísať sa svojím menom a priezviskom, pretože je veľa zakomplexovaných zbabelcov, ktorí v anonymite internetu nachádzajú uspokojovanie svojich komplexov a zbabelosti.

13:55:36 - otázka od: Alena Bola som na narodniarskom sneme, to, co ste tam predviedli, bolo strasne, necudujem sa panovi Slotovi ani dalsim. Urazene ste odisli a ani sa nepodakovlai hrstke tych co vam dali svoj hlas! Toto do televizie nepoviete! Hnusny alibizmus, nechceme vas v strane uz davno! Myslím si, že úlohu, ktorú ste dostali, ste zodpovedne splnili. Možno dostanete aj pochvalu z centrály SNS. Podľa toho, čo píšete, sme ale boli na dvoch rozličných snemoch.

13:56:13 - otázka od: Pali Zverejnite skutocny stav majetku vasho i vasej rodiny a potom budete partnerkou na rozhovor, takto nie. Moje majetkové pomery sa zverejňujú tak ako každého poslanca v zmysle zákona každý rok.

13:57:03 - otázka od: Ladislav Prajem príjemný deň p.Belousovova,Váš odchod zo SNS je jasne účelové zo strany p.Slotu,myslíte si,že p.Slota,ako veľký národovec, bojujúci pre Slovákov, je ten správny predseda SNS. Veď tľko kauz okolo neho a nič sa nedeje? Myslím,že ste na to doplatila aj Vy, kritika ,alebo názor je braný nedemokraticky,malo by sa vedenie SNS zamyslieť. ďakujem s pozdravom Laco ,Poprad Súhlasím s vami, ale otázka nie je určená mne. Mal by na ňu skôr odpovedať niekto iný v tomto štáte.

13:58:08 - otázka od: Ivusa Pani Belousová, nie som žiadna intelektuálka, ale v súčasnej situácii neuvažujete so založením strany, v ktorej by mali prevahu ženy a ktoré by boli ochotné riešiť a liečiť súčasnú politiku i spoločenský život? Želám Vám veľa síl v zotrvaní na svojich zásadách a otvorenosti. Ďakujem za podporu. V poslednej dobe sa mi ozýva veľa žien a budem veľmi rada, ak ich aj môj postoj zaktivizuje v spoločenskom aj politickom živote. Ženy, musíme si uvedomiť, že máme právo aj nástroje o sebe rozhodovať samy.

13:58:21 - otázka od: Dušan Myslíte si že sa Vás boja, že niečo viete? Treba schopných vždy odrovnať? Ja to už neriešim.

13:58:57 - otázka od: IGOR44 Držim palce a chcem sa opýtať jednu otázku: Nenastane podobná situácia ako prednedávnom - rozkmotrili ste sa so Slotom a neskôr ste spolupracovali. Ďakujem Odpovedala som už tým, že Slota je pre mňa a aj pre Slovensko už minulosťou.

13:59:21 - otázka od: Juro Pani Anička, prečo ste taka nervná a zatrkpnutá? Neviem, z čoho tak usudzujete, väčšina diskutujúcich bola absolútne inej mienky.

14:01:00 - otázka od: Marek Dobrý deň, som síce volič koalície, ale považujem Vás za inteligentnú ženu a skutočnú národniarku a verím, že ani ako nezávislá poslankyňa sa nestratíte a zároveň sa nespolčíte so SMERom, ale zachováte si svoj vlastný rozum a presvedčenie, ako tomu bolo aj doteraz. Chcem sa opýtať, čo si myslíte o presune finančných prostriedkov medzi operačnými programami Vzdelanie, Výskum a vývoj a Doprava? A ešte mám jednu otázku: Je možné, že v budúcnosti podporíte nejaký návrh koalície, ak bude principiálne pre Slovensko prospešný? Ďakujem za odpoveď. Ďakujem za podporu. O týchto operačných programoch, žiaľ, veľa neviem. Určite nebudem podporovať vládnu koalíciu automaticky. Ja budem v parlamente presadzovať národnú politiku.

14:01:55 - otázka od: Martin Pani Belousovová, páči sa mi, ako ste sa postavili proti Jánovi Slotovi aj keď v minulej dobe bol mojim obľúbeným polotikom. Chcel by som od Vás vedieť, či neľutujete Vaše vzoprenie sa čo malo za následok Vaše vylúčenie zo strany SNS? Nie, ja to neľutujem. Práve naopak, myslím si, že nastala doba zaujať principiálny postoj k veciam, ktoré sa udiali.

14:03:28 - otázka od: Marián Dobrý deň, Aj keď ma Vaša bývala stran vôbec nezaujíma, rád by som vedel prečo konečne nepoviete na plné otvorené ústa o tom kto získal tie milióny, prečo ste boli tak dlho s tým ožranom Slotom a všetko o Vašej bývalej strane. Ale všetko!!! Kradnutie, korupcia ... To nie je otázka pre mňa. V našej republike existujú iné orgány, ktorým by ste ju mali adresovať. Dokonca si pamätám, že súčasný minister vnútra veľmi často hovoril o týchto kauzách. Teraz je vo funkcii, kde môže aj konať. Je to na ňom.

14:03:54 - otázka od: Ingrid Dobrý deň pani Belousová.Velmi Vám kvitujem zaucho p. Matovičovi.Chcem sa opýtatˇ: Prečo ste nedali Matovičovi zaucho aj na druhú stranu ? Je možnostˇ,že po čase bude krívatˇ na jednu stranu. Dala som si záväzok, že mužov budem biť už len slovne, je to účinnejšie.

14:04:11 - otázka od: Martin Pani Belosovová, myslíte si, že Ján Slota sa podľa Vás správa ako diktátor strany SNS? Držím Vám palce a budem aj naďalej sledovať Vašu politickú činnosť v pozícii nezávislej poslankyne. Toho človeka už neriešim a ďakujem za podporu.

14:04:33 - otázka od: Štefan Dobrý deň pani poslankyňa. Dalo sa čakať, že to takto dopadne, ale nechať sa vylúčiť zo strany po 20. rokoch to mi pripadá ako nenormálne odhliadnúc od všetkých nezrovnalostí medzi Vami a p. Slotom. Podľa mňa strana SNS už melie z posledného. Chybou bolo aj veľmi tesné napojenie na stranu Smer, ktorá nehrá férovú "hru". Slovensko potrebuje úplne novú slovenskú stranu pre tento národ, ktorý teraz nevie vlastne kde sa nachádza a komu má veriť. Prajem veľa zdravia a pokoja. Stopercentne s vami súhlasím.

14:05:14 - otázka od: eva konecna Anka ja si ťa veľmi vážim ako politika a ženu pre tvoje nazory a to že, nemeniš kabaty .Držim ti palce a určite aj naši spolužiaci kysučania z gymnazia 4.b eva Ďakujem. Hovorí sa, že nikto nie je doma prorokom, ale ja som vždy pyšná na to, keď mi Kysučania fandia a držia prsty.

14:07:38 - otázka od: Jozef Dobrý deň pani Belousovová, Nemyslíte si že národné strany by mali byť vo svete zakázané?? Tieto strany len rozdúchavajú národnostné konflikty. Znepriateľujú ľudí iných národností. Do dnešného moderného sveta nacionalistické myšlienky nepatria. Od založenia SNS som nespozoroval v tejto strane žiadnu rozumnú myšlienku, ako pomôcť národu ekonomicky. Stále sa točíte okolo problému ktorý ani nie je problémom ľudí, skôr je to problém Vás politikov. Mám namysli južné Slovensko. Zneužívate ho ako rebrík do parlamentu. Nestotožňujem sa s vašimi názormi, pretože je rozdiel medzi nacionalizmom a vlastnenectvom. Tak ako je potrebné mať rodinu, tak je potrebné mať aj národnú identitu a obhajovať svoje. To bude vždy platiť. Ďakujem všetkým za veľký záujem o diskusiu so mnou. Úprimne musím povedať, že som pozitívne šokovaná nielen z veľkého množstva otázok, ale aj z takej ohromnej vlny podpory, čo je pre mňa veľmi dôležité. Ešte raz ďakujem :) :) :) Pekný víkend všetkým, ja ho určite aj vďaka vám budem mať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu