Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Podozrivého z vrážd príbuzných Jennifer Hudson možno prepustia

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson

BRATISLAVA - Williama Balfoura, o ktorého sa polícia zaujíma v súvislosti so zastrelením matky, brata a synovca speváčky a herečky Jennifer Hudson, budú možno vyšetrovať na slobode. Ako informoval spravodajský portál FOXnews.com, 27-ročného muža vypočujú v pondelok.

Podľa predsedu illinoiskej väzenskej posudkovej rady Jorgeho Montesa, je možné, že Balfourovi dovolia vyšetrovanie na slobode. Vo väzbe je od piatka 24. októbra, kedy zomreli Hudsonovci. Nikoho dosiaľ oficiálne neobvinili, úrady označujú Balfoura ako "záujmovú osobu". Telá Darnell Donnersonovej (57) a jej syna Jasona Hudsona (29) objavili v ich dome 24. októbra.

O tri dni neskôr našli telo sedemročného Juliana Kinga. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že chlapec ešte žil, keď odišiel z domu, v ktorom bol v čase vrážd so starou matkou a strýkom. William Balfour je manžel Julie Hudson, sestry Jennifer Hudson, a nevlastný otec Juliana Kinga. Dvojica už nežila v jednej domácnosti.

Motívom streľby boli podľa polície rodinné problémy. Balfour strávil v minulosti sedem rokov vo väzení za pokus o vraždu, únos a držbu kradnutého vozidla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu