Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúci nález v exotike: V Thajsku našli obeseného Čecha, bol zrejme na dovolenke

Polícia previezla rodičku do nemocnice.
Polícia previezla rodičku do nemocnice. (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK - V thajskom turistickom stredisku Pattaya bol nájdený obesený 49-ročný Čech. Polícia predpokladá, že išlo o samovraždu. Napísal to spravodajský web Bangkok Post, informáciu potvrdilo české ministerstvo zahraničia.

O úmrtí muža bola informovaná bývalá manželka a súrodenec. "Teraz čakáme až sa rodina zosnulého spojí s ambasádou, aby sme ich mohli informovať o ďalšom postupe," povedal hovorca českej diplomacie Daniel Drake. Telo nebohého bolo podľa hovorcu odvezené do Ústavu súdneho lekárstva v Bangkoku na pitvu.

Telo objavila domovníčka

Muža našli vo štvrtok večer v skladovacej miestnosti na streche päťposchodového bytového domu. Okolo krku mal nylonovú šnúru pripevnenú k trámu. Podľa prvých zistení polície išlo zrejme o samovraždu, keďže na tele neboli nájdené podliatiny. "Neboli nájdené žiadne známky násilia. Podľa policajnej správy ide o samovraždu, ku ktorej malo dôjsť pred zhruba tromi dňami," uviedol Drake.

Z komory sa šíril silný zápach

Strážnikov na miesto privolala 35-ročná domovníčka, ktorá telo našla po tom, ako si všimla silný zápach vychádzajúci z komory. Polícii oznámila, že muž bol turista, ktorý sa na mieste ubytoval 28. februára a naposledy bol videný 2. marca.

Viac o téme: ObesenieSamovraždaČechThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu