Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Opitý 16-ročný mladík vrazil do kamiónu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Opitý mladík (16) v piatok večer zrejme spôsobil vážnu dopravnú nehodu v Prahe. Za volantom osobného auta narazil do kamiónu. Sám utrpel ľahšie zranenia, jeho rovnako starého spolujazdca ale z miesta havárie odviezli záchranári s ťažkými poraneniami. Polícia okolnosti nehody vyšetruje, povedala hovorkyňa Eva Miklíková.

Havária sa odohrala krátko pred 21:30 na križovatke ulíc K Barrandovu a K Holyni v Prahe. "Nehodu má s najväčšou pravdepodobnosťou na svedomí šestnásťročný mladík, ktorý riadil vozidlo továrenskej značky Volkswagen Passat," uviedla hovorkyňa. Maloletý muž podľa nej zo zatiaľ nezistených príčin vošiel do protismeru a zrazil sa s práve prechádzajúcim kamiónom.

Mladý vodič a jeho rovnako starý spolujazdec zostali po náraze vo vozidle zakliesnení. Hasiči ich museli z trosiek auta vystrihávať. Orientačnou dychovou skúškou policajti zistili, že vodič pred jazdou pil alkohol. "Namerali mu viac ako jedno promile alkoholu v dychu," povedala Miklíková. Obaja mladíci skončili v nemocnici. Spolujazdec je zranený vážne. Nehoda blokovala v Prahe prevádzku asi hodinu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu