Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Znamienko považovali za mejkap, dieťa vyradili zo súťaže!

Chris Sloan Zobraziť galériu (2)
Chris Sloan

LONDÝN/BRATISLAVA - Sinead Sloanová (28) bola zdesená po tom, čo zamietli účasť jej najmladšieho dieťaťa v súťaži krásy. Nebolo to však pre fialové materské znamienko, ktoré má na tvári, ale preto, že si ho pomýlili s mejkapom!

Sinead poslala fotky 15-mesačného Christophera do súťaže Next Baby Boutique Model Competition, ktorú usporadúva módny reťazec Next.

Odpoveď, ktorú poslali, ju takmer omráčila: "Bohužiaľ, je problém s obrázkom, ktorý ste prihlásili, nemôžeme zaradiť deti nosiace mejkap alebo farbu na tvári."

"Keď som čítala ich správu, bola som úplne naštvaná. Nemohla som uveriť, že by si skutočne mysleli, že je to mejkap," hovorí Sinead.

"Samozrejme, Christopher je moje dieťa a ja si myslím, že je roztomilý, ale je fér uznať, že materské znamienko je citlivá otázka. Ľudia jeho tvár komentujú a zízaju na neho. Keď sa narodil, upratovačka v nemocnici sa na jeho adresu vyjadrila: "Oh, to je škaredé."," vysvetľuje rozhorčená matka.

Po tom, ako spoločnosti zaslala objasňujúci e-mail, dostala písomné ospravedlnenie: "Nie je absolútne žiadnych pochýb, že človek, ktorý pre nás pracuje, urobil hrozný omyl, na základe čoho bolo vaše prihlásenie zamietnuté. Mrzí nás to o to viac, že Vám spôsobilo utrpenie."

Christhopera opať zaradili do súťaže. Víťazné deti budú spolupracovať na fotení s časopismi Next a Prima Baby, uzavrú ročnú zmluvu s modelingovou agentúrou a dostanú 500-librovú Next poukážku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu