Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Škandál v Česku: Na mol opitý policajt napadol dievča! Vláčil ho za vlasy po ulici, všetko je zachytené na VIDEU

Opitý policajt si kľakol na mladé dievča.
Opitý policajt si kľakol na mladé dievča. (Zdroj: X)

PRAHA - Generálna inšpekcia bezpečnostných zborov (GIBS) sa zaoberá prípadom policajta, ktorý v opitosti napadol devätnásťročné dievča. Napísal to server Blesk.cz. Napadnutie sa podľa neho odohralo v noci na 17. februára v Nádražnej ulici v Prahe. Opitému mužovi údajne pomáhala jeho priateľka, ktorá tiež pracuje na polícii.

"Môžem potvrdiť, že sa zaoberáme potýčkou, ktorá sa odohrala17. februára v ulici Nádražnej. Bližšie informácie nie je možné oznámiť," uviedla hovorkyňa GIBS Ivana Nguyenová.

archívne video

Matku skopali na zastávke, česká polícia hľadá pár z videa (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Incident sa podľa serveru odohral pred nočným barom, kam policajt dorazil v slávnostnej uniforme z policajného plesu. Muž dievča napadol, za vlasy ju ťahal po ulici a následne ju zakľakol. Prizerajúci sa ľudia sa ho snažili zastaviť, na miesto potom dorazila policajná hliadka.

Pre mladú ženu musela prísť sanitka. "Na miesto sme dorazili ráno po druhej hodine. Ošetrili sme jednu ženu s ľahším poranením a odviezli ju do nemocnice," uviedla hovorkyňa záchranárov Jana Poštová. Mužovi podľa Blesku namerala polícia 2,6 promile alkoholu v krvi, jeho priateľke 1,6 promile.

Podľa Blesku bolo v prípade začaté trestné konanie. Server tiež zmienil svedectvo, podľa ktorého sa policajt pred incidentom nepohodol v klube, kde sa tiež správal neurvalo.

Viac o téme: Opitý policajtPraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu