Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

V pivnici postavil lamborghini, musel ho vykopať bagrom

Lamborghini Countach Zobraziť galériu (2)
Lamborghini Countach

MADISON - Američan Ken Imhoff si postavil v pivnici svojho domu auto Lamborghini Countach. Po rokoch práce ale zistil, že s ním nemá kadiaľ vyjsť, a tak aby auto dostal von, musel ho vykopať bagrom.

Napísalo o tom internetové vydanie britského denníka Daily Mail.

Ken Imhoff sa do modelu Countach zamiloval, keď videl film Tajný závod (1981). Na auto ale nemal dosť peňazí, takže sa rozhodol postaviť si ho sám. Auto svojich snov staval v pivnici svojho domu v americkom štáte Wisconsin 10 rokov.

Keď však dokončil prácu, zistil, že v pivnici nie sú žiadne garážové dvere, ktorými by sa dalo vyjsť von. Preto sa rozhodol otvor vykopať. Najal si bager, aby vyhĺbil na jeho záhrade výjazdovú rampu.

Aby dostal auto von, musel tak isto preraziť betónové základy domu. "Bol som ako nedočkavý otec, keď som sledoval, ako to prechádza stenou. Doslova som sa triasol. Bolo to, ako keď umelec rozbaľuje svoje veľdielo," povedal automobilový fanúšik.

Celý proces, ktorý trval dve a pol hodiny, sledovali rovnako i susedia. Tí čakali, až Imhoff auto rozbalí z ochranného obalu. "Nikdy predtým som ho (auto) nevidel na dennom svetle," prehlásil dojato.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu