Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hrôzostrašný moment: VIDEO Krvilačná beštia napadla 10-ročného chlapca v letovisku pri plávaní!

Útok žraloka na chlapca zachytili aj diváci programu potápania
Útok žraloka na chlapca zachytili aj diváci programu potápania (Zdroj: X/@unlimited_ls)

NASSAU – Hrôzostrašné zábery, ktoré obleteli sociálne siete ukazujú príšerný moment, pri ktorom iba 10-ročného chlapca uhryzne do nohy krvilačná beštia. Útok sa stal na dovolenke v letovisku na Bahamách.

Hoci sa incident stal 15. januára, video sa na verejnosti objavilo až teraz, informuje britský Dailymail. Zábery ukazujú ako sa chlapec, ktorý sa zúčastnil na podujatí v rezorte Atlantis Paradise Island na Bahamách stal terčom útoku žraloka. Znepokojení diváci sa len prizerali a kričali od zdesenia. Chlapec sa ihneď po útoku snažil dostať do bezpečia, no na videu je zrejmé ako aj ostatné žraloky začali nervózne krúžiť po nádrži.

Karneval v košickom múzeu (Zdroj: TASR/František Iván)

Skupina Blue Adventures na Bahamách, ktorá prevádzkuje program potápania so žralokmi pre luxusný rezort uviedla, že "incidenty, ako je tento, zahŕňajúce interakcie s morským životom, dokonca aj s druhmi žralokov zahrnutými v tejto skúsenosti, sú zriedkavé." Chlapec mal na sebe potápačskú výstroj ako aj kyslíkovú nádrž. Po incidente upresnili, že hotelový hosť bol vo vode spolu s inštruktorom potápania ale aj sprievodcom.

Chlapca okamžite previezli do nemocnice vo vážnom, ale stabilizovanom stave. Podľa odborníkov mohol zrejme za útok žraloka spôsob, akým chlapec k beštii pristúpil. Obkročmo plával nad žralokom, ktorý sa mu ihneď pomstil útokom. Na sociálnej sieti sa objavilo aj video personálu, ktorý zúfalo kričí a následne ho ihneď vybrali z vody. Celý incident je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: ŽralokRezortútok BahamyLuxusný rezort
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu