Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ženu s deťmi zachraňovali z auta v jazere!

Záchranár sa pokúša dostať k autu
Záchranár sa pokúša dostať k autu

RICHFIELD - Dráma s takmer tragickým koncom sa odohrala včera na diaľnici v americkej Minnesote. Žena, ktorá spolu so svojimi deťmi cestovala do zábavného parku, na ceste zle odbočila a skončila v neďalekom rybníku.

Vyštudovaná zdravotná sestra viezla svoje dve deti vo veku 8 a 10 rokov do zábavného parku, v jednej chvíli však zle odbočila a keď sa pokúšala vrátiť späť, zlyhali jej brzdy a vozidlo sa tak v priebehu pár sekúnd ocitlo v jazere.

Stella Obadiyová si však v naoko beznádejnej situácii zachovala chladnú hlavu a nepokúšala sa z auta dostať von, čo by s najväčšou pravdepodobnosťou malo fatálne následky.

"Bála som sa, že keď otvorím dvere od auta, voda sa dostane dovnútra a my sa utopíme. Tak som sa rozhodla počkať, vedela som, že niekto nám určite príde na pomoc," povedala mladá matka.

Jej rozhodnutie sa ukázalo ako správne a teraz môže za svoj život, i za život svojich detí ďakovať záchranárovi Donovi Machackovi. Ten sa hneď po tom, ako žena zavolala na záchrannú linku 911, vybral na miesto nehody a cez zadné sedadlo auta dostal celú rodinu do bezpečia. Teraz už rodina Obadiyovej Dona nevolá inak ako "Anjel Don".

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu