Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hrôzostrašná vražda taxikára: Zastrelil ho zákazník, krvavý incident natočila palubná kamera

(Zdroj: X/TheFarEastFiles)

IZMIR – Turecký taxikár sa stal obeťou vraždy, ktorú spáchal iba devätnásťročný mladík. Do auta nastúpil so zbraňou a tvár mal zakrytú kuklou. Šokujúci incident pobúril tamojších obyvateľov a viedol k protestom medzi taxikármi.

archívne video

Brutálna vražda v Michalovciach (Zdroj: Instagram)

Devätnásťročný útočník, ktorého polícia identifikovala ako Delila Aysala, si 31. januára o 3:30 zavolal taxík, ktorý šoféroval Oğuz Erge. Aysal sa usadil na sedadlo za vodičom. Predtým, ako vystúpil, trikrát stlačil spúšť a nič netušiaceho Ergeho zasiahol priamo do tela. Po chladnokrvnom útoku prešiel do prednej časti vozidla a vodičovi ukradol telefón a slúchadlá. „Niektorým ľuďom by si nemal veriť,“ povedal útočník ranenému vodičovi. Celý incident zaznamenala kamera na palubnej doske.

Video obsahuje explicitné zábery, preto nie je vhodné pre maloletých divákov ani osoby s citlivou povahou:

Záznam z kamery v taxíku zachytil moment, ako Erge útočníkovi vysvetľuje, že za normálnych okolností by v tú hodinu neprijal zákazníkov, keďže bol na ceste domov. Kvôli chladnému počasiu sa však rozhodol zákazníka prijať. Minister zdravotníctva Fahrettin Koca 1. februára oznámil, že Erge umrel v nemocnici, kde sa liečil, informuje turecký denník Hürriyet Daily News. Polícia zadržala útočníka aj so zbraňou použitou pri čine.

V úvodnom vyhlásení na polícii útočník poprel, že by nastúpil do taxíka s úmyslom lúpeže a napadnutia, pričom tvrdil, že k incidentu došlo spontánne. Zábery z incidentu sa dostali aj na sociálne siete. Mnohí incident odsúdili, zatiaľ čo taxikári, ktorí upozorňovali na nedostatok osobnej bezpečnosti počas práce, začali protestovať. Ergeho telo priviezol do márnice Inštitútu súdneho lekárstva İzmir konvoj približne 250 taxikárov.

Viac o téme: VraždaTureckoTaxikár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu