Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obrovská tragédia! Na dieťa spadla hojdačka, chlapec zraneniam podľahol

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: X/Policie ČR, Getty Images)

OSEK - Neďaleko českej obec Hořovice, kde v sobotu kriminalisti v jednom z bytov našli mŕtvu ženu spoločne s dvoma jej deťmi, došlo k ďalšiemu nešťastiu. V Oseku na Berounsku v sobotu spadla na maloletého chlapca hojdačka. Utrpel zranenia, ktorým neskôr v nemocnici podľahol. Policajti predbežne vylúčili cudzie zavinenie a nariadili súdnu pitvu, informovala česká policajná hovorkyňa Michaela Richterová.

archívne video

Zásah horských záchranárov pri lavínovej nehode vo Fľaške (Zdroj: hzs.sk)

Nešťastie sa stalo v sobotu popoludní na záhrade rodinného domu. Na dieťa spadla konštrukcia zložená z hojdačky a šmykľavky. Na mieste zasahovali stredočeskí záchranári a priletel tam vrtuľník záchrannej služby Plzeňského kraja. „Nepretržite sme chlapca resuscitovali a takto sme ho odovzdali leteckej záchrannej službe na transport do nemocnice,“ doplnil hovorca stredočeskej záchrannej služby Marek Hylebrant.

Zraneniam tam ale podľahol. "Vyšetrovaním sme vylúčili cudzie zavinenie smrti dieťaťa, preveruje sa, či bola konštrukcia hojdačky dobre zaistená a aké boli okolnosti nehody," doplnila pre novinky.cz policajná hovorkyňa.Chlapec bol žiakom druhého stupňa základnej školy.

Viac o téme: HojdačkaTragédiaOsek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu