Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Strašná smrť Tiaga (†13): Jeho telo našli v mraziacom boxe! Onedlho prišla pre rodinu ďalšia rana

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

CÓRDOBA – Pre rodinu z argentínskeho mesta Córdoba prišla v krátkej dobe dvojitá rana. Len v priebehu niekoľkých hodín prišli o život chlapec a dôchodkyňa na smrteľnej posteli. Všetko to spustila tragédia o nevysvetliteľnej smrti mladého futbalistu Tiaga. Dôvod jeho smrti si nevie vysvetliť ani polícia.

archívne video

Tragédia na Vyšehradskej ulici v Petržalke: Z okna vypadli muž aj žena, v byte našli dobodané dieťa (Zdroj: Topky/Maarty)

V meste Córdoba došlo v rodine Ismaelovcov k obrovskej tragédii. Tiago (†13) prišiel o život za doteraz nevysvetliteľných okolností. Jeho telo našli totiž doma v mraziacom boxe. Mužov zákona zavolala chlapcova mama, ktorá ho takto našla ešte v noci okolo 1:30 miestneho času. Incident sa odohral na ulici de Julia 3770/28 vo štvrti Panamericano. 

Zhasínala v celom byte 

"Môj syn prišiel toho dňa domov neskoro. Hral dlho futbal. Len sa najedol poprial mi dobrú noc a odišiel do svojej izby," povedala chlapcova matka Belén Ismaelová s tým, že zhruba po jednej hodine v noci zistila, že jej syn nie je vo svojej posteli.

"Bolo dusno a v byte lietalo veľa hmyzu. Vstala som z postele, že sa pôjdem osprchovať. Keď som vyšla z kúpeľne, chcela som zhasnúť v celom byte. Všimla som si, že mraziaci box je zapnutý. Bolo to divné, pretože ho nezapínam. Otvorila som veko a tam bol môj syn. Okolo úst mal penu a celý bol fialový," plakala počas rozhovoru pre miestnu televíziu. 

Rôzne teórie o smrti 

Po zásahu polície previezli premrznutého Tiaga do miestnej detskej nemocnice. Doktori tam už len skonštatovali smrť, pričom ako príčinu uviedli podchladenie a následnú zástavu srdca. O smrti chlapca kolujú rôzne teórie. Polícia nevylučuje možnosť, že do mraziaceho boxu vliezol v rámci nejakej výzvy, ktorá kolovala po sociálnych sieťach. Predmetom vyšetrovania je aj chlapcov mobilný telefón.

"Bol to obyčajný mraziaci box, ktorý som si priniesla domov, keď som zavrela obchod. Zvyčajne bol zatvorený a vypnutý. Naozaj nechápem, čo sa mohlo stať. Musel to byť len hlúpy žart, ako sa vysporiadať s týmito horúčavami. No aj tak tomu nerozumiem," povedala Tiagova matka. 

Ďalšia tragédia  

Po smrti chlapca došlo v rodine k ďalšej tragickej udalosti. Miestne médium urobilo rozhovor s chlapcovou prababičkou, ktorá bývala na hornom poschodí. Keď sa 85-ročná žena na smrteľnej posteli dozvedela, že Tiago zomrel, dostala infarkt. 

Policajné zdroje potvrdili, že vyriešenie prípadu je zložité a budú pokračovať v pátraní, aby objasnili, čo sa skutočne stalo. Vo svedectve, ktoré poskytla matka zosnulého chlapca, bolo uvedené, že "zrejme vyšiel zo sprchy rovno do mraziaceho boxu, aby sa rýchlo schladil. Zabil ho však elektrický prúd."
 

Viac o téme: TragédiaSmrťHorúčavyMraziaci boxArgentínaCórdobaKrimiPanamericanoTiago IsmaelBelén Ismaelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu