Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Opustil manželku, uveril, že je démon a chce ho zabiť

ilustračné foto
ilustračné foto

KUALA LUMPUR - Vlastnú manželku opustil Malajzijčan, ktorý uveril tvrdeniu médiá z miestneho chrámu, že jeho žena je démon a chce ho zabiť.

S prípadom sa malajzijskému denníku The Star zdôverila odvrhnutá žena, podľa ktorej sa s ňou jej manžel, ktorý pracuje ako manažér továrne, teraz chce rozviesť. Stretnúť sa odmieta aj s ich dvomi dospievajúcimi deťmi, pretože sa bojí, že by ich žena mohla naviesť, aby ho zabili.

"To médium povedalo môjmu mužovi, že som proti nemu posledných 15 rokov používala kúzla," povedala žena, ktorú denník identifikuje len ako Loh. "Odmietol jesť alebo piť čokoľvek, čo som pripravila, pretože si myslel, že som to otrávila," dodala s tým, že médium - ktorého pohlavie správy neupresňujú - získalo na jej muža veľký vplyv a chce ho zneužiť. Ono médium má podľa nej dlhy a manžel vraj vybral všetky úspory ich detí, keď rodinu opustil.

Malajzijčania často vyhľadávajú duchovné rady a pomoc od celej škály liečiteľov, médií či šamanov, keď potrebujú riešiť pracovné či osobné problémy. Úmerne tomu ale stúpa aj počet sťažností na prípady podvodov a sexuálneho zneužívania, čo viedlo malajzijskú vládu k rozhodnutiu prijať tento rok zákon, na základe ktorého sa všetci liečitelia budú musieť registrovať na ministerstve zdravotníctva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu