Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma v českej MHD: Cestujúci vytiahol na deti revolver! VIDEO odhalilo, že sa im najprv prihovoril

Deti v električke ohrozoval so zbraňou v ruke neznámy muž
Deti v električke ohrozoval so zbraňou v ruke neznámy muž (Zdroj: X/dwbmb)

PRAHA - Úplne nepochopiteľný incident sa odohral v jednej z pražských električiek. Istý neznámy muž začal na úseku od zastávky Slánská v električke číslo 9 napádať malé deti. Spočiatku na nich len zvyšoval hlas, no potom dokonca vytiahol z vrecka bundy strelnú zbraň. Incident sa podarilo zachytiť na priemyselnú kameru.

archívne video

Nebezpečnému šoférovi nepomohol ani výkonný motor: Skončil v rukách polície (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Žilinský kraj)

Dňa deviateho decembra počas jazdy pražskej električky číslo 9 zo zastávky MHD Slánska, začal neznámy muž verbálne napádať skupinku približne ôsmich detí. Potom na nich vytiahol revolver. Informuje o tom Policie České republiky. Vydesené deti našťastie ihneď na ďalšej zastávke Blatiny z električky utiekli. Neznámy muž tu vystúpil tiež a odišiel smerom na Sídlisko Řepy. Udalosť si všimla oznamovateľka, ktorá ihneď všetko nahlásila na tiesňovú linku. 

Identifikácia páchateľa 

Policajti z miestneho oddelenia Řepy začali po mužovi okamžite pátrať a zaistili kamerové záznamy z električky a zastávky. S ich pomoco zistilizistili, že išlo o muža vo veku 40 - 45 rokov, vysokého približne 180 centimetrov, ktorý má krátke vlasy. Na sebe mal tmavo červenú zimnú bundu, šedé nohavice, zelenú maskáčovú šiltovku a čierne okuliare. 

Muž v električke vytiahol na deti revolver (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Policajtom sa ho do súčasnej chvíle nepodarilo vypátrať, a preto žiadajú o pomoc širokú verejnosť. "Pokiaľ tohto muža spoznávate, alebo ste ho kdekoľvek videli, kontaktujte prosím linku 158. Policajti potrebujú stotožniť aj ohrozené deti, na ktoré tento muž tasil zbraň, a tak prosia aj rodičov ktorým sa ich deti s týmto zverili, aby sa ozvali na tiesňovú linku," informoval por. Richard Hrdina. 

Neznámy muž je podozrivý zo spáchania trestného činu výtržníctva a v prípade chytenia a odsúdenia, môže stráviť až dva roky za mrežami. 

Viac o téme: DetiPrahaMHDČeská republikaZbraňKrimiPolicie České republikyZastávka SlńaskáElektrička číslo 9
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu