Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Hororový nález vo vyhľadávanom letovisku! Na ulici našli desať mŕtvych tiel

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

ACAPILCO - Nález desiatich mŕtvych tiel hlásili mexické úrady v kedysi vyhľadávanom letovisku Acapulco, ktoré v uplynulom období postihlo násilie spojené s organizovaným zločinom. Informovala o tom v utorok agentúra AFP s odvolaním na miestne úrady a predstaviteľov.

Telá dvoch žien a štyroch mužov boli v pondelok večer nájdené na ulici neďaleko trhoviska, uviedol miestny úrad verejnej bezpečnosti. Podľa mexických médií boli údajne vyhodené z auta. Traja ľudia zahynuli a ďalší traja utrpeli zranenia pri streľbe v mestskej štvrti Emiliano Zapata, dodali miestni predstavitelia. Úrady informovali aj o ďalšom zastrelenom mužovi v turistickej časti mesta.

Jedno z najnásilnejších miest na svete

Acapulco bolo kedysi vyhľadávaným letoviskom pre turistov a slávne osobnosti. Za uplynulých desať rokov však stratilo svoj lesk, keďže turistov vystrašilo krviprelievanie, ktoré z letoviska urobilo jedno z najnásilnejších miest na svete, píše AFP. Mesto sa nachádza v mexickom štáte Guerrero, ktorý v krajine patrí medzi oblasti najviac postihnuté násilnosťami medzi drogovými kartelmi. Vlani si boje medzi zločineckými skupinami v Guerrere vyžiadali 1890 mŕtvych.

Viac o téme: ObeteVraždaMexikoAcapulco
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu