Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Herečka Jennifer Hudson ponúka za synovca 100-tisíc dolárov

Jennifer Hudson
Jennifer Hudson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herečka a speváčka Jennifer Hudson s rodinou ponúkla 100-tisíc amerických dolárov (približne 2,4 milióna Sk/79,7-tisíc €) za vrátenie jej synovca. Sedemročný Julian King zmizol v piatok 24. októbra z domu, v ktorom zavraždili Hudsonovej matku a brata.

Chlapec je synom herečkinej sestry Julie. Hovorkyňa Lisa Kasteler v nedeľu vo vyhlásení uviedla, že Jennifer Hudson žiada verejnosť o pomoc a ponúka finančnú odmenu.

Chicagská polícia zvýšila snahy pri hľadaní Juliana a muža, podozrivého z dvojnásobnej vraždy 59-ročnej Darnell Donerson a 29-ročného Jasona Hudsona, odovzdala štátnym úradom. "Detektívi pracujú na tomto prípade 24 hodín denne," uviedla policajná hovorkyňa Monique Bond.

Podozrivým z dvojnásobnej vraždy je aj William Balfour, manžel Julie Hudson, s ktorým už nežila v jednej domácnosti. Polícia uviedla, že nepozná motív, ale potvrdila, že súvisí s problémami v rodine. Balfoura zatiaľ neobvinili. Vo väzbe bol od piatku a v nedeľu ho previezli do Illinois, kde sa ukázalo, že strávil takmer sedem rokov vo väzení za pokus o vraždu, únos a držbu kradnutého vozidla.

V dome, v ktorom sa tragédia odohrala, sa zastavovali rodinní známi a mnohí z nich nechali pri zabezpečovacej policajnej páske detských medvedíkov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu