Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mladík (23) sa vlámal do pohrebníctva: Z toho čo tam spravil, sa dvíha žalúdok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images / Google streetview)

BIRMINGHAM – Mladík, ktorý sa vlámal do pohrebnej služby s úmyslom kradnúť, sa dopustil ešte čohosi oveľa ohavnejšieho. Ukázalo sa, že mal aj styk s mŕtvolou. Zatkli ho a bol postavený pred súd.

Kasim Khuram (23) z Birminghamu bol obvinený z prečinu vlámania a súlože s mŕtvolou, ktorej sa dopustil 11. novembra, informuje Metro. Sudca, ktorý mal prípad na starosti, odložil rozsudok, pokiaľ sa obvinený nepodrobí psychiatrickému vyšetreniu, ale dôrazne odsúdeného upozornil, že mu hrozí väzenie.  

Mladík (23) sa vlámal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

Khuram pozdravil svojich podporovateľov zdvihnutým palcom na balkóne súdu v Birminghame. Súdny výsluch trval 10 minút. Priznal sa k lúpeži v pohrebnej službe, do budovy sa vlámal s úmyslom kradnúť. Počas čítania obvinení mal zovreté ruky, oblečené mal čierne nohavice a mikinu s kapucňou a na krku tetovanie palestínskej vlajky. Vypočul si aj obvinenie z úmyselného sexuálneho styku s mŕtvolou.

Súdny proces bol odročený, aby mohla obhajoba dodať lekársku správu o zdravotnom stave obvineného. Sudca Francis Laird počas procesu vyhlásil: „Proces bude odročený, aby sa obhajobe poskytol čas na dodanie lekárskej správy, aby obžalovaný dostal spravodlivý trest.  Neprepadajte však žiadnej ilúzii, budete odsúdený a potrestaný odňatím slobody.“

Viac o téme: VlúpanieNekrofilSúd Anglicko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu