Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Žiarlivec chcel upáliť svoju manželku

(Zdroj: Jupiterimages)

FRÝDEK - MÍSTEK – Muž (52) z Frýdecka – Místecka od začiatku roka niekoľkokrát za týždeň brutálne zbil svoju o deväť rokov mladšiu manželku. Žena týranie oznámila, až keď sa ju pokúsil upáliť.

Ženu podozrieval manžel z nevery. Teraz už muž čaká v cele, až sudca rozhodne, či ho dá do väzby. Ak sa dokáže, že nie je psychicky chorý, hrozí mu až 8 rokov za mrežami.

Hovorca polície Ivan Žurovec prípad objasnil. „Najmenej dvakrát týždenne ju surovo zbil. Hrubo vypočúval aj svoje neplnoleté deti, aby mu prezradili, že ich matka má skutočne milenca. Deti mu to zo strachu potvrdili. Aby mal nad manželkou väčší dohľad, prestal dokonca chodiť do práce," uviedol.

Manžel svoju ženu nikde nepustil, zamykal ju v byte a dokonca dvere na balkóne zatĺkol doskami. „Keď s manželkou a deťmi pred 14 dňami stanoval v prírode, zapálil stan, lebo si myslel, že je tam žena s milencom. Na dovolenke u svojich rodičov sa nakoniec pokúsil ženu upáliť, zabránili mu v tom jeho príbuzní.“

Policajný hovorca ešte pripomenul dôležitú vec. „V tomto konkrétnom prípade je celkom možné, že mužove správanie sa bolo ovplyvnené začínajúcou psychotickou poruchou. Znalci z oboru psychiatrie preskúmajú jeho duševný stav. V prípade, že ho uznajú za nepríčetného, zastavíme jeho trestné stíhanie.“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu