Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vodička hľadala v aute cumlík, zrazila chodkyňu

Ilustračné foto
Ilustračné foto

OSTRAVA – Namiesto toho, aby sa venovala tomu, čo sa deje pred ňou na ceste, hľadala v Ostrave počas jazdy vodička (23) Opla Astra cumlík, ktorý vypadol jej dieťaťu sediacemu vzadu na sedačke.

Keď ho našla a podávala dieťaťu, na priechode pre chodcov pred jej autom prechádzala žena (51). Vodička ju zrazila. Ako informuje server českej polície, pri zrážke utrpela chodkyňa zranenia, s ktorými ju previezli do nemocnice. Orientačné dychové skúšky vylúčili prítomnosť alkoholu u oboch žien.

Server českých policajtov v tejto súvislosti upozornil vodičky na ich ďalšie typické nešváry za volantom, ktoré sa často podpisujú pod nehody. Medzi ne patrí predovšetkým neprimeraná reakcia na akýkoľvek prejav nevôle detí, ktoré vezú v aute na zadných sedadlách, či už ide o plač, výkrik, všetečnú otázku alebo roztržku medzi súrodencami. Ženy si za volantom neodpustia počas jazdy ani česanie alebo maľovanie sa v spätnom zrkadle či nevhodnú obuv na vysokých podpätkoch, ktorá znemožňuje napríklad včas zabrzdiť. Niektoré tehotné vodičky nepoužívajú bezpečnostné pásy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu