Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Našli ľudskú hlavu, patrila nezvestnému Bielorusovi

PRAHA - Ľudská hlava, ktorú pred niekoľkými dňami objavil náhodný okoloidúci neďaleko hostivařskej priehrady, patrila Bielorusovi Konstantinovi Ramaniukovi. Podľa informácií Mladej fronty Dnes (MfD) to potvrdili testy DNA. Nález súvisí s amputovanou ľudskou rukou a chodidlom, ktoré sa našli vlani na rôznych miestach v Prahe, uvádza MfD.

Bielorus (24), ktorý v Česku žiadal o politický azyl, bol od nezvestný od augusta. O niekoľko dní neskôr našli pracovníci triedičky odpadov v Malej Chuchli pravú hornú končatinu amputovanú v lakti. Potom objavila policajná hliadka pri Hostivařskej priehrade chodidlo odrezané z pravej nohy. Na oboch častiach tela bol prakticky zhodný rez. V októbri policajti oznámili, že obe časti ľudského tela patriaí práve nezvestnému mužovi z Bieloruska.

Už na jeseň minulého roku policajti zatkli v súvislosti s týmto prípadom troch mužov a jednu ženu podozrivých z jeho vraždy. Podľa MfD nakoniec stíhajú len jedného z nich - cudzinca pochádzajúceho z krajiny bývalého Sovietskeho zväzu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu