Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Princ zabil svojho sluhu, mali mať spolu pomer

Princ útočí na svojho sluhu
Princ útočí na svojho sluhu

LONDÝN/RIJÁD - Saudskoarabský princ Abdalazíz bin Násir Saúd sa pred britským súdom priznal k zabitiu svojho sluhu. Odmietol ale obvinenie z vraždy. V Británii teraz zverejnili zábery bezpečnostnej kamery, na ktorej je zachytený princ so sluhom vo výťahu luxusného londýnskeho hotela Landmark. Brutálne ho bije a muž sa len slabo bráni.

Bandara Abdalazíza (32) našli 15 februára mŕtveho v hotelovej izbe, ktorú od januára zdieľal s princom. O dva roky starší princ sa priznal k zabitiu, ale odmieta, že spáchal úmyselnú vraždu.

Na Bandarovom tele sa podľa prokuratúry našli známky sexuálneho násilia. Okrem iných zranení mal napríklad pohryzenú tvár. Príčinou jeho smrti bolo bitie a udusenie.

Princ na súde tvrdil, že Bandara považoval za seberovného a za priateľa. Poprel, že medzi nimi išlo o homosexuálny vzťah. Prokurátor Jonathan Laidlaw ale povedal, že dôkazy vedú k domnienke, že je princ "buď homosexuál, alebo má k homosexualite sklony".

Bandarovo telo sa našlo v zakrvavené posteli, princ, ktorý s ním popíjal predtým až do rána v bare a prebudil sa o tretej hodine popoludní nasledujúceho dňa, bol údajne v šoku, ale pokúsil sa zmyť krv zo šiat obete. K ranám na Bandarovom tele povedal, že jeho slhu tri týždne pred smrťou napadli a olúpili na jednej z londýnskych ulíc.

Kamera umiestnená v hotelovom výťahu zachytila dva incidenty, pri ktorých princ s vyholenou hlavou a vo svetlom obleku Bandara v kabíne bije päsťami a lakťami. Obeť sa pokúša chrániť si hlavu, ale inak sa takmer nebráni.

Princ Abdalazíz je vnukom brata saudskoarabského kráľa Abdalláha. V moslimskej Saudskej Arábii nie je dovolené konzumovať alkohol a homosexualita tam nie je legálna.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu