Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Američan našiel v plechove mŕtvu žabu

Ilustračná foto
Ilustračná foto (Zdroj: Jupiterimages)

ORMOND BEACH - Američan Fred Denegri otvoril plechovku s nápojom pepsi a vnútri vraj našiel pozostatky mŕtvej žaby, zrejme ropuchy. Hovorca spoločnosti Pepsi Jeff Dahncke však vzhľadom na prísne kontroly kvality pri výrobe týchto nápojov vylučuje, že by sa niečo také mohlo stať, napísala agentúra AP.

Denegri si počas večerného grilovania 23. júla vo floridskom meste Ormond Beach otvoril plechovku s diétnou pepsi. To, čo vnútri uvidel, ho však vraj od pitia odradilo. Mŕtve zviera v nádobe považoval najprv za hlodavca. Testy amerického Úradu pre kontrolu potravín a liekov (FDA) však ukázali, že ide o nejaký druh žaby, pravdepodobne ropuchu. Nie je však jasné, ako sa nebohý obojživelník ocitol v plechovke.

Hovorca firmy Pepsi Jeff Dahncke totiž kategoricky odmieta Denegriho verziu nálezu v plechovke. Uviedol, že spoločnosť dbá na prísne dodržiavanie všetkých hygienických opatrení počas celého výrobného procesu.

Nápoj pochádzal z továrne v Orlande, kde sa vyrobí asi 1250 plechoviek za minútu. Dahncke podotkol, že práve rýchlosť výrobné linky a prísna kontrola kvality prakticky neumožňujú, aby sa žaba do plechovky dostala. Denegri je si vraj však istý tým, že zviera bolo vnútri plechovky skôr, ako ju otvoril.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu