Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Predpoveď Nostradama na rok 2024: Námorná vojna aj prírodné katastrofy, desivé udalosti, ktoré sa majú stať v novom roku!

(Zdroj: profimedia.sk)

SALON DE PROVENCE – Silvester a Nový rok je nielen príležitosťou na posledné zrekapitulovanie predchádzajúceho roka ale aj príležitosťou na predsavzatia a plány do toho ďalšieho. Mnohí sú však zvedaví, čo môžeme v novom roku očakávať a ktorých udalostí budeme svedkami.

Nostradamus, francúzsky astrológ zo 16. storočia už v minulosti pár desivo presných „predpovedí“ budúcnosti odhadol. Jeho prvé proroctvo z roku 1538 hovorí o stretnutí s mníchom, ktorého oslovil „vaša svätosť“. Mních Pereti Felice sa o pol storočia stal pápežom, známym pod menom Sixtus V. Rovnako v minulosti predpovedal aj smrť kráľa Henricha II. Podľa jednej z Nostradamových šokujúcich predpovedí sa ich pár týka aj toho nasledujúceho roku, ktorý nás čaká, roku 2024, informuje news18.com.

O zábavnej pyrotechnike s policajným pyrotechnikom (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

V roku 2024 nás údajne čaká voľba nového pápeža, ktorý by nahradil aktuálne pôsobiaceho Františka vlastným menom Jorgeho Maria Bergoglia. Nostradamus dokonca načrtol, čo čaká našu planétu v prípade nezvratnej klimatickej zmeny. Francúzsky astrológ uviedol, že v roku 2024 začne Zem postupne vysychať a dôjde k mohutným záplavám na viacerých miestach.

Predpovedal v minulosti smrť kráľovnej Alžbety a kráľa Charlesa má v roku 2024 nahradiť „ten, kto nebude mať žiadne označenie kráľa.“ Podľa Britov by tak s najväčšou pravdepodobnosťou mohlo ísť o princa Harryho. Zlé správy nás údajne čakajú aj v prípade hroziacich udalostí a vojen, ktoré môžu zamiešať karty. Čína podľa neho vytvorí skazu v Indickom oceáne a vytvorí základ pre námornú vojnu. Podľa Daily Star však bezpečnostní experti odhadli, že Čína môže čeliť rýchlej porážke.

Napriek Nostradamovým kontroverzným a špekulatívnym proroctvám si jeho slová aj 450 rokov po Nostradamovej smrti nájdu svojich obdivovateľov a dokážu ohurovať spolu s Babou Vangou veľké množstvo ľudí. V minulosti im vyšlo aj proroctvo k útokom z 11. septembra alebo vzostup Adolfa Hitlera.

Viac o téme: PredpoveďNostradamusProroctvá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu