Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ďalšie pochybnosti o Putinovom zdraví: Strašidelné chvenie nohy počas rozhovoru! Reakcia šéfa Kremľa

Tucker Carlson a Vladimir Putin počas rozhovoru v Moskve.
Tucker Carlson a Vladimir Putin počas rozhovoru v Moskve. (Zdroj: SITA/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Po tomto Putinovom vystúpení sa zase objavujú pochybnosti o jeho zdraví. Počas rozhovoru s moderátorom americkej talkshow Tuckerom Carlsonom môžete pozorovať zvláštne šklbanie v nohách kremeľského tyrana, ktoré sa snaží zastaviť rukou. Čo je za tým?

O zdraví kremeľského diktátora Vladimira Putina sa napísalo od začiatku ukrajinskej vojny veľmi veľa. Špekulácie nemajú konca. Objavili sa správy o možnej rakovine a špekulovalo sa aj o údajnej Parkinsonovej chorobe. Špekulácie nabrali na intenzite najmä po rôznych vystúpeniach ruského prezidenta, v ktorých bolo vidieť, že sa nevysevtliteľne chveje. 

Súhrn vojny na Ukrajine - deň č. 718 (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Aby toho nebolo málo, Vladimira Putina minulý rok po údajnom infarkte vyhlásil za mŕtveho údajný zasvätenec z telegramového účtu. Kremeľ sa v tejto súvislosti vždy odvolával na mimoriadne dobrý zdravotný stav svojho šéfa. Čokoľvek iné by sa sotva hodilo do propagandistického obrazu.

Ale fámy o možnej Putinovej chorobe neustávajú. Práve naopak. Bolo len otázkou času, kedy sa po rozhovore ruského prezidenta s moderátorom pravicovej americkej talkshow Tuckerom Carlsonom ozvú prvé hlasy o podozreniach z choroby šéfa Kremľa. 

Putin sa musel triasenie počas rozhovoru s Tuckerom Carlsonom sám zastaviť

Divák počas nedávneho rozhooru mohol vidieť, ako Putinovi zrazu začne trhať ľavou nohou, 71-ročný muž pôsobí, ako by sa snažil rýchlo reagovať a opatrne si tlačí ruku na koleno a položí nohu späť na podlahu. Aj jeho pravá noha sa v inej situácii triasla. V tej chvíli sa však Putin zrazu rozkašlal, čo vyvolalo špekulácie, či tým iba nechcel odvrátiť pozornosť od problémov s nohami. Klebety o jeho údajne zlom zdravotnom stave sa tak zrejme tak skoro nevytratia.

 

Viac o téme: NohaVladimir PutinTrasenieTucker Carlson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu