Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Futbalová bránka zabila 13-ročného chlapca!

PŘIBYSLAVICE - Konštrukcia futbalovej bránky usmrtila chlapca (13) v Přibyslaviciach v Třebíčskom okrese. Chlapec podľa dostupných informácií liezol s kamarátom na bránku, ktorá sa nachádzala na miestnom futbalovom ihrisku.

Bránka sa prevrátila, udrela ho do hlavy a zlomila mu väz. Chlapec bol na mieste mŕtvy. Informovala o tom riaditeľka krajských záchranárov na Vysočine Vladislava Filová.

Druhý chlapec vyviazol bez zranení. Ako informoval hovorca trebíčských policajtov, nešťastie sa stalo okolo 18:00 na tréningovom ihrisku futbalového klubu. "Prípad prevzali kriminalisti, o prípadnej zodpovednosti zatiaľ nebudeme špekulovať," povedal hovorca.

Podobné prípady nie sú výnimočné. V lete 2006 zomrel v Plzni chlapec (14), na ktorého na ihrisku spadla hádzanárska bránka. Nepomohla ani rýchla pomoc záchranárov a prevoz do nemocnice. V júni 2005 zabila prevrátená futbalová bránka mladíka (19) v Opatove pri Svitavách. Mladík rúčkoval po hornom brvne prenosnej bránky, tá sa prevrátila a primačkla ho k zemi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu