Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rodičia z Kungälve takmer prišli o vianočný koncert svojich detí! Lístky skúpili fanúškovia francúzskeho Rytmusa

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/julOfficial)

ŠTOKHOLM - Švédske mesto Kungälv usporiadalo vianočný koncert miestnych školákov a nazvalo ho Jul och Kul, čo vo švédčine znamená Vianoce a radosť. Radnicu však veľmi prekvapilo, že sa všetky lístky vypredali behom pár hodín a rodičia účinkujúcich sa sťažovali, že vstupenky už sú nedostupné. Čoskoro sa zistilo, že väčšinu skúpili fanúšikovia francúzskeho rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Jul, napísal server France Info.

"Došlo nám, že sa niečo deje, keď začali volať rodičia, že im je veľmi ľúto, že sú lístky vypredané," uviedla Kungälve Matilda Skönová. Nedorozumenie podľa nej zrejme spôsobila umelá inteligencia, ktorá spojila slovo "Jul" s hudobným obsahom a vyvodila z toho, že sa jedná o koncert hudobníka z Marseille.

Skönová poznamenala, že je zvláštne, že rapperových priaznivcov neprekvapil ani čas koncertu o pol dvanástej dopoludnia. Radnica poslala e-maily všetkým, ktorí si už lístok za päť eur (122 korún) kúpili, a ponúkla im vrátenie peňazí. Dopoludňajší koncert napokon navštívilo 350 ľudí. Rapper Jul, vlastným menom Julien Marie, vydal dve desiatky albumov, ktorých sa celkom predalo 5,5 milióna kusov. Jeho koncerty dokážu zaplniť štadión Stade Vélodrome v Marseille, ktorý má kapacitu cez 60.000 miest.

 

Viac o téme: VstupenkyRapperŠvédskoDetský koncert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu