Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muž mal hodiť partnerke do vane zapnutú kulmu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PLZEŇ - Filmovými trilermi sa pravdepodobne inšpiroval Lubomír Kocourek (50), ktorý mal svojej partnerke (44) hodiť do vane do elektriny zapojenú kulmu na vlasy. Dvojica sa v marci pohádala. Žena Kocourkovi povedala, že chce ich vzťah ukončiť a potom sa išla osprchovať.

"Obžalovaný so zámerom privodiť jej smrť za ňou vnikol do kúpeľne a so slovami, že bez nej nemôže byť a že ju radšej zabije, vhodil na dno vane elektrickú kulmu," uviedla prokurátorka.

Kulma bola pod prúdom, Kocourek na nej podľa obžaloby tiež zapol spínač. Potom, čo žena spotrebič vyhodila, ho tam hodil znova. "Chystal sa tam vhodiť ešte ďalšiu kulmu zapojenú do zásuvky," dodala prokurátorka.

Do vane údajne v tej dobe vytekala voda zo zapnutej práčky. Žena sa podľa žalobkyne zachránila vďaka rýchlej obrane, podarilo sa jej vytrhnúť šnúry a odhodiť kulmy na zem. V tej chvíli ju Kocourek chytil podľa spisu pod krkom, udrel do tváre a zasadil ranu päsťou do brucha.

Obžalovaný dnes krajskému súdu, ktorý ho dnes obžaloval, povedal, že žiadne kulmy do vane nehádzal. Partnerku údajne len udrel, rozčúlila ho jej odpoveď na otázku, či žena niečo nemá so svojím synom (15). "Zatmelo sa mi pred očami, dal som jej do brucha. Potom som odišiel z kúpeľne," uviedol. Po chvíli sa vrátil, vzlykajúcu partnerku umyl a pomohol jej z vane.

Súdu tiež povedal, že druhý deň videl, ako žena robí niečo s kulmami vo vani, potom odišla a vrátila sa s políciou. Tá Kocourka vykázala z bytu. "Mal som ju príliš rád na to, aby som ju chcel zabiť. Na jej kulmy som nesiahal. Vymyslela si to," uviedol. Za pokus o vraždu mu hrozí až 18 rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu