Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kvôli prdom dobodal štyroch kamarátov!

Marc Higgins
Marc Higgins

HARTFORD - Mladík z amerického Connecticutu, ktorý je vo svojom okolí známy ako pravidelný návštevník večierkov, čelí obvineniu zo zabitia svojho priateľa a spôsobenia zranení ďalším trom ľuďom. To všetko len kvôli tomu, že si ho kamaráti doberali kvôli nadúvaniu!

Príčinou tragédie, ku ktorej došlo v meste Bristol, bola malichernosť, cez ktorú sa však Marc Higgins (21) nedokázal preniesť. Priatelia si z neho robili posmešky, pretože v sebe nedokázal udržať "bioplyny".

Spor medzi mladými ľuďmi začal, keď sa na párty objavila dievčina, ktorá Higginsa kvôli jeho zdravotnej indispozícii zosmiešňovala pred ostatnými. Pár sa pustil do hádky, ktorá sa skončila tým, že mladík zobral fľašu a rozbil ju o hlavu kamarátky. Hneď nato z bytu odišiel.

Po necelej hodine sa však vrátil a vyzbrojenými tromi nožmi začal bodať do ľudí okolo seba. Počas vyčíňania v alkoholovom opojení usmrtil Matthewa Waltona (21) a ďalších štyroch zranil.

Higgins neskôr na polícii vypovedal, že svoje obete si nevyberal zámerne, "jednoducho mu ako prví prišli do cesty". Útočník sa momentálne nachádza vo väzbe, sudca stanovil kauciu na dva milióny dolárov (cca 1,6 milióna eur).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu