Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Michelle Obamová sa dostala medzi stovku najkrajších ľudí

Michelle Obamová Zobraziť galériu (7)
Michelle Obamová

LOS ANGELES – Prvá dáma Spojených štátov Michelle Obamová sa dostala medzi ročný výber „najkrajších ľudí“ časopisu People. Napísala o tom v stredu agentúra AFP.

Sebadôveru, ktorá ju obklopuje, vysvetľuje nasledovne: „Mala som vedľa seba otca a brata, ktorí si mysleli, že som krásna a dávali mi to najavo.“ Štyridsaťpäťročná Obamová to povedala týždenníku People, ktorý sa venuje životu celebrít.

Michelle Obamová sa o túto poctu delí so stovkou žien a mužov. Patria sem aj herečky Halle Berryová, Angelina Jolieová, či Freida Pintová z oscarového filmu Milionár z chatrče. Ďalej napríklad country speváčka Taylor Swiftová alebo Christina Applegateová, ktorá sa vlani vyliečila z rakoviny prsníka. Práve snímka Applegateovej je na titulnej strane aktuálneho vydania časopisu.

Medzi mužmi týždenník People vybral mladého hollywoodskeho lámača dievčenských sŕdc – Američana Zaca Efrona, hviezdu z High school musical a Brita Roberta Pattinsona, ktorý si svoju priazeň u dievčat získal svojou rolou upíra vo filme Súmrak.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu