Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Agresívne zviera zabilo svojho majiteľa: Pozostalí sa rozhodli pre radikálny čin, všetko zachytili kamery!

Ťava napadla svojho majiteľa brutálnym spôsobom, rodinní príslušníci sa majiteľa rozhodli pomstiť rovnako krutým spôsobom
Ťava napadla svojho majiteľa brutálnym spôsobom, rodinní príslušníci sa majiteľa rozhodli pomstiť rovnako krutým spôsobom (Zdroj: Twitter/@MobilePunch)

RADŽASTAN – V indickom štáte Radžastan došlo k naozaj kurióznemu prípadu napadnutia. Majiteľa napadla ťava a brutálnym spôsobom ho pripravila o život. Rodinní príslušníci sa po tejto tragédii rozhodli muža pomstiť, čo zachytili kamery neďaleko stojacich svedkov. Upozorňujeme, že detaily prípadu nie sú vhodné pre maloletých a citlivé povahy.

Majiteľ ťavy, Sohanram Nayak prišiel o život brutálnym spôsobom. Zabila ho jeho vlastná ťava. Tá ho chytila pod krkom, hodila s ním o zem a nakoniec mu obrovskými zubami prehrýzla hlavu. Toto skratové konanie zvieraťa sa však rodina rozhodla vyriešiť po svojom a majiteľa pomstiť, uviedol britský Daily Star.

archívne video

Jubilejný 50. ročník festivalu Ekotopfilm – Envirofilm v Banskej Bystrici (Zdroj: TASR/Ján Krošlák)

Podľa dostupných informácii mal v osudný deň majiteľ Sohanram Nayak zviera ukľudňovať, no ťava sa rozzúrila natoľko, že napadla svojho vlastného pána. Potom mal už incident veľmi rýchly spád. Obrovské zuby spôsobili Sohanramovi vážne poranenia, a na mieste zomrel.

Na sociálnych sieťach sa pár dní po tragédii objavilo video s jeho rodinnými príslušníkmi. Práve tí sa rozhodli pre krutú pomstu. Ťavu chytili a priviazali na konci dediny Bikaner k stromu a ťavu ubili k smrti. Pre tento krok sa rozhodli aj napriek tomu, že ťava je v indickom štáte Radžastan od roku 2014 zaradená medzi chránené zvieratá. Zabitie ťavy je trestné a odsúdenému hrozí až 5 rokov väzenia. 

Viac o téme: Ťavaútok Agresívne zviera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu