Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

NEUVERITEĽNÝ ťah zlodeja! Tváril sa ako okoloidúci, potom schmatol TOTO a utiekol

Zlodej ukradol batožinu priamo spred taxíku na železničnej stanici v Londýne
Zlodej ukradol batožinu priamo spred taxíku na železničnej stanici v Londýne (Zdroj: X/ Londonkabbie)

LONDÝN – Zlodeji bývajú čoraz viac rafinovanejší. Najhoršie na tom je, že sa na prvý pohľad sa nedajú rozlíšiť od bežných ľudí. Navyše, nedokážeme byť stále v strehu a spozorovať každý neprirodzený pohyb. Doplatil na to istý britský pár.

archívne video

Dvojica najprv okradla ťažko postihnutého seniora, potom ďalšieho dôchodcu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Pred jednou z londýnskych železničných staníc si istý pár objednal taxi. Keď pri nich vozidlo zastavilo, netušili, že o chvíľu sa stanú obeťami krádeže. Ako informuje Daily Mail, na základe uverejneného videa na sociálnych sieťach, muž a žena mali so sebou množstvo batožiny. Nechal kufre pri vozidle len na pár sekúnd, pretože chcel otvoriť zadné dvere. 

Využil nepozornosť 

Práve v tej chvíli prechádzal okolo muž v čiernej bunde. Na prvý pohľad vyzeral ako človek, akých míňate bežne na ulici každý deň. Pri nikým nestráženej batožine však spravil rýchly pohyb a v priebehu jednej sekundy chytil batoh položený na kufri. Otočil sa a začal utekať. 

Taxikár ho videl spoza dverí a len zakričal: "Hej, ten chlap vám ukradol tašku!" Muž rýchlovyletel spoza zadných dverí a rozbehol sa za ním. Pri vozidle ostane už len jeho partnerka a čaká. V tom okamihu sa video skončí. 

Incident sa odohral 13.decembra o 21:30 miestneho času pred Londýnskou železničnou stanicou. Video zdieľal na sociálnej sieti používateľ Londonkabbie. "Pri nastupovaní do vozidiel si dávajte pozor na DAREBÁKOV, využijú aj najmenšiu príležitosť. Toto je našťastie len veľmi ojedinelá situácia, ale môže sa stať kedykoľvek," znel popis pri videu.  

Nespokojná verejnosť 

Video má od svojho uverejnenia desiatky komentárov. "Ty kokso, nikdy predtým som podobnú krádež nevidel. Odteraz už si už budem dávať väčší pozor na batožinu." Ďalší komentoval nečinosť taxikára, ktorý mal podľa neho urobiť viac: "Najväčšiu chybu spravil taxikár. Dúfam, že dal páru aspoň nejaké peniaze." Ľudia sa vyjadrovali aj k tomu, že najväčšie londýnske stanice nestráži dostatočný počet policajtov. O letisku Heathrow napríklad povedali, že tam ľudia môžu kľudne chodiť aj so zbraňou v ruke a nikto si to nevšimne. 
 

Viac o téme: VideoZlodejTaxiBatožinaŽelezničná stanicaLondýnVeľká Británia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu